paulina.d.89 02.02.16, 10:05 Grupa powstaje odnośnie artykułu o diecie 3d chilli dla dziewczyn, które chcą się wzajemnie wspierać i chwalić postępami :) Poznajmy się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarunja Re: Przechodzimy razem na diete 3d chilli 18.04.16, 14:11 Jest tu ktoś jeszcze? Bardzo chciałabym tej dietki spróbować. Na obecną chwilę czytam i szukam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasjawoz Re: Przechodzimy razem na diete 3d chilli 18.04.16, 20:54 Ja chciałabym się przyłączyć. O 3d chili usłyszałam dopiero niedawno i jestem na etapie robienia "riserczu". Czytam wszystko co się trafia o tej diecie i mam co do niej coraz więcej przekonania. O większości diet pisze się różnie, a tutaj przeważają jednak pozytywy. Jestem w stanie jeszcze w tym tygodniu rozpocząć, co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
mallora Re: Przechodzimy razem na diete 3d chilli 19.04.16, 14:42 Dacie radę! Byłam na tej dietce 2 razy, za każdym z nich udało mi się schudnąć, spoko jest. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.d.89 Re: Przechodzimy razem na diete 3d chilli 19.04.16, 16:05 Mallora może nam coś doradzisz? W co musimy się zaopatrzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
torzewska Re: Przechodzimy razem na diete 3d chilli 19.04.16, 22:16 To prosta dietka, ewentualnie można ichni olej kupić, bo jest naprawdę fajny w sałatkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia.wrona Re: Przechodzimy razem na diete 3d chilli 18.04.16, 21:55 Hej, ja już kiedyś byłam na tej dietce i właśnie się zastanawiam, czy to nie dobry czas na powrót :) Odpowiedz Link Zgłoś
so-ne Re: Przechodzimy razem na diete 3d chilli 20.04.16, 11:17 zawsze jest dobry czas na diete ;p Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.d.89 Re: Przechodzimy razem na diete 3d chilli 19.04.16, 16:03 Cześć, ja też mogłabym zacząć :) chociaż na początku roku zaczęłam doprawiać potrawy chilli itp. i skończyło się to źle dla mojej cery... :( Odpowiedz Link Zgłoś
torzewska Re: Przechodzimy razem na diete 3d chilli 19.04.16, 22:13 Paulina ja też planuje powrócić do 3d chili. Byłam na niej już kiedyś przez 2 miesiące. Udało mi się wtedy całkiem sporo zrzucić, pomimo tego, że czasem trochę oszukiwałam. Ostatnio znów zgromadziło mi się troszkę ciałka, no i fajnie było by z tym coś zrobić, więc może razem?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasjawoz Re: Przechodzimy razem na diete 3d chilli 20.04.16, 10:49 dziewczyny to umówmy się na jakiś wspólny start!! fajnie będzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
so-ne So-Ne na 3d chili 20.04.16, 11:21 heja! fajnie, ze powstala tu grupa i, ze sie zgadujecie na wspolne dietowanie. ja juz rozpoczelam swoja 3d chili w poniedzialek, chcialabym sobie tutaj wrzucac moje postepy i przemyslenia. moze komus sie to przyda, na 3d bede juz trzeci raz :). Cel: zgubic 6kg do lata. Czas: do konca czerwca, niecale 2,5 miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
so-ne Re: So-Ne na 3d chili 21.04.16, 11:40 heja, dzis dzien 4 na 3d chili. rano zwazylam sie na czczo i mam -900 gram !!! jest to dla mnie jasne, ze to w duzej mierze spadla woda, niemniej z 6kg zrobilo sie 5,1kg a to jest napedzajace. kolejne wazenie w poniedzialek rano. damy rade!!! Cel: zgubic 6kg do lata. (waga obecna: 5,1kg) Czas: do konca czerwca, niecale 2,5 miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
so-ne Re: So-Ne na 3d chili 24.04.16, 21:32 Heja! Siódmy dzień za mną, jutro rano się ważę i wpiszę :) Cel: zgubic 6kg do lata. (pozostało: 5,1kg) Czas: do konca czerwca, niecale 2,5 miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
so-ne Re: So-Ne na 3d chili 26.04.16, 20:33 Update wagi, bo wczoraj już tu nie wchodziłam. Zleciało mi jeszcze 300 gram od ostatniego ważenia, a to daje razem -1,2kg po pierwszym tygodniu na 3d chili. Nawet jeśli mi teraz to zwolni, to i tak powinnam do lata spokojnie zrobić sylwetkę, jeśli nie nawali tzw. "czynnik ludzki" :P Cel: zgubic 6kg do lata. (pozostało: 4,8 kg) Czas: do konca czerwca, ok. 2 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
so-ne Re: So-Ne na 3d chili 30.04.16, 23:41 Kolejny spadek, pół kilo w zaledwie kilka dni... Niestety od dzisiaj jestem poza domem i boję się, że moja dieta w tą majówkę troszkę ucierpi. Mam wszystko ze sobą, aby trzymać się planu z 3d chili (trochę pozmieniam może kolejność dni), ale na jakiegoś grilla też pewnie się skuszę. Nie będę płakać jak mi trochę waga stanie... byle nie przybyło! Cel: zgubic 6kg do lata. (pozostało: 4,3 kg) Czas: do konca czerwca, równe 2 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
so-ne Re: So-Ne na 3d chili 12.05.16, 13:00 Długo nie pisałam, ale dietka wciąż w trakcie, oprócz 5 dni majówki, w których absolutnie popuściłam sobie cugli. Udało mi się to odpracować z nawiązką, a takie kilka dni odpoczynku od 3d też było ok. Na dzień dzisiejszy mam 2,4kg mniej i naprawdę zaczynam wyglądać tak jak sobie to wymarzyłam. Zastanawiam się, czy nie zwiększyć sobie oczekiwań... Cel: zgubic 6kg do lata. (pozostało: 1,9 kg) Czas: do konca czerwca, ok półtora miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
so-ne Re: So-Ne na 3d chili 16.05.16, 21:09 Trochę mi ta waga ostatnio stanęła... Myślę, że na starcie zbyt szybko zaczęłam gubić, no i ostatnio też trochę pogrzeszyłam (poczułam się pewnie, gdy tak szybko chudłam i potraktowałam to jako cheatdaye - kilka pod rząd). Od dziś znów 100% 3d chili i zobaczymy, mimo wszystko jestem zadowolona i ciekawa dalszego ciągu. Cel: zgubic 6kg do lata. (pozostało: 1,85 kg) Czas: do konca czerwca, ok półtora miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
torzewska Re: Przechodzimy razem na diete 3d chilli 25.04.16, 20:58 No dziewczyny, do dzieła! Dziś, tj. 25.04 wystartowałam z 3d chili. Właśnie zjadłam kolacyjkę (trochę późno wiem...) ale idę spać koło północy dopiero, więc też nie ma tragedii. Troszkę jestem głodna, nie jakoś bardzo, ale zjadłabym coś :D. No ale wiadomo, chcę chociaż przez tydzień utrzymać się bez najmniejszej pokusy i zobaczyć jaki będzie efekt. Trzymajcie Kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
so-ne Re: Przechodzimy razem na diete 3d chilli 26.04.16, 20:28 Dobrze, dobrze! Pisz co u Ciebie i zaglądaj też do mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelovva Re: Przechodzimy razem na diete 3d chilli 29.04.16, 23:47 Ja też od poniedziałku lecę 3d chili!!! To lecimy tym samym samolotem heh ^^ Ile masz w planie zrzucić i jak długo planujesz robić dietkę? Ja pierwszy raz próbuję akurat tej diety, więc trudno mi oszacować jak to będzie. Po weekendzie zrobię pierwsze ważenie. torzewska napisała: > No dziewczyny, do dzieła! Dziś, tj. 25.04 wystartowałam z 3d chili. Właśnie zja > dłam kolacyjkę (trochę późno wiem...) ale idę spać koło północy dopiero, więc t > eż nie ma tragedii. > Troszkę jestem głodna, nie jakoś bardzo, ale zjadłabym coś :D. No ale wiadomo, > chcę chociaż przez tydzień utrzymać się bez najmniejszej pokusy i zobaczyć jaki > będzie efekt. > Trzymajcie Kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
kmilaa Re: Przechodzimy razem na diete 3d chilli 30.04.16, 23:03 Witajcie, również zamierzam dołączyć do Was i rozpocząć własną próbę z 3d chili. Nie próbowałam tej diety jeszcze. Wiem, że jest skuteczna bo dużo już o niej czytałam i słyszałam od znajomych. Zaopatrzyłam się też w kapsułki, ale chcę rozpocząć po majówce, bo teraz nie widzę sensu. Jeżeli zatem ktoś chciałby również od środy rozpocząć dietę, to zapraszam!! :) Odpowiedz Link Zgłoś