Dodaj do ulubionych

Duży biust

09.05.02, 16:21
Nigdy nie wiem czy moja waga jest prawidłowa. Mam duży biust. Jak mówię róznym
osobom ile ważę nie chcą mi uwieżyć. Ja z kolei stresuję się, że wg wskaźników
powinnam mniej ważyć. Czy duży biust dużo waży i ewentualnie jaką poprawkę
powinnam przyjmować? Po za tym moja sylwetka jest normalna ( tzn. ja nie mam
zastrzeżeń) Tylko ta waga wg wskaźników.
Obserwuj wątek
    • agnieszka.dobrowolska Re: Duży biust 14.05.02, 17:02
      Nie u wszystkich tkanka tluszczowa odklada sie rownomiernie. Nalezy sie cieszyc, ze "idzie " w biust a nie w
      inne czesci ciala. Jesli wskaxniki nieznzcznie tylko przekraczaja normy, a czujesz sie dobrze i dobrze
      funkcjonujesz- nie widze problemu, ani koniecznosci redukcji masy ciala.
    • martyna14 Re: Duży biust 14.05.02, 21:30

Ja nigdy nie patrze na wage bardziej na rozmiar , procentowa zawartosc
      tluszczu,i obwod poszczegolnych czesci ciala mierzonych centymetrem. Jesli masz
      umiesnione cialo mozesz wazyc wiecej bo miesnie zajmuja mniej miejca niz
      tluszcz a waza wiecej.
      Ja np przy wzroscie 170 wazylam 63 kg i nie chcialam wiecej chudnac bo nosilam
      rozmiar male 38 i dobrze sie czulam wygladalam tez szczuplo. Moja kolezanka
      jednak przy tym samym wzroscie i wadze nosilam rozmiar 40 i wygladala na lekko
      przy kosci.
    • olcia25 Re: Duży biust 15.05.02, 12:21
      Ja tez mam duzy biust i waze troche wiecej, niz "norma przewiduje" (172cm, 62
      kg), ale jednoczesnie zdaje sobie sprawe, ze moj biust wazy dobre 3 kilo, jesli
      nie wiecej. Nie jestem "obtluszczona", wiec sie nie przejmuje. Czasem tylko
      chce mi sie smiac, gdy ide do sklepu i ktos proponuje mi numer 42, a ja w
      zwiazku z tym prosze 38 :)). Duzy biust troche zakloca spojrzenie innych ludzi.
      Jesli sie dobrze ubiore, wygladam szczuplo i sexy i niech zazdroszcza mi tego
      wszystkie szczuplaczki, ktore mieszcza sie w normach i indeksach. Pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka