Dodaj do ulubionych

Splenda, precz z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18.03.03, 16:00
Tu nie ma miejsca do takich "opty" chamow jak ty. A jak nie masz co robic z
czasem to zacznij walic tym swoim glupim lbem o jakis twardy kawal sciany.
Jak sie sasiedzi nie zaczna skarzyc na halas to znaczy, ze niedostatecznie
mocno walisz.

A w naszym rejonie niektorzy mowia Splendy na popularne prezerwatywy.
Ida do sklepu i mowia "dwie Splendy prosze". To co ty wlasciwie jestes?
Prezerwatywa czy (wulg)ch.?
Obserwuj wątek
    • ro_lina Re: Splenda, precz z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.03.03, 16:20
      Popieram. Podejrzewam tez, ze Splenda i Sowa to ta sama osoba. Taki Mr.Jekyl i
      Mr. Hide.
      Pozdrowienia dziewczyny
      Razem sie nie damy
      • splenda jeden pedal a druga lesbijka dobrali sie do pary 18.03.03, 18:06
        oboje widac sa niewyzyci seksualnie. Moze tak popiszecie do siebie, kto wie,
        moze cos z tego wyniknie?
        • easy123 Re: jeden pedal a druga lesbijka dobrali sie do p 18.03.03, 18:29
          Splenda, tu przeciez chodzi nie o seks tylko o kulture twoich wypowiedzi. Nie
          mozna sie nie zgodzic, ze troche odstajesz od normy. Przeczytaj na przyklad
          swoj dziesiejszy post do tej dziewczyny, ktora szuka sposobu na utrate kilku
          kilogramow. A ty co jej napisales? Chcialbys sam dostawac takie posty na
          swoje pytania?

Nie gniewaj sie, ale masz to na co zasluzyles
          • zizzzy Re: jeden pedal a druga lesbijka dobrali sie do p 18.03.03, 23:26
            Popieram!
            • splenda buzka, easy. Twoj nick easy, rozbraja mnie 19.03.03, 05:52

tak, 18=latka dostala dobra diete. Nie uwazasz ze zryj polowe to zla metoda? A
              co, mialem owijac w bawelne i powiedziec zeby jadla piramide? Zaraz to zrobie.
              ALbo lepiej: niech je kapuste kwaszona przez dwa tygodnie (mam nadzieje ze jej
              odbyt nie wypadnie), diete kopenhaska czy tez Herbalife. O, nie, zapomnialem
              Weight Watchers, glodowke, zmniejszyc ilosc wody, czy dieta tylko owocowa.
              Wtedy nic tylko patrzec jak dupa u tej 18-latki nie przejdzie przez drzwi. Tego
              chcesz?

Niech zyje piramida zywieniowa z pania Ola na szczycie! (Podpierana zrecznie
              przez sponsora)
              • zizzzy Re: buzka, easy. Twoj nick easy, rozbraja mnie 19.03.03, 11:22
                nei gadajcie z nim. widac ze facet sie spuszcza jak ktos mu cos odpowie. A
                zdrugiej strony moze jest chory - moze psychiatra zalecil mu taka metode na
                wyzbycie sie frustracji . ja bym jednak ignorowala.
                • splenda Zizzy, ty stara cioto, won na forum erotomania! 19.03.03, 13:12
                  Wyliz mi ch..ja bo wlasnie sie spuscilem.
    • zizzzy Re: Splenda, precz z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.03, 18:27
      nie splendo tu mozemy pogadac ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka