Dodaj do ulubionych

Oleofarm w W-wie

02.02.07, 09:53
Dziewczyny,
pisałam już w innych postach o tym wykładzie, ale tu może będzie
czytelniejsze. Dzwoniłam do firmy , juz złożyłam zamówienie na ogórecznik i
wiesiołek /suplementy z GLA/. W każdym razie będą prowadzili sprzedaż
suplementów , a olej lniany nieoczyszczony będzie w promocyjnej cenie 35 zł /
teraz kosztuje 44 zł/ . a więc kto sie przymierza do pwt czy jest w trakcie i
ma zapotrzebowanie na suplementy polecam
misia :))
Aha
wykład na temat oleju lnianego będzie 5 lutego /poniedziałek/ w auli A
Akademii Pedagogiki Specjalnej w W-wie przy ul. Szczęśliwickiej 40
Obserwuj wątek
    • kompotzsushi Re: Oleofarm w W-wie 02.02.07, 10:15
      Może Was jeszcze zachęci, że olej lniany podobno można trzymać w zamrażalniku
      przez ROK! (tak było w "PWT") bo, jak wiadomo, oleofarm sprzedaje go w litrowych
      butlach, więc gdyby to kogoś przeraziło...
    • jagi1234 Re: Oleofarm w W-wie 26.03.07, 22:41
      mam info z Oleofarmu, ze beda w Wrszawie 3 kwietnia, o godz 17.30. Tak jak
      poprzednio, na Szczęśliwickiej 40. Mozna skladac zamowienia na olej pod nr
      071/316 94 56.
      • krysiaa7 Re: Oleofarm w W-wie 27.03.07, 20:11
        jak dostac sie z Dworca Centralnego na ulice Szczęśliwicką 40? Na którym
        przystanku wysiąść? Jaka to dzielnica?
        • jagi1234 Re: Oleofarm w W-wie 28.03.07, 11:17
          to jest Ochota, nie bardzo daleko od Dworca centralnego, trzeba jechac ul.
          Grójecką (np. tramwajem). A może jest jakiś autobus bardziej na miejsce, ale
          nie znam bliższych szczegółów, sprawdź w necie.
          • elpasz Re: Oleofarm w W-wie 28.05.07, 13:59
            Napiszcie proszę jaka jest mniej więcej treść takiego wykładu, czy na każdym
            kolejnym jest to samo, czy też każdy kolejny jest kontynuacją poprzedniego?

• kompotzsushi Re: treść wykładu 29.05.07, 09:01
              Nie byłam na całym wykładzie - weszłam na ostatnie 3 minuty we Wrocławiu, po
              zakończeniu kupiłam olej - i już. Pzdr
              • elpasz Re: treść wykładu 29.05.07, 12:44
                Piszecie, że składacie zamówienie na olej telefonicznie, czy tylko wtedy można
                go kupić po wykładzie? Co jeszcze można tam kupić oprócz oleju lnianego
                nieoczyszczonego?-mam zamiar się wybrać w najbliższym terminie (4.06 w Warszawie)

• kompotzsushi Re: treść wykładu 29.05.07, 23:04
                  Po wykładzie się kupuje bez dzwonienia - jak w sklepie - podchodzisz do pani i
                  kupujesz to, co oni mają normalnie na stronie, czyli różne rodzaje olejów
                  (lniany, wiesiołkowy, ogórecznikowy, pichtowy, dyniowy, ogórecznikowy... a nawet
                  z wątroby rekina), oprócz tego jeszcze różne suplementy w kapsułkach i siemię
                  lniane. Wykład trwa ok. 1,5 godziny, więc jak nie możesz być od początku to
                  możesz tak jak ja wejść na sam koniec i się obkupić :)
                  • elpasz Re: treść wykładu 30.05.07, 08:04
                    b. dziekuję
                  • baskerek Kiedy jest nastepny wyklad w W-wie? 30.05.07, 10:09
                    Dziewczynym,mieszkam w W-wie i z checia podskocze jesli nie na caly wyklad, to na zakupy. Czy dobrze
                    zrozumialam, ze kolejny wyklad odbiedzie sie w przyszly pon (4.06) na Szczesliwickiej? Bede wdzieczna
                    za info, a tymczasem wracam do kuchni gdzie mi juz pekaja gotowane zurawiny ;-)
                    • elpasz Re: Kiedy jest nastepny wyklad w W-wie? 30.05.07, 13:04
                      www.oleofarm.com.pl/aktualnosci.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka