zuzkazuzka111 10.02.11, 20:18 www.youtube.com/watch?v=i5LhWmp3X10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzkazuzka111 komentarz??? 10.02.11, 20:28 nic nie dodałeś do tego plugastwa z nie. Urban jest nikim. Popłuczynami po komunie. Nie przepuści żadnej okazji. Czy ktoś pamięta okładkę z NIE z dnia katastrofy? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: komentarz??? 10.02.11, 20:29 Nic nie dodałaś do tego plugastwa z jutjuba. Jesteś nikim, popłuczynami po komunie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: komentarz??? 10.02.11, 20:32 nazywaj mnie jak chcesz. To ty jesteś chamem podobnie jak Jerzy. Pamiętasz okładkę z NIE z dnia katastrofy? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: komentarz??? 10.02.11, 21:35 W dniu katastrofy NIE nie miało okładki :) Nie w ogóle nie ma okładki, to nie książka. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: komentarz??? 10.02.11, 20:30 > Czy ktoś pamięta okładkę z NIE z dnia katastrofy? W dniu katastrofy NIE nie miało okładki. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: komentarz??? 10.02.11, 20:37 Owszem, miało. Podobnie jak Fakty i mity. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: komentarz??? 10.02.11, 21:33 Nie miało. Z prostej przyczyny: katastrofa była w sobotę, a Nie wychodzi w poniedziałki. I było się glupio upierać? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: komentarz??? 11.02.11, 12:03 jak ci glupio, to sie nie upieraj. Nie zostalo wydrukowane i rozwiezione w sobote. Wiec mialo te okladke w sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: komentarz??? 11.02.11, 12:36 Dobrze, już dobrze, miało, nawet twardą, jeśli cię to uszczęśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Dzięki Zuziu za rozpropagowanie 11.02.11, 00:16 tych czasopism, bo nie wiem jaki inny sens ma powielanie tych "dzieł". Robisz darmowa reklamę tym czasopismom ???? Nawet ja, agent WSI i MIAST, nie przechowuję tego typu materiałów ... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Dzięki Zuziu za rozpropagowanie 11.02.11, 13:16 absurdello napisał: > tych czasopism, bo nie wiem jaki inny sens ma powielanie tych "dzieł". > > Robisz darmowa reklamę tym czasopismom ???? poniekad. ludzie powinni wiedziec, ze 9 kwietnia jedno z nich , a drugie 10 kwietnia bylo prorocze... przewidziec taka katastrofe trzeba umiec. > > > Nawet ja, agent WSI i MIAST, nie przechowuję tego typu materiałów ... a dlaczego mialoby mnie to obchodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 a tak wyglądały te okładki: 10.02.11, 20:44 picasaweb.google.com/zuzkazuzka111/OkAdki#5572147750175882546 "lotnisko odkrywkowe"... Odpowiedz Link Zgłoś
qwakacz Re: a tak wyglądały te okładki: 10.02.11, 20:54 Urban może i jest popłuczyną komunizmu ale pisze o Błasiku i to gorsze rzeczy niż napisał o nim MAK . Jeżeli chcesz bronić godności generała powinnaś wykazać kłamstwa Urbana . Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: a tak wyglądały te okładki: 10.02.11, 21:10 Nic nie powinnam. Ty przestań likować brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a tak wyglądały te okładki: 10.02.11, 21:34 Ale... Zuziu... on nic nie zalinkował... to ty zaczęłaś od gołego linka... Odpowiedz Link Zgłoś
qwakacz Bije od ciebie obiektywizmem 10.02.11, 21:52 jak z Gazety Polskiej i Naszego Dziennika. Wolą szukać źdżbła w oku riskich jak belki we własnym oku . W poszukiwaniu prawdy wysyłają dziennikarzy do Moskwy chociać bliżej i taniej byłoby do Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Pro memoriam 10.02.11, 21:16 www.youtube.com/watch?v=BG5PoVkSwPE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Pro memoriam 10.02.11, 21:23 I piękne słowa Pani Racewicz: www.youtube.com/watch?v=UxcJuYYjmO8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Pro memoriam 10.02.11, 21:44 zuzka jak juz to pro memoria...; i co cie tak wzięło na wspomnienia bo dziś 10ty czy jak? Filmik o borowikach pt "cześć bohaterom" z muzyką z Gladiatora, no powalające. Widze że słowo bohater traci na znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Pro memoriam 10.02.11, 22:32 > zuzka jak juz to pro memoria. blanka, jeśli już coś krytykujesz, to najpierw sprawdź... czy cokolwiek wiesz. > Widze że słowo bohater traci na znaczeniu. może w twoich kręgach. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski zuzka ma centtralny osrodek nerwowy w kregach 10.02.11, 22:40 > może w twoich kręgach. znaczy w kregoslupie i proznie w puszce mozgowej Odpowiedz Link Zgłoś
pszb Re: Pro memoriam 10.02.11, 22:25 Bardzo ładny clip szkoda, że polityczne wszechwiedzące, zarozumiałe, butne w sobie bydło zmusiło ich do wykonania niewykonalnego zadania. Tylko załoga nie brała udziału w politycznym szoł. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Pro memoriam 10.02.11, 22:35 > ...szkoda, że polityczne wszechwiedzące, zarozumiałe, butne w sobie bydło zmusiło ich do > wykonania niewykonalnego zadania. szkoda, że nazywasz byłego Prezydenta Polski bydłem. Bo ani On, ani jego żona na bydło nie wyglądają. W przeciwieństwie do kaszalota i wpadkowego-gajowego. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski Kaczorowski lecial sam !!!! 10.02.11, 22:37 > szkoda, że nazywasz byłego Prezydenta Polski bydłem. > > Bo ani On, ani jego żona na bydło nie wyglądają. bez malzonki !!! po co klamiesz Anno Chapman ???? Odpowiedz Link Zgłoś
pszb Re: Pro memoriam 10.02.11, 22:39 Ależ ja nic o nim nie mówiłem, mówiłem o politycznym bydle ogólnie, to Ty go wymieniłaś i wskazałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski jej sie wszystko kojarzy z kartoflami 10.02.11, 22:40 te typ tak ma Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Pro memoriam 11.02.11, 07:35 a kto to napisał: "butne w sobie bydło zmusiło ich do wykonania niewykonalnego zadania. " Jakie polityczne bydło mogło załogę do czegokolwiek zmusić? A ogólnie to ty możesz o sobie palcem w skarpetce pomachać. Nie masz odwagi, honoru, cienia przyzwoitości. Śmierdzący śmieć z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
don_eugenio Re: Pro memoriam 11.02.11, 15:00 moja droga,kochana zuziu w wojsku nie ma zmuszania ,są rozkazy (co na jedno wychodzi :) ) a tam byli dowódcy tych żołnierzy-pilotów 2. Dowódca Wojsk Lotniczych 1.Naczelny Dowódca Sił Zbrojnych, czyli Prezydent Lech Kaczyński taki sobie kapitan to nie miał nic do gadania Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Pro memoriam 11.02.11, 16:04 no mogli odmówić wykonania rozkazu, zwłaszcza że rozkaz dotyczyłby czynu zabronionego, (jezeli taki rozkaz w ogóle padł). Oczywiscie nie wykonanie rozkazu to przestępstwo, ale w wypadku gdy rozkazem jest popełnienie przestępstwa - żołnierz nie popełnia przestępstwa. Innymi słowy brak asertywności ich zabił. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 pedofilu lubiący chłopców 11.02.11, 16:40 pewnie jesteś księdzem - i dlatego nie masz pojęcia o wojsku. W wojsku by ci wybili z głowy (albo z czego innego) te twoje chore ciągoty. Odpowiedz Link Zgłoś
don_eugenio Re: pedofilu lubiący chłopców 11.02.11, 16:52 > W wojsku by ci wybili z głowy (albo z czego innego) te twoje chore ciągoty. zuziu moja kochana ja przecież tylko Ciebie kocham :) może i jestem chory ( z miłości) ale to nie jest choroba :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 dobierasz się do małych chłopców. 11.02.11, 16:59 jesteś najgorszym rodzajem tego ścierwa. budzisz obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pszb Re: pedofilu lubiący chłopców 11.02.11, 20:09 No widzisz, ja jestem śmierdzący śmieć, a Ty ścierwo :D Ale zobacz, czegoś się jednak dowiedzieliśmy w tym wybuchu czułości, zuzek jest małym, molestowanym chłopcem, który słowo bydło kojarzy jednoznacznie z byłym prezydentem. Hmmm, kto zuzka molestował? Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: pedofilu lubiący chłopców 11.02.11, 20:46 Mnie już nic nie zazkoczy. Chwilami podejrzewałam, że to Zuzek a nie Zuzka. To ja już wiem, czemu wczoraj Zuzek miał dziwne skojarzenia, jak napisałam, że się muszę koniem zająć. Mnie chodziło o takiego konia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: Pro memoriam 11.02.11, 17:09 pewnie ze ich szkoda. RIP. przeraza mnie tylko opinia kolegow ze polecieli bo byli najbardziej wyszkolona zaloga. i TO BYLA PRAWDA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszb Re: Pro memoriam 11.02.11, 20:16 Trudno mi oceniać ich wyszkolenie po tym jednym odlocie, ale ktoś im także we łbie solidnie namieszał i robili błąd za błędem jak w jakimś amoku. Wypada chyba jakoś kwestie wyszkolenia amoku rozpatrywać oddzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Pro memoriam 11.02.11, 20:41 To była załoga mało doświadczona i ktoś kto ją "powołał" w takim składzie na ten lot powinien beknąć. Oni nie mieli nie tylko doświadczenia w lataniu na tym samolocie, ale także brak doświadczenia we współpracy ze sobą. Dołożyć należy "mataczenie" przy przyznawaniu Protasiukowi minimów (przyznawane sa raz na 4 miesiące). Odpowiedz Link Zgłoś
pszb Re: Pro memoriam 11.02.11, 20:49 Wiem, wiem, wiem, ale bądźmy uczciwi i oddzielmy to małe doświadczenie, słabe zgranie od ewidentnego amoku, bo sam były d-ca 36 pułku za łeb się łapie, co oni zrobili, a przecież ich znał i nie może uwierzyć w tą serię błędów, nie może się tak mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Pro memoriam 11.02.11, 21:05 Pszb, widzisz chodzi o to że te ich błędy nie wynikały za bardzo z niedoświadczenia tylko z celowego zamiaru wykonania takich manewrów a nie innych (robili to nie raz w Gdańsku). Oni nie mieli doświadczenia w ucieczce przed taką sytuacją, a nie w wykonywaniu takich manewrów; teren przerósł ich możliwości. Podejrzewam że gdyby nie rzeźba terenu doczłapaliby się do płyty, a tak naprawdę to gdyby nie ta brzoza. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Pro memoriam 12.02.11, 03:26 > przeraza mnie tylko opinia kolegow ze polecieli bo byli najbardziej wyszkolona > zaloga. > i TO BYLA PRAWDA!!!! ciebie nic nie przeraża, napiszesz każde świństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
don_eugenio Re: Pro memoriam 12.02.11, 03:32 Zuziu moja droga,spokojnie . Złość piękności szkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 to się biedaku nie złość 12.02.11, 03:33 nie dość, że pedofil, to jeszcze po nocy musisz posty w internecie pisać. Jakie masz marne życie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
don_eugenio Re: to się biedaku nie złość 12.02.11, 03:39 ale ja nie jestem piękny ,ja o Twojej urodzie pisałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: to się biedaku nie złość 12.02.11, 03:43 no dobra. To była rozrywka wynikająca z niskich pobudek. Przyznaję. Ale mi się znudziło. Wrzucam cie do kosza. Nie odpowiem więc już na żaden twój durny post :-) Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski i o to chodzi zuzka - wyrzucic wszystkich do kosz 12.02.11, 08:55 kosza i nie bedziesz juz miala komu odpisywac bye bye Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 bo widzisz brudne_prześcieradło... 13.02.11, 13:20 jaki ma na przykład sens czytanie twoich postów? Przecież one są bezdennie głupie :-))) Nic nie wnosisz, niczego nie wiesz, jedyne co robisz, to plujesz. Wymyśliłeś sobie "szokujący" nick. Łał... mocne... Coś jeszcze? :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski jaka kobieta takie prześcieradło... 14.02.11, 07:10 codziennie dwa razy prysznic i zadnych ruskich agentow i bedzie czyste Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: Pro memoriam 12.02.11, 04:21 > > > przeraza mnie tylko opinia kolegow ze polecieli bo byli najbardziej wyszk > olona > > zaloga. > > i TO BYLA PRAWDA!!!! > > ciebie nic nie przeraża, napiszesz każde świństwo. > ?? mialem powiedziec, ze filmik linkowany przez ciebie klamie? oczywiscie ze koledzy mowili prawde. protasiuk najlepiej ze wszystkich w 36 pulku umial latac na tu-154. takie byly realia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Pro memoriam 12.02.11, 07:58 > > ciebie nic nie przeraża, napiszesz każde świństwo. > > > > ?? mialem powiedziec, ze filmik linkowany przez ciebie klamie? oczywiscie ze ko > ledzy mowili prawde. protasiuk najlepiej ze wszystkich w 36 pulku umial latac n > a > tu-154. takie byly realia!! koledzy mówili prawdę. A Pan Protasiuk był dobrym pilotem. Ty jedynie jesteś dobry na symulatorze i w kłapaniu paszczą. To nie upoważnia cię do wyśmiewania się z umiejętności prawdziwych pilotów. To, że nie żyją i nie mogą się bronić, to, że nie mogą opowiedzieć co tam naprawdę się stało nie jest powodem, by opluwać ich pamięć i ich umiejętności. Jesteś wrednym, złym człowiekiem. Mam nadzieję, że twoje dzieci po twojej śmierci będą czytać o tobie takie plugastwa jak ty piszesz o załodze tego Tupolewa. Będą płakać i pytać dlaczego wszyscy ludzie nienawidzą ich tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski powinnas zuzka uzyc czasu zaprzeszlego 12.02.11, 08:38 albo przeformulowac swoja teze - np. wszystko wskazuje na to, ze kpt. Protasiuk byl do czasu feralnego wysmienitym pilotem - II pilotem w locie do Smolenska wystapil jednak w roli, ktora go przerosla - KAPITANA samolotu VIP, poddanego niesamowitej presji - oberPiSgenerala Blasika (wielokrotnie przytaczalem na tym forum niezwykle szybka kariere Blasika za rzadow PiS) oraz samego Lwa Smolenskiego kpt. Protasiuk popelnil szereg bledow - nie mial prawa ladowac w tamtych warunkach, samo schodzenie do 100 metrow bylo absurdalne - ostatnie 10 minut lotu kaze stwierdzic, ze nie byl dobrym KAPITANEM samolotu TU - 154, dowodca zalogi - bycie PILOTEM w tamtym minutach to bylo za malo Jesteś wrednym, złym człowiekiem, zuzka. Mam nadzieję, że twoje dzieci po twojej śmierci będą czytać o tobie takie pluga stwa jak ty piszesz o tym ktorzy osmielaja sie mowic prawde o katastrofie tego Tupolewa. Będą płakać i pytać dlaczego wszyscy ludzie nienawidzą ich mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
don_eugenio Re: powinnas zuzka uzyc czasu zaprzeszlego 12.02.11, 14:18 > Jesteś wrednym, złym człowiekiem, zuzka. > Mam nadzieję, że twoje dzieci po twojej śmierci... hm...bardzo bym prosił o trochę przyzwoitości i rozsądku,ja tu do Panny Zuzanny w konkury uderzam i póki co jeszcze nie straciłem nadziei :) Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski powinnas zuzka uzyc czasu zaprzeszlego 12.02.11, 14:49 > hm...bardzo bym prosił o trochę przyzwoitości i rozsądku,ja tu do Panny Zuzanny > w konkury uderzam i póki co jeszcze nie straciłem nadziei :) to jedyna nadzieja, ze ci sie uda przekazac wlasciwe DNA i zadbac o edukacje potomstwa zuzki, tak by potrafily sie odciac do jej dziwacznych pogladow a milosc slepa jest i jak zaba tuli sie do jeza to wie, ze milosc to cierpienie Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: powinnas zuzka uzyc czasu zaprzeszlego 13.02.11, 17:46 calun_torunski napisał: > to jedyna nadzieja, ze ci sie uda przekazac wlasciwe DNA i zadbac o edukacje po > tomstwa zuzki Słyszałam kiedyś anegdotkę (nie wiem czy prawdziwa), że jakaś piękna kobieta (aktorka?) oświadczyła się Einsteinowi, zachwycając się możliwością zrodzenia się potomstwa, które łączyłoby jej urodę i jego inteligencję. Podobno Einstein odmówił mniej więcej takimi słowami "Droga Pani, a wyobraża Pani sobie co by było gdyby dzieci odziedziczyły urodę po mnie, a inteligencję po Pani?" Tak więc chyba tylko inżynieria genetyczna może pomóc w przypadku Zuzki - niezależnie od osoby absztyfikanta. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski powinnas zuzka uzyc czasu zaprzeszlego 13.02.11, 19:21 to byl George Bernard Shaw, nie Einstein ... Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan a gdyby tak 13.02.11, 19:33 a gdyby tak skrzyżować ją z niegraczowem? to by się tutaj na tym forum działo, że hoho Odpowiedz Link Zgłoś
esther-leah Re: a gdyby tak 13.02.11, 20:02 Niegracz ma niestety blisko osiemdziesiatki, jak sadzac ze zdjecia, na ktorym kroczy z pochodnia. (Moglby byc pradziadkiem Zuzki) Jemu zadna laska juz nie pomoze. No chyba, ze taka drewniana, do podporki. Nadal go kocham, ale troche inaczej. Mniej erotycznie a bardziej agapicznie... Coz, takie jest zycie.... Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: a gdyby tak 13.02.11, 20:49 esther-leah napisała: > Moglby byc pradziadkiem Zuzki I cóż z tego? Najwyraźniej stary człowiek i może ;-) Nie takie rzeczy już się na świecie zdarzały. Odpowiedz Link Zgłoś
esther-leah Re: a gdyby tak 13.02.11, 21:16 Nigdy nie bylam staruszkiem, wiec sie nie wypowiadam. Ale jesli chodzi o Niegracza, to najwyrazniej nie moze. To by z reszta tlumaczylo, dlaczego notorycznie nie odpisywal na moje filuterne posty i gorace mejle. Po prostu nie chcial, bym robila sobie jakies nadzieje. Wiedzial moj biedny Walentynek, ze nic z tego nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: a gdyby tak 13.02.11, 21:27 Ja myślę, że on jednak jeszcze może. Dlatego mu bardziej Zuzka odpowiada. Stare dziadki tak mają, że lubią młódki. Poza tym gdyby nie mógł - odpisałby na Twoje posty i maile, choćby po to, żeby sobie czymś niemoc ową osłodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
esther-leah Re: a gdyby tak 13.02.11, 22:40 Ej, State, nie wkrecaj mnie w posty o Zuzce. 13toletnie dziewczynki maja prawo do swoich sekretow i nie powinno sie ich krepowac jakimis bredniami o facetach. Mam do niej stosunek jak Ciotka Polly do Tomka Sawyera i uwazam, ze o tej porze powinna konczyc matme i klasc sie spac, bo jutro szkola. Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: a gdyby tak 13.02.11, 22:47 Szkoła? To zależy w jakim województwie Zuzka mieszka. Pokręcone to wszystko ostatnio i w zależności od województwa teraz ferie wypadają w nieco różnych terminach. Odpowiedz Link Zgłoś
don_eugenio Re: a gdyby tak 13.02.11, 22:56 zuzia studiuje w szkole medialnej w Toruniu. Dlatego tak się tutaj udziela aby łatwiej zaliczyć sesję. ------------- A.Tupolew -konstruktor samolotu Lech Kaczyński-destruktor samolotu Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: a gdyby tak 13.02.11, 23:04 No ale ona zeznaje, że ma dopiero 13 lat. Więc albo kłamie (a to nie przystoi studentce tej szkoły), albo nie kłamie. W tym drugim przypadku nie przyjęliby jej chyba na studia w tak młodym wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: powinnas zuzka uzyc czasu zaprzeszlego 13.02.11, 20:47 calun_torunski napisał: > to byl George Bernard Shaw, nie Einstein ... Możliwe, że w rzeczywistości chodziło o niego, ale później anegdotkę opowiadano w kręgach fizyków jakoby chodziło o Einsteina. Odpowiedz Link Zgłoś