Dodaj do ulubionych

Gdzie znajdowały się ciała generałów

24.01.12, 01:19
Ciała generałów z rozbitego samolotu zostały znalezione aż w dziewięciu z 14 sektorów wyznaczonych na miejscu katastrofy smoleńskiej. Poinformowała nas o tym Naczelna Prokuratura Wojskowa (NPW).

www.rp.pl/artykul/459542,796731-NPW--ciala-generalow-w-dziewieciu-sektorach.html
I jak tu nie nazywać Millera i Klicha szmatą.
Obserwuj wątek
    • absurdello A Miller pisał, że WszyscY generałowie byli 24.01.12, 11:17
      w kokpicie czy, że tylko jeden ?
      • don_eugenio Re: A Miller pisał, że WszyscY generałowie byli 24.01.12, 12:05
        od tego gdzie byli po katastrofie,bardziej interesuje mnie który to DEBIL kazał ich zapakować do jednego samolotu.
        • madameblanka Re: A Miller pisał, że WszyscY generałowie byli 24.01.12, 15:22

Jedni polecieli bo byli dupowłazami prezydenta inni polecieli bo głupio im było odmówić.
          A generałowie dobrze wiedza kto powinien byc zapakowany do jednego samolotu. Wiedzą to dobrze po wypadku Casy. Ten co ich zapakował dał ciała, ale tez generałowie poszli w ogień jak posłuszne baranki, mimo że wiedzieli że jest to niezgodne z procedurami.
    • zuzkazuzka111 sektor kokpitu 24.01.12, 21:17
      to bardzo ciekawe jak Rosjanie to określili.
      Na zdjęciach wygląda to na co najmniej 3 różne kokpity i miejsca.
    • madameblanka Re: Gdzie znajdowały się ciała generałów 25.01.12, 12:37

Zuzka, na wasze pislamskie szczeście padł tekst o sektorach. Teraz macie się czego uwiesić.
      Równie dobrze prokuratura mogła powiedzieć że ciało błasika zostało znalezione dwa metry od ciał pilotów (choc już w innym sektorze). I co wtedy?
      Ile metrów kwadratowych ma sektor?
      3m/kw na 3m/kw?? No ile?
      Ciała mogły lezeć obok siebie choć w innych sektorach, rozumiesz?
      • zuzkazuzka111 sssssssssssss.......... n/t 25.01.12, 13:04

• absurdello A gdzieś opublikowano podział terenu na sektory 25.01.12, 13:20
        i położenia ciał czy tylko jak zwykle wszystko jest na gębę i "dobrą" pamięć dziennikarza ?

Bo jak to drugie, to tracimy czas.
        • madameblanka Re: A gdzieś opublikowano podział terenu na sekto 25.01.12, 13:30

Ja z tydzień temu wertowałam net w poszukiwaniu materiałów z tymi sektorami, i nic:( Może teraz ktoś coś opublikował...gdzies czytałam że Rzepa mówił o kilkunastu metrach kwadratowych. Czyli to mała powierzchnia.Największy sektor może mieć najwyżej 5 metrów na 4 metry (20m/kw). Troche więcej niż moja kuchnia....
          • don_eugenio Re: A gdzieś opublikowano podział terenu na sekto 25.01.12, 13:39
            za raportem MAK:
            "...do końca katastrofy generał Błasik(06,promila alkoholu) był w kabinie pilotów"
            ...i dopóki nie zobaczę kreskówki Biniendy z generałem siedzącym na swoim miejscu przypiętego pasami to zdania nie zmienię.
            I koniecznie niech narysuje jak generał "tańcuje"w kokpicie przy tych korkociągach co to Nowaczykowi z odczytów wyszły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka