lzabella 30.06.10, 20:07 Falska mogłaby się od niej uczyć. I jeszcze bezczelnie samą siebie chwali, że jest dobrym dziennikarzem. No, rwał jej nać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia [...] 30.06.10, 20:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 20:13 To już koniec ciot rewolucji w TVP i oni o tym wiedzą. Potem zostaną już tylko dla nich media Rydzyka i Rzepa. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 20:20 lzabella napisała: > Falska mogłaby się od niej uczyć. I jeszcze bezczelnie samą siebie chwali, że > jest dobrym dziennikarzem. No, rwał jej nać! > >Napisałam o tej samochwale w wątku wyżej. > Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj_banowany23razy Po ripoście Komorowskiego powinna się spalić ze 30.06.10, 20:28 wstydu!!! Przede wszystkim to nie było pytanie tylko monolog krytykujący obecny rząd Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Po ripoście Komorowskiego powinna się spalić 30.06.10, 20:31 Ta bita chamica była zapraszana jakiś czas temu do TOK FM - po protestach słuchaczy redakcja z niej zrezygnowała. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Po ripoście Komorowskiego powinna się spalić 30.06.10, 20:46 iza.bella.iza napisała: > Ta bita chamica była zapraszana jakiś czas temu do TOK FM - po protestach > słuchaczy redakcja z niej zrezygnowała. W I Programie Polskiego Radia, dokąd trafiła jako jedna z GWIAZD po wygranych przez PiS wyborach parlamentarnych w 2005 roku też się długo nie utrzymała. Bo słuchacze nie chcieli jej słuchać. I kierownictwo Radia wcale jej nie broniło, jak to miało miejsce w przypadku Sakiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Po ripoście Komorowskiego powinna się spalić 30.06.10, 20:53 iza.bella.iza napisała: > Ta bita chamica była zapraszana jakiś czas temu do TOK FM - po protestach > słuchaczy redakcja z niej zrezygnowała. Zgoda buduje. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Po ripoście Komorowskiego powinna się spalić 30.06.10, 21:27 mr.sajgon napisał: > iza.bella.iza napisała: > > > Ta bita chamica była zapraszana jakiś czas temu do TOK FM - po protestach > > słuchaczy redakcja z niej zrezygnowała. > > Zgoda buduje. > I tego powinna się Lichocka nauczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Na załączonym wyżej obrazku widzimy,jak się mają 30.06.10, 21:41 mr.sajgon napisał: Zgoda buduje. ---> deklaracje do czynów. W tej chwili także łże Bronisław Komorowski twierdząc, że Kaczyński zwalcza Konstytucje RP. Słusznie Kaczyński mówił, że najważniejsza jest prawda... A Komorowski nadal pluje jak skunks. Odpowiedz Link Zgłoś
retronick Re: Na załączonym wyżej obrazku widzimy,jak się m 30.06.10, 22:24 Zaplujesz się, a po co ? Co ty masz z tym wszystkim wspólnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Ja nigdy nie pluję!Co najwyżej odpowiadam 30.06.10, 22:35 retronick napisał: Zaplujesz się, a po co ? ---> takim bolszewickim szujom jak Szejnfeld, Sikorski, Nowak, Kidawa-Błońska ... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Na załączonym wyżej obrazku widzimy,jak się m 30.06.10, 22:42 retronick napisał: > Zaplujesz się, a po co ? > Co ty masz z tym wszystkim wspólnego ? To chyba nie do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Plecenie głupot to nie plucie-a więc nie do Ciebie 30.06.10, 22:50 wos9 napisała: To chyba nie do mnie? > retronick napisał: > > Zaplujesz się, a po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 20:38 Ona się chyba nie bardzo może odnaleźć, odkąd ją Komorowski usadził jednym tekstem po pierwszym pytaniu. Może lepiej by jej szło, gdyby obok siebie, zamiast Kolendy i Gugały, miała Pospieszalskiego i Krasnodębskiego. To dopiero byłaby debata na miarę burdelu z Woronicza:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 20:40 Ten jej ton pensjonarki i mizdrzenie się jest nie do zniesienia! Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 22:52 wylogowany.pielegniarz napisał: > Ona się chyba nie bardzo może odnaleźć, odkąd ją Komorowski usadził jednym > tekstem po pierwszym pytaniu. Może lepiej by jej szło, gdyby obok siebie, > zamiast Kolendy i Gugały, miała Pospieszalskiego i Krasnodębskiego. > To dopiero byłaby debata na miarę burdelu z Woronicza:) :-))))))) Jeszcze Terlikowski na zapleczu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 21:29 Nitras twierdzi, ze na pytanie Lichockiej Kaczynski odpowiadal z kartki Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 21:35 scoutek napisała: > Nitras twierdzi, ze na pytanie Lichockiej Kaczynski odpowiadal z kartki > Nawet bym się nie zdziwił, gdyby tę kartkę trzymała mu dzielna towarzyszka Lichocka:) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 21:37 scoutek napisała: > Nitras twierdzi, ze na pytanie Lichockiej Kaczynski odpowiadal z kartki > Czy to jest ten sam Nitras, który doniósł na prof.Lubińską do prokuratury i musiał odszczekać, czy po prostu zbieżność nazwisk? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 21:41 A do zarzutu czytania z kartki potrafisz się odnieść? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 21:45 scoutek napisała: > Nitras twierdzi, ze na pytanie Lichockiej Kaczynski odpowiadal z kartki > Bo tak było! Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Kaczyński miał uporządkowane notatki,więc szybko 30.06.10, 21:48 scoutek napisała: Nitras twierdzi, ze na pytanie Lichockiej Kaczynski odpowiadal z kartki ---> ... znajdywał potrzebne informacje, w zależności od tematyki. Już wcześniej informował, że będzie miał także spisane różne "złote myśli" Komorowskiego i całego jego sztabu! Widać, że skorzystał tylko z małej części wcześniej przygotowanych notatek. No i dobrze, że miał spisane cytaty, bo wiemy co potrafi wyczyniać sztab Komorowskiego, gdyby doszukał się przekręcenia, nawet nieświadomie, choćby jednego słowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek [...] 30.06.10, 22:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Lichocka, Lichocka, ale co z Bronislawem??!! 30.06.10, 21:56 Czy sklada go juz jakis wybitny zespol chirurgow, po tym jak Jaroslaw go rozjechal??!! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Lichocka, Lichocka, ale co z Bronislawem??!! 30.06.10, 22:45 Odstaw to co ćpasz! natychmiast!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nic mam odstawic? Jak?! 30.06.10, 22:48 Czy mozesz jednak krotko napisac jak czuje sie Bronislaw, ktorego mi po ludzku zal?! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza To nie jest wątek o Bronku. 30.06.10, 22:56 marouder.eu napisał: > Czy mozesz jednak krotko napisac jak czuje sie Bronislaw, Nie siedzę obok niego, więc nie wiem. A jakie zdanie mam o debacie pisałam w innych wątkach. Ten jest o red. Q. Lichockiej. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Lichocka, Lichocka, ale co z Bronislawem??!! 30.06.10, 22:48 Było dobrze.Przygotowany,na luzie,pełna kultura. Jest OK! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Pelny luzik mimo ewidentnych brakow w wiedzy i... 30.06.10, 22:58 ..umiejetnosciach w konfrontacji z osoba swietnie przygotowana, znamionuje...kogo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos [...] 30.06.10, 21:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ale co z Bronkiem?! 30.06.10, 22:04 Zyje? Przewraca oczyma? Choc jedna noga przebiera?! Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien [...] 30.06.10, 22:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Ja do niej słów po prostu nie mam 30.06.10, 22:14 bo to co ona prezentuje swoim "dziennikarstwem" to poziom naprawdę straszny nawet o pozory nie potrafi zadbać, wstyd, nie pierwszy i nie ostatni raz to sie zdarza i nie jest to jedyny taki "as" naszego dziennikarstwa. Niemniej ciekawi mnie czy ktos z was reagował jak sie szarogęsiła przed Farfałem ostentacyjnie wypraszajac JKMa z programu, taki Durczok w spódnicy drugi i tyle (Durczok swego czasu na żądanie lidera opozycji p. Millera wyprosił z programu zaproszonego ministra rzadu AWS). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
retronick Lichocka - TVPiSdyja 30.06.10, 22:16 D[oo]pa zagrożona to i się rzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Lichocka mówiła o faktach 30.06.10, 22:24 ...tzn. o pozwie powodzian z Sandomierza i liście Olewnika krytykujacym Tuska (choć nie tylko). To oczywiście mogą być fakty niewygodne dla propagandy sukcesu Bronka, no ale chyba nie powinno być świętych krów. A PO nie umie przegrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
notozobaczymy A jaki to ma związek z urzędem Prezydenta? 30.06.10, 22:34 I dziwnym trafem nie nawiązała np. do spychania pielęgniarek z chodnika, bo to byłoby dla kogoś niewygodne, prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: A jaki to ma związek z urzędem Prezydenta? 30.06.10, 22:36 > I dziwnym trafem nie nawiązała np. do spychania pielęgniarek z chodnika, bo to > byłoby dla kogoś niewygodne, prawda? :) Podobnie jak policyjna akcja przeciw kupcom w Warszawie w zeszłym roku. Zarówno Jarkacz jak i HGW egezkwowali obowiązujące prawo (choć Jarkacz w sumie dość miękko, bo żadnej pielęgniarce nie postawił zarzutu). Odpowiedz Link Zgłoś
notozobaczymy Re: A jaki to ma związek z urzędem Prezydenta? 30.06.10, 22:38 Zgadza się, ale jeśli uderzamy, to równomiernie ;) A pytanie o związek pytania z kompetencjami prezydenta i o "dziwnym" trafem aktualne wydarzenia (choć Olewnik to lekko zgrana karta, a akurat w wyjaśnianiu tej sprawy za tej ekipy się na poważnie ruszyło), no i kwestia "ustawki" pozostają otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: A jaki to ma związek z urzędem Prezydenta? 30.06.10, 22:51 A pielęgniarki dały podobne podstawy do tego, jak "kupcy", prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
123cathy Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 22:25 Toż to koleżanka Semki, Janeckiego, Warzechy, Karnowskiego, Pośpieszalskiego. Po przegranej prezesa w pierwszej debacie postanowiła wyciągnąć pomocną dłoń. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek_grzesiek Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 22:27 Jest o wiele młodsza, ładniejsza i inteligentniejsza od Ciebie, fajna babeczka. Czego jeszcze jej zazdrościsz? Odpowiedz Link Zgłoś
retronick Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 22:34 Po tej debacie fetor od niej jedzie na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek_grzesiek Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 22:35 hmmm, zazdrosna Izabell ma nie jednego nicka, to wszyscy wiedza:) Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 [...] 30.06.10, 22:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 22:53 Owszem, mam niejednego nicka. Mam dwa, co nie jest tajemnicą. Ty ile masz, tchórzu? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 22:51 Nie masz przyjemności mnie znać, więc nie pisz głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
czat_elnik Dziennikarze byli sprawcami ciekawej debaty 30.06.10, 22:36 I proszę tu nie obrażać chamskimi zwrotami. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Każde z nich było dobre w swoim rodzaju,nawet 30.06.10, 22:41 czat_elnik napisał: I proszę tu nie obrażać chamskimi zwrotami. ---> Gugała, którego nie cierpię, ale tu był bardzo dobry w tej roli. ("Nie cierpię" go ... za przeszłość, ale w trakcie debaty gotów byłem uznać go za "lewicowca w średnim wieku") Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Dziennikarze dali ciała. 30.06.10, 22:59 Zestaw pytań był odpowiedni dla kandydatów na premiera, a nie na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Uderz w stół, a nożyce się odezwą 30.06.10, 22:44 Brawo Lichocka, jeżeli Komorowski tak identyfikuje się z rządem Tuska (chwali się "sukcesami" rządu) to trzeba odpowiadać na trudne pytania dociekliwych dziennikarzy. Wiadomo, że w TVN i GWnianej to go zagłaskali na śmierć stąd tak słabo dzisiaj wypadł. A to machanie gablami dla mnie nie do wytrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 22:47 Beznadziejna.Sposób zadawania pytań ,wtrącanie się Komorowskiemu do odpowiedzi,przerywanie w pół zdania; była stronnicza,po stronie JarKacza. Strasznie ślamazarna:) Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek_grzesiek Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 22:49 Fajny jest ten wątek, bo pokazuje niemoc i małość zwolenników partii miłości:) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 23:05 Ej nie gadaj akurat Lichockowskaja robi im punkty, taki PiSowy Palikot w spódnicy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Red. Q. Lichocka 01.07.10, 09:34 Można się nie zgadzać z Palikotem, ale porównywać z nim przymuloną intelektualnie Lichocką? Nie żartuj ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Red. Q. Lichocka 01.07.10, 23:04 "Rada małpa, że sie smieli gdy mogła udawać człeka" To mi do zachowania Palikota najlepiej pasuje więc chyba rozumiesz juz dlaczego nawet by mi do głowy nie przyszło rozpatrywać jego "wyczyny" w kategoriach zgadzania się z Nim lub nie. Wiec jak kogos z nim porównuję to dlatego, że to On jest tym dolnym poziomem odniesienia, zerem absolutnym. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Red. Q. Lichocka 01.07.10, 23:29 "Rada małpa, że się śmieli, kiedy mogła udać człeka. Widząc panią raz w kąpieli, wlazła na stół, cicho czeka... Wypada klasyków cytować poprawnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Red. Q. Lichocka 02.07.10, 00:14 ta napisała: > Wypada klasyków cytować poprawnie :) Tak tez czynię, bajka którą regularnie czytam córce brzmi własnie tak, choć w wydaniach sprzed kilkadziesięciu lat brzmiała inaczej a jeszcze inaczej brzmiała za czasów hr. Fredry. Język sie zmienia wiec kolejne wydania klasyków sa do tego dopasowywane, pewnych słów czy zwrotów juz nie uzywamy zastapiły je inne a tamte czasem obecnie znaczą zupełnie co innego niż 100 czy 200 lat temu. Jak mi nie wierzysz to udaj się do jakiegos muzeum czy biblioteki i porównaj wydania XIX wieczne lub ich reprinty czy oryginalne fragmenty tekstów z tekstem obecnym, jak jeszcze tego nie robiłeś to spróbuj naprawdę warto zobaczysz jak jezyk ulega zmianie i jak niewiele czasami mozna zrozumieć z tekstu oryginalu pisanego jezykiem sprzed 150 lat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek_grzesiek Re: Red. Q. Lichocka 30.06.10, 23:03 Gdzieś w czeluściach netu zaginął mój post:) Ale jeszcze raz oświadczam, że ten wątek jest oznaką małości, bezsiły hamstwa, i zagubienia zwolenników partii miłości:) Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl POpłynęła yntelygencja Bronka, tylko POsłuszny 30.06.10, 23:26 wyrobnik medialny lichy i durnowaty np z Tusk’s Version News jest gwarantem istnienia miernoty z PełO. ------------- Głosuj na PełO zobaczysz dno Odpowiedz Link Zgłoś
jedynaladyhawke Re: POpłynęła yntelygencja Bronka, tylko POsłuszn 01.07.10, 09:13 budzi wstręt Odpowiedz Link Zgłoś