Dodaj do ulubionych

bardzo przedwczesy wytrysk

08.03.04, 22:29
Moj problem objawia sie tym ze moj stosunek z partnerka trwa bardzo bardzo
krotko zalednie kilka sekund!to jest przesada!strasznie mnie to martwi i
denerwuje...czasami podchodze nawet 3 razy w tym samym czasie i dzieje sie
tak samo:((((( roznica jest tylko wtedy gdy partnerka robi mi to reka,wtedy
trwa to o wiele wiele dluzej....co ja mam robic?
Obserwuj wątek
    • ambx Re: bardzo przedwczesy wytrysk 09.03.04, 12:16
      Poczytaj sobie post nr.544 odpisałem innemu Markowi z takim samym problemem.
      Jesteś tak nabuzowany hormonami, że pozostaje ci tylko metoda lingwistyczna.
      Musisz wykonać dłłłługie namiętne lizanko, a jak twojej dziewczynie zrobi się
      baaaardzo dobrze - szybki wtrysk, jeśli nie spuściśz się sam w trakcie
      pieszczot. I powtórka z rozrywki raz po raz, jak tylko ptasior podnosi główkę a
      panna jest chętna. No chyba że już rano i trzeba do szkółki... Za jakieś pare
      lat twoja burza hormonów się unormuje i dojdziesz do normy.
      • turbolover ambx rules;) 09.03.04, 12:43
        Człowieku, powinienneś dostać płatny etat na tym portalu, jestem fanem twoich
        wypowiedzi:))
        • tees44 Re: ambx rules;) 09.03.04, 23:30
          chuja warta taka podpowiedz . wychodzi ze ja mam jakas burze hormonow juz 5
          lat . i jakos mi nie przechodzi . dopiero od 3 miechow biore jakies piguly i to
          rzeczywiscie pomoglo . a pieprzenie ze przejdzie jest do kitu , kazdy ma
          indywidualna psychike i organizm i nikt mi nie wmowi ze za pare lat mi
          przejdzie . pozdrowienia . Moja rada idz do lekarza im szybciej tym lepiej .
          nie wyrobisz sobie dziwnych nawykow .
          • boskilopez Re: ambx rules;) 11.03.04, 13:24
            Witam,

mam ten sam problem mając 30 lat. To nie pomaga owa burza nie mija. jakie
            środki stosujesz.

• tees44 Re: ambx rules;) 12.03.04, 16:49
              Jezeli chodzi o mnie to mialem lykac codziennie rano i wieczorem jakis
              thioridazin ale go odstawilem bo dziwne mial dzialania uboczne . a na pol
              godziny przed biore xanax - ( plus do tego zalecil mi lekarz pozycje
              na "jezdzca" jako najkorzystniejsze ) Leki biore od 4 miechow i naprawde jest
              poprawa . przy korzystnych wiatrach nawet do pol godziny , ale sa i wyjatki .
              takze ja polecam wizyte u lekarza . on dopasuje dawki do pacjenta.
              pozdrawiam
              • dreek Re: ambx rules;) 14.03.04, 17:24
                Do jakiego lekarza należy sie udać? A może sa jakieś domowe metody?
              • boskilopez Re: ambx rules;) 15.03.04, 09:52
                Czy xanax jest na receptę?
                • joasia-24 Re: ambx rules;) 15.03.04, 11:21
                  Tak , na receptę. To psychotrop.
    • andrzej.depko Re: bardzo przedwczesy wytrysk 18.03.04, 02:11
      Metody terapii mogą być różne. Dwie wymagają konsultacji seksuologiem, który
      zaordynuje odpowiednią farmakoterapię. W pierwszym przypadku będzie to być
      farmakoterapia miejscowa polegająca na stosowaniu leków o działaniu miejscowo
      znieczulającym stosowanych w postaci maści na członek, około 10 min przed
      stosunkiem przez około 4 tygodnie. Zmniejsza ona wrażliwość dotykową członka.
      W drugim przypadku jest to terapia mieszana polegająca na zastosowaniu oprócz
      wyżej wspomnianych maści leków doustnych, zmniejszających napięcie występujące
      u mężczyzny przed stosunkiem. Dobre efekty uzyskać można poprzez stosowanie
      metod treningowych. Zalecić mogę następujące metody: odbywanie kontaktów
      seksualnych w wodzie lub w wannie. Woda działa jako środek miejscowo
      zmniejszający wrażliwość zmysłową jak również zmniejsza zakres pobudzających
      odczuć w trakcie stosunku seksualnego. Kolejną metodą jest odbywanie
      maksymalnie często kontaktów seksualnych, aż do poziomu zmęczenia
      fizjologicznego. W wyniku nasilenia częstotliwości czas trwania reakcji
      seksualnych ulega wydłużeniu. Modyfikacją tej metody jest doprowadzanie
      mężczyzny przez partnerkę do wytrysku przed kontaktem seksualnym poprzez
      masturbację, a następnie kontynuowanie kontaktu seksualnego. Ostatnim sposobem,
      jaki mogę polecić do wypróbowania w domu jest odbywanie stosunku poprzez
      głębokie wprowadzenie członka do pochwy i wykonywanie wolnych ruchów
      frykcyjnych. Poszczególne ruchy przedzielane są okresami bezruchu i odpoczynku
      partnerów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka