Dodaj do ulubionych

kolejna idiotka

IP: *.ghnet.pl 13.06.11, 13:44
Wiem wiem, dużo tego tu na forum, ale co mi tam, trza się wygadać.
Wczoraj zrobiłam to, przespałam się z nim jako ta "druga", wiem czym to pachnie i nie chciałam do tego dopuścić, z góry założyłam, że jest to niewykonalne bo i nie raz, nie dwa miałam podobną sytuację. Czuje się fatalnie, i to nie ze względu, że może zacznie mi zależeć czy ine bla bla tylko dlatego, że moje ustalenia wzięły w łeb ;/ żal mi tej kobiety, po prostu. On ma chyba podobnie w tym momencie, mówi że nie żałuje bo było miło, ale wie że nie powinno to tego dojść.
jaki będzie finał? ja na jego miejscu chyba bym nie dała rady spojrzeć 2 osobie w oczy po czymś takim.
ps. nie nie jest to typowy yebaka i chyba coś takiego zrobił 1 raz. Trochę mi go żal ;/
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: kolejna idiotka IP: *.189.47.139.atman.pl 13.06.11, 15:40
      Czujesz się fatalnie? Naprawdę?
      A mi się wydaje że jesteś z siebie zadowolona, że ten facet zdradził ją właśnie dla Ciebie.
      A skąd wiesz, że facet nie jest zadowolony, że przeleciał taką super babkę jak ty?
      • Gość: cholerajasna Re: kolejna idiotka IP: *.ghnet.pl 13.06.11, 17:00
        nie nie jestem zadowolona, chyba nie zrozumiałeś mojego postu.
        Mam do siebie żal, że uległam szał-ciał z góry zakładając, że nie dopuszcze do tego.
    • Gość: 36-latka Re: kolejna idiotka IP: *.play-internet.pl 13.06.11, 16:43
      A dlaczego od razu idiotka? ;) Tak w ramach ścisłości: to nie Ty masz zobowiązania wobec partnerki kochanka, tylko on wobec niej. Jest dorosły i wie, co robi - albo i nie wie, ale konsekwencje on poniesie. Ty jak widać też ponosisz, bo niezbyt dobrze się z tym czujesz.
      Tak na marginesie: dlaczego jak facet zdradza, to nie jest mu żal tego drugiego faceta, a jeśli robi to kobieta, to budzi się w niej uczucie krzywdzenia tamtej? :) nie uogólniam oczywiście, to tylko moje obserwacje. Autorkę postu pozdrawiam:)
      • Gość: cholerajasna Re: kolejna idiotka IP: *.ghnet.pl 13.06.11, 17:05
        I w tym właśnie jest szkopuł, że ja nie mam zobowiązań a czuję się fatalnie, z czego to wynika? nie mam pojęcia. Może z faktu, że od jakiegoś czasu widzę pełno takiego syfu na około a sama dałam się w to wciągnąć, tak sądze.
        Odpowiadając na Twoje pytanie, faceci w moim mniemaniu to w wiekszości egoiści myślący o swojej dupie, jak im dobrze to dlaczego mają się przejmować czyjąś nieszczęśliwą dupą;] i żeby nie było też nie uogólniam;]
        • potwor_z_piccadilly Re: kolejna idiotka 13.06.11, 17:40
          Gość portalu: cholerajasna napisał(a):

> I w tym właśnie jest szkopuł, że ja nie mam zobowiązań a czuję się fatalnie, z
          > czego to wynika?

Ano z tego wynika że prócz kaca moralnego żadna korzyść z tego bara bara dla ciebie nie wynikła, a to nie po waszemu.

nie mam pojęcia. Może z faktu, że od jakiegoś czasu widzę pełn
          > o takiego syfu na około a sama dałam się w to wciągnąć, tak sądze.
          > Odpowiadając na Twoje pytanie, faceci w moim mniemaniu to w wiekszości egoiści
          > myślący o swojej dupie, jak im dobrze to dlaczego mają się przejmować czyjąś ni
          > eszczęśliwą dupą;] i żeby nie było też nie uogólniam;]
          • n.wataha Re: kolejna idiotka 14.06.11, 09:03
            Cóż, gdyby małżeństwa nie były zagrożone kochankami, byłyby bardzo nudne i żadna ze stron nie miałaby powodu starać się by ogień miłości podtrzymywać.

Tak, tak bronię tu kochanek właśnie dla tego, że potrafią mężczyźnie dostarczyć to czego żonom z racji stażu, znudzenia (tu wpisz na co masz ochotę) już się nie chce.

To że mężowie, żony zdradzają nie jest winą kochanek/ów lecz zdradzających i ich partnerów. Zdradzających, bo nie potrafią wyartykułować wobec swoich partnerów czego od nich oczekują i czego im brakuje. Zaś partnerów, bo zwyczajnie im się po wielu latach małżeństwa nie chce być szarmanckimi, atrakcyjnymi, romantycznymi, czy zadbanymi.
    • malgos88 Re: kolejna idiotka 19.06.11, 19:49

• Gość: one way Re: kolejna idiotka IP: 31.6.223.* 21.06.11, 11:40
        Spróbowałaś i juz wiesz czym to pachnie.
        Nigdy też nie nazwiesz gówna inaczej niż gównem, bo jest gro kobitek, co sobie kwieciem takie coś umajają i tkwią w takim układzie nawet latami.
        Chyba sie nie mylę, ale ten wirus już Ci nie grozi, zaszczepiłaś się skutecznie ?
    • Gość: yzek Re: kolejna idiotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 22:10
      Strasznie to wygodne: gość atrakcyjny (bo już kogoś ma, gdyby był sam pewnie byłby mniej pociągacy), seks był, więc libido napasione, a potem powrót do bezpiecznej sytuacji, który można nawet wzniośle uzasadnić. Dziwisz się, czemu niektórzy tkwią latami w takich układach?

Ale uważaj: wybierając związanych co prawda mniej ryzykujesz, ale możesz trafić na takiego, który już zaraz natychmiast będzie się chciał rozwodzić i świata za Tobą nie będzie widział. I gdzie wtedy uciekniesz, jak usprawiedliwisz lęk przed związkiem?

Ogarnij ni się, kobieto.

Y.
    • jesod Po co te rozterki???? 26.06.11, 23:29
      Gość portalu: cholerajasna napisał(a):
      > On ma chyba podobnie w tym mo
      > mencie, mówi że nie żałuje bo było miło, ale wie że nie powinno to tego dojść.
      > jaki będzie finał? ja na jego miejscu chyba bym nie dała rady spojrzeć 2 osobie
      > w oczy po czymś takim.
      > ps. nie nie jest to typowy yebaka i chyba coś takiego zrobił 1 raz. Trochę mi go żal ;/

Po co te rozterki?
      Stało się.
      Naprawdę, nie warto się rozczulać nad facetami, którzy nie mają silnej woli i nie są w stanie wyznaczyć sobie granic, których nie przekraczają w swoim życiu.
      To była jego decyzja i teraz niech nie miauczy.
      To była również Twoja decyzja, więc teraz się nie usprawiedliwiaj, nie kryguj i nie opowiadaj o swoim złym sampoczuciu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka