IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.11, 23:49
Partner zasugerował, że w ramach prezentu urodzinowego (26) chciałby, żebym wybrała się na 8godzinny (2spotkania) kurs tańca erotycznego (erotic dance/lap/burleska) w jednym z klubów... Co o tym myśleć? Co Wy na to? Jak byście zareagowały? Iść? nie iść? Mam mieszane uczucia... Tak jakoś się czuję... lekko zniesmaczona? ...rozczarowana? Jesteśmy razem rok, seks nie jest dla mnie tematem tabu.
Obserwuj wątek
    • hanulllka Re: zagwozdka 19.07.11, 09:06
      Masz ochotę - idziesz.
      Nie masz ochoty - oddaj karnet partnerowi ;)
    • lilyrush Re: zagwozdka 19.07.11, 09:14
      Fajny pomysł :-)
    • ewa.zeromska Re: zagwozdka 19.07.11, 09:26
      A czemu nie? jeśli to są koedukacyjne zajęcia to idźcie razem. Jednak jeśli nie masz ochoty, jeśli to zupełnie nie twoja bajka i takie rzeczy cię nie bawią, to wyraźnie i bez podtekstów powiedz "nie, dziękuję, to nie jest najlepszy pomysł".
      Pewnie partner chciał być oryginalny. Czasami to głupio wychodzi, mimo dobrych intencji.
      Pozdrawiam
      • Gość: mała mi Re: zagwozdka IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.11, 12:13
        Niestety nie są to zajęcia koedukacyjne (wtedy uznałabym, że ok, możemy iść) ale dla kobiet.
        Mi się wydawało, że radzę sobie w tej sferze, np w temacie "pokazywania się" swojemu mężczyźnie w nowej seksownej bieliźnie co nie raz miało już miejsce... a to jego życzenie zwyczajnie sprawia mi przykrość i czuję niesmak...
        Dodam, że to są Jego urodziny, bo może niejasno sformułowałam myśli w pierwszym wątku.
      • Gość: autorka wątku Re: zagwozdka IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.11, 13:45
        Gdyby poprosił- "zatańcz dla mnie" - to super, ale jakoś nie mam ochoty na tego rodzaju kursy w grupie 12 obcych mi osób...
    • kakuba Re: zagwozdka 19.07.11, 11:06
      w zasadzie to czyje urodziny są?
      Twoje czy partnera?
      mam wrażenie że to on chce sobie zrobić taki prezent...
      tak czy inaczej - podoba Ci się - idź, to nic strasznego, a może urozmaicić grę wstepną, a jak nie czujesz tego klimatu - to po prostu nie idź i tyle
      partner powinien wziąć pod uwagę Twoje uczucia/Twoje zdanie w tak delikatnej kwestii
      • margoeasy Re: zagwozdka 19.07.11, 11:13
        Powiedz mu tak: w ramach prezentu chce to: "------",
        a nie dance z gruponu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka