Dodaj do ulubionych

Co robić?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 19:11
Jakiś rok temu założyłem się z kumplem że zdobędę i przelecę pewną dziewczynę. To miała być dobra zabawa. Dziewczyna jest przeciętna z wyglądu. Długo zabiegałem o jej uwagę chcąc wygrać zakład i czym dłużej to trwało tym bardziej przekonywałem się jak bardzo wartościową jest dziewczyną, z zasadami. Niestety kumpel mnie wsypał, powiedział jej o naszym zakładzie. Powiedziała wtedy tylko że cieszy się że nie udało mi się zaciągnąć mi jej do łóżka i żebym nigdy więcej nie wchodził jej w drogę. Trzy miesiące temu zmieniłem pracę i trafiłem do zespołu w którym ona też pracuje. Jest bardzo życzliwą osobą dla innych, pomocną, tylko mnie traktuje z dużym dystansem. Odzywa się tylko w kwestiach zawodowych a ona mi się coraz bardziej podoba z charakteru. Wtedy zachowałem się jak dupek ale co mam robić teraz. czy ja mam jakieś szanse u niej po tej akcji, czy mogę ją przekonać że tamto to głupi wybryk i dziś nie chcę się bawić jej uczuciami czy lepiej dać jej spokój?
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: Co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 21:18
      Podoba mi sie ta dziewczyna..!!
      A ty będziesz się musiał trochę napracować,o ile rzeczywiście ci na niej zależy.
      Sam musisz sobie odpowiedzieć czy warto.
      Gdybyś jednak się zdecydował,to myśle że szanse na zdobycie jej sa zawsze.
      Od ciebie zależy jak to rozegrasz,chociaż nie ulega wątpliwości,że musisz to teraz zrobić z klasą.
      Przede wszystkim nie narzucaj się..!!
      Okazuj jej sympatię i daj jej szansę,żeby dostrzegła w tobie fajnego chłopaka.A potem czas zrobi swoje.
      Albo i nie,jak w życiu.
      Tutaj 100% gwarancji nie ma.
    • paulina7171 Re: Co robić? 04.12.11, 23:07
      Jeśli dziewczyna ma klasę, nie masz u niej szans.

Chcesz pozować na macho, ale odzywki w stylu "przelecieć dziewczynę" są raczej wulgarne i - wbrew pozorom - niemęskie.

Póki co, z tak użytkowym podejściem do kobiet, nie masz szans u żadnej.
      • Gość: yzek Re: Co robić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.11, 13:43
        > Póki co, z tak użytkowym podejściem do kobiet, nie masz szans u żadnej.

Iluzja. Oszukujcie się dalej.
        Y.
    • tehuana Re: Co robić? 05.12.11, 01:44
      Mysle, ze nigdy Ci nie zapomni tego zakladu.
    • Gość: Ada Re: Co robić? IP: *.clients.rysnet.com 05.12.11, 09:24
      Po pierwsze wydorośleć i nie zakładać się o "przelecenie" dziewczyny. Żałosne pomysły. A może jakieś kobiety założą się czy któraś przeleci ciebie i np. zostawi nagiego na środku ulicy? Fajnie by było? Dałbyś szansę kobiecie, która cię uprzedmiotowiła i zakpiła z ciebie?
    • ewa.zeromska Re: Co robić? 05.12.11, 09:25
      Chciałeś się zabawić cudzym kosztem, więc czego teraz oczekujesz!?
      Wcale się nie dziwię, że dziewczyna omija cię szerokim łukiem. Prawdę mówiąc taka zabawa, a nawet już sam pomysł takiej zabawy, to dowód na całkowity brak dojrzałości i skrajny egoizm.
      Chyba musi upłynąć dużo czasu, żeby ona zmieniła zdanie o tobie i nie tylko sam czas się liczy.
      Skoro pracujecie razem, to siłą rzeczy ona zaobserwuje twój stosunek do ludzi. Nie tylko do niej, ale do innych też. Potrafisz traktować ludzi serio i z szacunkiem?
      Pomyśl o tym!
      • Gość: Arturek Do Pani Ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 14:07
        Pani Ewo wiem że zachowałem się wtedy skandalicznie i bardzo egoistycznie. Niestety czasu nie cofnę, choć bardzo żałuję tego że się założyłem i że dowiedziała się o tym w ten sposób. Wiem że poczuła się upokorzona i wiem że miała do mnie duży żal. Dziś pracujemy razem, ale w zasadzie ma Pani rację pisząc że omija mnie szerokim łukiem. Nie dziwię się jej ale chciałbym jakoś naprawić tamtą krzywdę. Jak mam to zrobić?
        • ewa.zeromska Re: Do Pani Ewy 05.12.11, 20:09
          Tak jak napisałam. Pokaż jej, że jesteś przyzwoitym facetem. Nie bezpośrednio w stosunku do niej, ale do innych. Bądź koleżeński, pomocny, uczciwy. Ona to zobaczy, bo przecież widzi cię na co dzień. Jeśli skoncentrujesz się na niej, to będzie podejrzewać kolejny podstęp.
          Może ci zaufać, jeśli okaże się, że w grupie jesteś kimś na kim można polegać, że sprawdzasz się.
          To dużo więcej niż słowa, obietnice, tłumaczenie się.
          Kiedyś pewnie przyjdzie moment, że zechce z tobą po prostu porozmawiać, ale czy będzie chciała tworzyć z tobą parę?
          Nie wiem, a może ci się znudzi taka porządność? Oby nie!
          W końcu nic na tym nie stracisz, tylko zyskasz i to na wielu polach.
          Pozdrawiam
    • Gość: yzek Re: Co robić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.11, 13:42
      > Niestety kumpel mnie wsypał, powiedział jej o naszym zakładzie.

Ale potem ZAPŁACIŁ, prawda?
      Y.
      • Gość: zuza Re: Co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 16:50
        Kolejna MĘSKA SZOWINISTYCZNA ŚWINIA...wiesz co? dobrze ci...oby kiedyś ktoś Ciebie nie przeleciał dla zabawy. A na miejscu dziewczyny nigdy nie dałabym Ci szansy. Albo wiesz co? udawałabym, że masz szanse...zabawiła się, a później zostawiła, tak dla zasady.
    • Gość: czasem_tu_zaglądam Nic nie robić - dobrze pracować, a dziewczynie dać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 19:13
      spokój... Nic lepszego już teraz nie zdziałasz, jeśli ta historia jest prawdą to masz przechlapane.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka