Gość: Monika IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 00:27 Jaka pozycja będzie najlepsza jeśli ja mam tyłozgięcie macicy, a członek mojego partnera w czasie wzwodu skierowany jest do dołu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jjarek Re: dogodna pozycja 07.12.01, 10:00 Nareszcie prawdziwy problem do Pana Doktora. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: dogodna pozycja 10.12.01, 09:23 Gość portalu: Monika napisał(a): > Jaka pozycja będzie najlepsza jeśli ja mam tyłozgięcie macicy, a członek > mojego partnera w czasie wzwodu skierowany jest do dołu? **************** Jesli masz tyłozgiecie macicy to sex jest ci zabroniony. Pozostała modlitwa która zabije wszystkie twoje złe żądze i chuć.... Aha -powiedz o tym swojemu lubemu.....powinien zrozumieć tassman ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca Re: Tassman spie...aj stąd IP: *.*.*.* 10.12.01, 09:36 tassman napisał(a): > Gość portalu: Monika napisał(a): > > > Jaka pozycja będzie najlepsza jeśli ja mam tyłozgięcie macicy, a członek > > mojego partnera w czasie wzwodu skierowany jest do dołu? > > > **************** > Jesli masz tyłozgiecie macicy to sex jest ci zabroniony. Pozostała modlitwa któ > ra > zabije wszystkie twoje złe żądze i chuć.... > Aha -powiedz o tym swojemu lubemu.....powinien zrozumieć > > tassman ;-) Tassman, ty najprostszy oprocz maxa wiesniaku tego forum. Spie...aj na wiec skad przyjechales. Idz doic krowy i posuwac swiniaki, bo twoje pojecie o erotyce do tego sie predystynuje. Wiekszego wszarza od ciebie i maxa nie widzialem. Maly fiutek, co? łowca, ktory nie lubi palantow kreujacych sie na dowcipasow Odpowiedz Link Zgłoś
asiax Re: Tassman spie...aj stąd 10.12.01, 22:49 Panie Doktorze! Pytanie jest naprawde konkretne i do Pana! Prosze o pospiech...chyba nie pozwoli Pan, zeby Max i ferajna Pana ubiegli? Odpowiedz Link Zgłoś