25.01.04, 04:24
Nie wiem czy pamietacie, ale pomiedzy 6 Radegastem a 2 Cola, zaczelismy
rozmawiac na temat koszulek Forum Chicago.
Nikt tematu nie przypomnial, wiec ja to robie.
Pomysl, projekt juz jest, wykonawca takze, jedyny problem to wymiary uczestnikow.
Albo zglosicie to forum, albo mailem.
Dotyczy to wszystkich!!!
rhino, efedra, bolek, jerry was sie to tez dotyczy!!!!!
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Koszulki 25.01.04, 05:04
      Olsztyn tez robi koszulki... Ale moze my bedziemy szybsi:)))) Musisz tylko
      powiedziec w jakiej to numeracji, bo jak dla mnie to czarna magia, ostatnio
      zaopatrzylam sie w rozmiar XS - nic z tego nie rozumiem...:(
      • efedra Re: Koszulki 25.01.04, 14:11
        X znaczy ekstra
        S - small
        M - medium
        L - large
        a wiec XS - ekstra small
        XL - ekstra large itd.
        • tradycja1 Re: Koszulki 25.01.04, 16:55
          Zalezy to jednak rowniez od przedzialu...czy meski, zenski czy dzieciency.
          Pewnie w klasyfikacji dzieciencej ktos potrzebowac XL a zenskiej powiedzmy M,
          a w meskiej XS..i badz tu madrym :)
          • efedra Re: Koszulki 25.01.04, 17:17
            totez dlatego kobiety nie kupuja koszulek meskich ani dzieciecych, tylko
            damskie.
            A dla dzieci kupuje sie dziecinne, a nie meskie ani damskie itd. I juz wszystko
            wiadomo.
            • tenzinn Re: Koszulki 25.01.04, 17:22
              eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to jestwatek o projekcie koszulek a nie o
              rozmiarach
              podajcie swoje i koniec
              • efedra Re: Koszulki 25.01.04, 18:31
                tenzinn, jak ci podamy nasze obwody w biuscie, to i tak nie bedziesz wiedzial,
                jaki ma byc amerykanski rozmiar koszulki.
                Ja nosze damskie M
                • tenzinn Re: Koszulki 25.01.04, 18:36
                  i oto mi chodzilo..:)
                  podac wymiary nie dyskutowac
                  aha koszulki beda czarne
                  • efedra Re: Koszulki 25.01.04, 20:57
                    to dobrze ze czarne.
                    beda wyszczuplaly
                • marxx Re: Koszulki 25.01.04, 22:13
                  Uwielbiam damskie M!!!
                  • tenzinn Re: Koszulki 25.01.04, 22:17
                    marxx ty tez nie baw sie w rozne tam wymiary,
                    lubie nie lubie
                    podaj swoj wymiar a pozniej komentuj
                    o ile sie nie myle xxxxxxl
                    tak??
        • mika_1 Re: Koszulki 25.01.04, 19:07
          Az taka durna nie jestem... Chodzilo mi wlasnie o porownanie rozmiarow
          europejskich z amerykanskimi. W tym sek....

efedra napisała:

> X znaczy ekstra
          > S - small
          > M - medium
          > L - large
          > a wiec XS - ekstra small
          > XL - ekstra large itd.
          • efedra Re: Koszulki 25.01.04, 21:02
            Mika, koszulki to nie apteka.
            Jezeli nie jestes bardzo gruba albo strasznie chuda, to nosisz medium.
            A jezeli wciaz nie masz pewnosci, to przelec sie do pierwszego lepszego sklepu,
            przyloz do siebie koszulke medium i bedziesz wiedziala.
            Ta odziez ma byc na luzie.
            • tenzinn Re: Koszulki 25.01.04, 21:11
              Kobity wyluzujcie, podajcie wymiary i tyle.
              O badziewiach pogadajcie sobie przez gg albo mailem:)))
              pozdrawiam
              ps efedra ale jak ty odbierzesz koszulke, emailem??
              • marxx Dlaczego zaczynacie od konca tylka!? 25.01.04, 22:23
                1-Trza sie zapytac jeszcze o to WSZYSTKICH
                2-Chcialbym zaproponowac aby Ci co maja jakies propozycje graficzne na
                koszulki, pokazali to (Emaile, wlasne strony www z grafikami, moze na
                spotkaniu mozna by bylo pokazac cos na zwyklych kartkach) Jesli ma byc cos
                takiego jak Nasza koszulka to niech nie bedzie to fajansiarski tiszert z
                napisem, bo bedzie wstyd w tym chodzic:(
                3-A dlaczego nie biale??? Niech sobie ludzie wybiora kolory!!! Toz to na pewno
                prostsze niz wykonanie skomplikowanych projektow na koszulkach!

PS-Ja chce zobaczyc jakie ludziska maja propozycje znakow graf!!!
                • tenzinn Re: Dlaczego zaczynacie od konca tylka!? 25.01.04, 22:28
                  kierowniku, wszystko sie da zalatwic
                  a kolor, nawet taki jaki komu pasuje:)
              • efedra Re: Koszulki 26.01.04, 00:02
                tez sie nad tym zastanawiam.
                ale kazales podac wymiary to podalam.
                mysle ze cos wymysle.
                A jak przekazac forse i ile?
                • tenzinn Re: Koszulki 26.01.04, 00:09
                  powiedzmy ze od Ciebie nic ...:)
                  • efedra Re: Koszulki 26.01.04, 00:13
                    eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetam...
                    • tenzinn Re: Koszulki 26.01.04, 00:22
                      powaznie..nic nie bedziesz placic
                      • littlewing Re: Koszulki 26.01.04, 00:27
                        5XL- czarna i sznurek 56 inch poprosze.lw ;)
                        • efedra Re: Koszulki 26.01.04, 00:44
                          rozmiar rozumiem, ale - na Boga - po co sznurek?
                          • tenzinn Re: Koszulki 26.01.04, 00:51
                            sznurek?? oki
                            w jakim kolorze??
                            • littlewing Re: Koszulki 26.01.04, 00:57
                              bialym--bom niewinny jak golebica.;)lw
                            • tradycja1 Re: Koszulki 26.01.04, 01:00
                              Ja nosze M chyba, bo w takich regularnych T-shirtach prawie nie chodze.
                              Kolor obojetny (szarosci tylko nie lubie,ale czarne wydaja sie OK)
                              Logo...wydaje sie ze sa eksperci na forum, znak forum ::: gazeta.pl wydaje sie
                              fajny np maly z przodu , a z tyl link do furum Chicago, to moja propozycja.
                              Pewnie i tak nie przejdzie bo nigdy sie z moimi propozycjami nikt nie zgadzal
                              ale zeby nie bylo ze mnie to nie obchodzi :)
                              komu i ile $ za t-shirt ?
                              Pozdrawiam niedzielnie.
                          • littlewing Re: Koszulki 26.01.04, 00:56
                            A przeciez musze toto czyms w pasie zwiazac.. I sarafan bede mial jak znalazl
                            na lato..i z nadrukiem.. sznurek tak ..proponuje go jako dodatkowy wyroznik
                            Forum Chicago. lw ;))
                            • tenzinn Re: Koszulki 26.01.04, 01:01
                              myslalem ze z czasem pomysle nad czapeczkami, no ale jesli chcecie sznurek
                              no problem....lece do Home Depot:)
                              • tenzinn Re: Koszulki 26.01.04, 01:07
                                ja odbieram kase i daje koszulki...:)
                                • tradycja1 Re: Koszulki 26.01.04, 01:09
                                  Dobrze. Wiec ile $, o ile moge byc posiadaczka takowej koszulki.
                                  • tenzinn Re: Koszulki 26.01.04, 01:10
                                    jak beda to wszyscy zostana poinformowani o cenie :)
                                  • littlewing Re: Koszulki 26.01.04, 01:15
                                    ..naprawde jeszcze nie wiemy ile i za ile ..Tenzinnisko nam powie ;)) lw
                                    • tradycja1 Re: Koszulki 26.01.04, 01:17
                                      OK czekam na rozwoj sprawy :)
                                    • tenzinn Re: Koszulki 26.01.04, 01:24
                                      littlewing napisał:

> ..naprawde jeszcze nie wiemy ile i za ile ..Tenzinnisko nam powie ;)) lw

ale zapowiadaja sie znizki, rabaty, ceny promocyjne itp
                                      efedra juz ma koszulke za free..:)
                                      • littlewing Re: Koszulki 26.01.04, 01:30
                                        widze ,widze ...raz dwa trzy baba jaga patrzy...lw
                                        • tenzinn Re: Koszulki 26.01.04, 01:31
                                          a wiesz za co dostanie??
                                          za wytrwalosc w uniakniu spotkan :)))
                                          bedzie pretekst zeby ja spotkac
                                      • efedra Re: Koszulki 26.01.04, 01:36
                                        ale dlaczego?
                                        ja tak nie chce, zeby wszyscy placili a ja nie.
                                        nie widze zadnego powodu.
                                        powinnam podwojnie za kare - ciagle mnie wytykanie palcami, ze nie przychodze
                                        na spotkania.
                                        • tenzinn Re: Koszulki 26.01.04, 01:39
                                          nikt Ci nic nie wypomina
                                          a koszulke masz za free:))
                                          • littlewing Re: Koszulki 26.01.04, 01:43
                                            UPS-UMARL FEDEXU-NIE BEDZIE .EFEDRA -
                                            • efedra Re: Koszulki 26.01.04, 02:02
                                              ty, male skrzydelko, nie zapowoiadaj, czego nie bedzie, bo o tym zdecyduja
                                              inni.
                                              a moze my z tenzinnem wymyslimy jakas dziuple w opuszczonym domu na
                                              przedmiesciu - jak w "Pieknym umysle"? No i co?
                                              • littlewing Re: Koszulki 26.01.04, 02:05
                                                Jak tak to UPS zyje Fedex jak najbardziej.Jestem za a nawet przeciw.Wycofuje
                                                sie do "Zniewolonego umyslu" ktoren stoi na polce. Nieeee...wlasnie ze bede
                                                siedzial na Forum ;((( lw
                                                • efedra Re: Koszulki 26.01.04, 02:09
                                                  To nie siej defetyzmu, malutki.

A "umysl" "umyslowi" nierowny. Prosze nie mylic.
                                        • tradycja1 Re: Koszulki 26.01.04, 01:43
                                          Efedra bierz ja daja :)
                                          • efedra Re: Koszulki 26.01.04, 02:05
                                            trady, badz realistka.

Na razie jest jak z tym baca, co go pytaja czy da barana do kolchozu. "Dom". A
                                            krowe dacie? "Nie dom". A dlaczego? "Bo mom".
                                            Wiec tu na razie daja, bo nie maja. Jeszcze nie ma co brac.
                                            • littlewing Re: Koszulki 26.01.04, 02:10
                                              :))))))))))))))))))))))))))))))) jak dali to dali .lw
                                            • tenzinn Re: Koszulki 26.01.04, 02:11
                                              nie wywyluj wilka z lasu
                                              • littlewing Re: Koszulki 26.01.04, 02:16
                                                ...humor...przypomnial mi sie ;)
                                                wracaja do domu dwaj synoczkowie ...otrzepuja sie po bitce...koszula,rekawy i
                                                mowia oj...dali,to dali !!! oj dali to dali!!!... naburmuszeni,zli i ambitni..
                                                Wychodzi stara matula i pyta synoczki a gdzie batko (ojciec) ?????
                                                A chlopcy odpowiadaja ..... aaaaa .. a batku jeszczo dajot ....
                                                lw.
                                                • mika_1 Re: Koszulki 26.01.04, 03:03
                                                  To ja poprosze M. A co jeszcze oprocz napisu, ze forum?? Moze jakies cos
                                                  charakterystyczne na Chicago? W koncu to forum Chicago... Zreszta nie wiem,
                                                  ale tak to sobie wyborazam....
                                                  Dobra, to dwie te koszulki - jedna podaruje zaprzyjaznionemu forum w Polsce,
                                                  ktore nijak nie moze sobie tych koszulek zrobic... Hehe - pomaga im redakcja
                                                  Gazety...;)
                                            • tradycja1 Re: Koszulki 26.01.04, 02:13
                                              Racja, no ale masz zapewnienia na pismie.
                                              Czuj sie wyrozniona, jeszcze sa gentelmani na swiecie :)
                                              • tenzinn Projekt 27.01.04, 06:07
                                                Wracajac do tematu.
                                                Macie jakies pomysly na koszulki bo w sumie cos tam bylo ustalone.
                                                Ale niechce nic robic bez wiedzy reszty forumowiczow.
                                                • anyaw73 Re: Projekt 28.01.04, 04:16
                                                  ja nie uzdolniona w tym kierunku ale moze poprostu adres na www. formu z
                                                  przodu jakas fajna trzcionka a z tylu nick kazdego, albo na odwrot :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka