Dodaj do ulubionych

Golden Globes

26.01.04, 17:09
Tutaj tez wejde z tym watkiem dla rozruszania :-) Mniej o modzie (uwazam, ze
Kate Blanchett wygladala b. dobrze w czerwonej sukni, SJParker nie lubie w
ogole, uwazam, ze zawsze sie wysila w przeciwienstwie do tego, co o niej
pisza i nie rozumiem tych zachwytow) a bardziej o nagrodach. Wszystkie chyba
spodziewane, z wyjatkiem (wedlug mnie) Charlize Theron dla najlepszej aktorki
(konkurencja to m. in. Kate Blanchett w "Veronice Guerin", Nicole Kidman
w "Cold Mountain" i Uma Thurman w "Kill Bill", wiec nie byle co). Chyba musze
zobaczyc "Monster" zwlaszcza, ze czytalam swietna recenzje w The New Yorker
(wreszcie mam prenumerate! Hura!). Charlize wygladala slicznie, ale
wypowiedziala sie raczej glupio (moze naprawde tak ja zszokowala ta nagroda).
Za to Meryl Streep udal sie dowcip :-))Aha, Pierce Brosnan tez wygladal
slicznie :-)
À propos, ktos widzial "Veronice Guerin" ? Bo ja przegapilam, teraz moge
wypozyczyc juz chyba (?) ale nie wiem, czy warto - chetnie bym posluchala
opinii. A "Monster" jeszcze nie w kinach, prawda?
Obserwuj wątek
    • jaga_nj Re: Golden Globes 26.01.04, 19:40
      Moim zdaniem Charlize Theron wygladala bardzo ladnie, natomiast nicole Kidman
      fatalnie. Nie wiem dlaczego jest uwazana za najlepiej ubrana kobiete, bo
      zawsze wyglada blado i nieciekawie. No ale mnie nikt o zdanie nie pyta;)~
      Rowniez bardzo niepodobaly mi sie kreacje JLo(wygladala jak stara kokota), no
      i Diane Keaton cala w bieli i te perly do ziemi.Podobala mi sie Sarah Jessica
      Parker, pomimo tego, ze dziwnie sie nosi, jej to jakos pasuje.Na panow kreacje
      jakos nie reaguje, jedyne co mnie denerwowalo to wlosy Al Pacino. A zreszta
      moim ulubiencem jest Jack Nickolson, lubie jego poczucie humoru. To chyba tyle
      ode mnie i musze przyznac ze chyba kolo godzinki przedrzemalam wiec moze cos
      mi ucieklo:)
    • bozena73 Re: Troche o Sarze J.Parker 27.01.04, 00:05
      A mi sie bardzo podobala SJ Parker. Chociaz wszyscy naokolo sie dziwia, bardzo
      ja lubie i wydaje mi sie ze jej styl ubierania sie bardzo do niej pasuje
      chociaz czasami przyznaje jest zbyt ekstrawagancki. Mialam okazje byc na
      spotkaniu gdzie ona byla i naprawde wydaje sie byc bardzo wrazliwa i
      sympatyczna osoba. No i oczywiscie uwielbiam "Sex in the City" i juz przezywam
      ze zostalo tylko cztery episody. No, ale mam jeszcze "Curb your enthusiasm" -
      moj drugi serial w kolejce, ktory zawsze niezaleznie od nastroju potrafi mnie
      rozsmieszyc do lez.. :-)) A wracajac do SJP, wydaje mi sie ze lepiej wyglada
      jako blondynka...chociaz wczoraj jej kolor wlosow bardzo sie komponowal z jej
      sukienka wiec razem wygladalo to naprawde OK :-))
      • zyta2003 Re: Nicholson 27.01.04, 01:41
        On chyba jest ogromnie inteligentny, podoba mie sie w nim tez jego drwina z
        wlasnego wieku. To on jako przyjaciel Polanskiego (do dzisiaj) pomogl mu uciec
        z Ameryki. Rene Zwil... daje dowod jaka jest wspaniala aktorka, normalnie -
        malo atrakcyjna, z niezbyt plynnym wyslawianiem sie. W filmie moze zagrac
        wszystko - pieknosc, glupia geś, depresyjna zone profesora. mysle, ze w koncu
        dostanie Oscara, bo na niego zasluzyla. Jak to milo porozmawiac na taki
        dowolny temat.
        • staua Sarah Jessica i Nicholson 27.01.04, 17:21
          No coz, mnie sie ona naprawde nie bardzo podoba, chociaz uwazam, ze przeszla
          niesamowita ewolucje pozytywna od filmow, gdzie grala drugoplanowe rolki
          glupich panienek w latach 80 (i wygladala strasznie). To jej duzy plus. Poza
          tym przyjemnie sie zachowuje no i ma meza od dluzszego czasu, to tez plus.
          Zyta, ja tez uwielbiam Nicholsona, i tez mi sie podoba, ze on nie stara sie
          byc mlody i piekny caly czas (vide: About Schmidt czy nawet wczesniejszy film
          As Good as it gets)!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka