Dodaj do ulubionych

Broadway Week

25.01.11, 16:15
Moze kogos zainteresuje...
Pierwszy Broadway Week rozpoczal sie wczoraj wraz z tradycyjnym Restaurant Week. Za cene jednego biletu mozna kupic dwa. Fajny pomysl na randke :-)

www.nycgo.com/getmorenyc/broadway
www.nycgo.com/restaurantweek/

Ja sie wybieram na American idiot.
Obserwuj wątek
    • aniutek Re: Broadway Week 25.01.11, 23:32
      Zuza chce isc na lion king, ale wyprzedany niestety :(
      • edytkus Re: Broadway Week 26.01.11, 19:52
        Aniutek, poszukaj discounts w internecie na inne terminy, ta okresowa promocja wcale nie jest nadzwyczajna. Nie znasz jakiegos studenta (w student centers czesto sa znizki, nie trzeba byc studentem zeby skorzystac) albo kogos kto pracuje np. w banku (korporacje maja wlasne promocje)? Nawet w McDonalds czasem leza kupony znizkowe. Po 50% od biletu, bez ograniczen ile biletow trzeba kupic. Mielismy wybrac sie na Christmas Spectacular w tym roku, znalazlam naprawde swietne bilety, dobre miejsca (w moim przypadku preferencje to balkon albo srodek srodka), w weekend za pol ceny plus znizka na parking. Szukalam przez google. Koniec koncow nie pojechalismy, szkoda, ale kto szuka nie bladzi :)
      • aneta05 Re: Broadway Week 26.01.11, 19:59
        aniutek napisała:

> Zuza chce isc na lion king, ale wyprzedany niestety :(

Na Lion King za kazde pieniadze warto sic, juz sie nie moge doczekac kiedy Zoske zabiore:)
        • aniutek Re: Broadway Week 27.01.11, 15:49
          poszukam w takim razie, pogoogluje bo srednio chce ponad $400 wydac.

Bylismy w grudniu na christmas spectacular- naprawde warto, widowisko jest piekne, rocketters robia wrazenie sa doskonale, show jest dopracowany do centymetra, perfekcyjny i wydaje sie ,ze wszyscy maja ubaw artysci tez.
          • jaga_nj Re: Broadway Week 27.01.11, 16:17
            A mnie Christmas spectacular troche zawiodl. Rocketts oczywiscie sa doskonale ale ogolnie jakies takie przereklamowane to wszystko. Wiosna wybieram sie na Wicket, slyszalam, ze jest rewelacyjny. Byl ktos? Beauty and the Beast byl przepiekny ale juz nie graja.
            • edytkus Re: Broadway Week 27.01.11, 17:23
              jaga_nj napisała:

> A mnie Christmas spectacular troche zawiodl. Rocketts oczywiscie sa doskonale a
              > le ogolnie jakies takie przere

Widzialam lata temu, mialam podobne odczucia, nie ciagnie mnie w ogole na powtorke ale corka reklamy zobaczyla. Mysle ze to dobry spektakl dla dzieci ;)

Czy widzial ktos Marry Poppins?
      • bozena73 Re: Broadway Week 28.01.11, 16:08
        aniutek napisała:

> Zuza chce isc na lion king, ale wyprzedany niestety :(

Patryk tez :-) szukaj tez dla nas! :-)
        • zochama Re: Broadway Week 02.09.11, 15:26
          Hej, chce zapytac bywalczynie Broadway'u czy znaja jakies str internetowe by mozna bylo kupic taniej bilety lub wiecie moze kiedy najlepiej wybrac sie na jakies show, czy sa jakies godziny lub dnie gdzie jest poprostu taniej.
          • aneta05 Re: Broadway Week 02.09.11, 23:28
            zochama napisała:

> Hej, chce zapytac bywalczynie Broadway'u czy znaja jakies str internetowe by mo
            > zna bylo kupic taniej bilety lub wiecie moze kiedy najlepiej wybrac sie na jaki
            > es show, czy sa jakies godziny lub dnie gdzie jest poprostu taniej.

theatermania.com
            • zyta2003 Re: Broadway Week 03.09.11, 17:59
              www.nytix.com/Links/Broadway/listofcurrentshows.html
              Powyzszy link reklamuje sie, ze czasami ma tansze bilety niz w slynnychn TktS - czyli kioskach sprzedajacych bilety na ten sam dzien, lub na jutro. Punkt sprzedazy na dole Manhattanu w poblizu Seaportu jest mniej oblegany. Osobiscie kupowalam tam bilety w lipcu, wybralam z duzej ofery (oczywiscie poza niedostepnym Lion King), dla gosci z Polski sprawdzone "Chicago". Ceny porownywalne z podanymi w linku, a nie wiem, czy do tych linkowych nie doliczaja podatku i uslugi.
              Na Lion King bylam juz drugi raz - pod koniec czerwca. Poszlam osobiscie do kasy pod koniec kwietnia, bo internetowo juz dwa razy okazalo sie przy roznych biletach, ze zrobilam zly interes. Pan zaproponowal mi na najblizsza sobote bilety w cenie $325. W pozniejszych terminach, ale nie w weekend, mial w nieco mniej przerazajacych cenach. Najblizsza uczciwa cena na sobote byla pod koniec czerwca. Po 110 i 80. Wybralam po $110. Ale pan pokazal mi plan, ze jeden rzadek wyzej sa po 80. No to ktore wybralam? Jak zwykle okazalo sie, ze w kazdej sali widowiskowej zawsze widac i slychac dobrze z kazdego miejsca.
              No to sie pochwale, ze w czwartek 15 wrzesnia ide do Central Parku na darmowy koncert Andrea Bocelli. Jakies trzy tygodnie temu mozna bylo odstac i dostac numerowane bilety na Times Sq. Mila osoba sprezentowala mi 3.
              Co roku nalezy sledzic "co daja", nie tylko w Central Parku. Kilka lat temu bylam na sztuce Bertolda Brechta z Meryl Streep. Niazapomniane, chociaz wolalam dawna wersje piosenek, ktore nawet mlode forumowiczki gdzies maja w pamieci. Rowniez wielce rozrywkowa byla kilkugodzinna kolejka do biletow. Pierwsi kolejkowicze przybyli juz wieczorem, a bilety rozdawano nastepnego dnia o 2-giej. Ja w milym towarzystwie ( bo rozdawano po dwa bilety) odsiedzialam na bruku od 10-tej rano.
              • edytkus Re: Broadway Week 03.09.11, 18:32
                zyta2003 napisała:

> Jak zwykle okazalo sie, ze w kazdej s
                > ali widowiskowej zawsze widac i slychac dobrze z kazdego miejsca.

Nie zgodze sie, zazwyczaj tak, ale sa przedstawienia (np. Spider Man, Phantom of the Opera) gdzie ma znaczenie gdzie sie siedzi., inaczej mozna przegapic troche akcji, ktora toczy sie poza scena. Czasem jest tez tak ze tansze miejsca sa lepsze od tych najdrozszych, np. nie polecam zupelnie pierwszych rzedow w Beacon Theatre. Sa najdrozsze, a za przeproszeniem g... widac, szczegolnie nie nadaja sie dla malych dzieci. Moja zasada to srodek srodka lub balkonu w pierwszym rzedzie. Teraz mam voucher na bilety na Fuerza Bruta, w tym wypadku z miejscami jest jeszcze inaczej, oglada sie na stojaco uczestniczac w przedstawieniu, wiec jeszcze sie nie zdecydowalam czy sie wybrac.
              • zochama Re: Broadway Week 06.09.11, 01:57
                Hej dzieki wielkie za wyczerpujace odpowiedzi, najbardziej zachwycila mnie wiadomosc o Bocellim, musze tam byc !!!!!!!!!!!!!!!! 15 wrzesnia tak? o ktorej godzinie? pisalas ze koncert jest darmowy, gdzie moge przeczytac jakies informacje na ten temat? dzieki
                • aneta05 Re: Broadway Week 06.09.11, 14:57
                  zochama napisała:

> Hej dzieki wielkie za wyczerpujace odpowiedzi, najbardziej zachwycila mnie wiad
                  > omosc o Bocellim, musze tam byc !!!!!!!!!!!!!!!! 15 wrzesnia tak? o ktorej godz
                  > inie? pisalas ze koncert jest darmowy, gdzie moge przeczytac jakies informacje
                  > na ten temat? dzieki

koncert jest darmowy ale trzeba miec wejsciowki ktorych juz dawno niet!!!
                  bylam kiedys na jego koncercie w MSG i byla to rewelacja...
                  • zochama Re: Broadway Week 06.09.11, 15:11
                    No wiec wlasnie, szukalam informacji na stonie central parku i innych to wlasnie biletow brak :(((((((((( buuuuuuuu, ale chyba jak bede gdzies obok to moze bede go slyszec ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka