30.04.04, 19:35
Chcialam sie przywitac. Od kilku dni jestem w Nowym Jorku:) Jeszcze troche
zdezorientowana, ale mam nadzieje, ze bedzie lepiej:)
Obserwuj wątek
    • tradycja1 Re: Witam:) 05.05.04, 06:32
      No to Cie mika ponioslo :) Te wiatry z Chicago?
      Powodzenia :)
      • mika_1 Re: Witam:) 06.05.04, 06:28
        Oj, mocno wialo:) Ale jest OK:)
        Pozdrawiam:)))
    • jot-23 Re: Witam:) 06.05.04, 13:37
      mika_1 napisała:

> Chcialam sie przywitac. Od kilku dni jestem w Nowym Jorku:) Jeszcze troche
      > zdezorientowana, ale mam nadzieje, ze bedzie lepiej:)

no pare dni minelo... przepraszamy ze nikt cie nie powital na forum...ale jest
      w tym troche twojej winy...jakbys napisala cos o tym jak ohydne sa stany,
      jestem pewien ze spotkalabys sie z goracym przyjeciem...no ...do dziela!
      ludzie falszygi? grubi? jedzenie ohydne? bush durny? samochody...pisz
      dziewczyno, a znajdziesz tu wiernych przyjaciol!
      • rebate Re: Witam:) 06.05.04, 16:11
        jot-23 napisał:

> jakbys napisala cos o tym jak ohydne sa stany,
        > jestem pewien ze spotkalabys sie z goracym przyjeciem...no ...do dziela!
        > ludzie falszygi? grubi? jedzenie ohydne? bush durny?

Busz i Stany pisze sie z duzej litery nawet jesli uwazasz Busza za palanta a
        Stany za shithole.
        A tak poza tym to wez swoj fucking sarkazm, ktory uwazasz za taki dowcipny i
        inteligentny, sprobuj zamienic w pobliskiej budzie "Czeks Caszed" na $5 i kup
        za to jakiejs kobiecie w swoim poblizu kwiatka.
        Dzien zrobi Ci sie nagle bardziej wiosenny.
        Czy $5 wystarczy na kwiatka w NYC? Nie? To sprobuj zarobic wiecej or shut the
        fuck up.
        • chlopaczek1 Re: Witam:) 06.05.04, 21:40
          jak sie masz w NYC, ladny dzis dzien mamy.
          witaj i baw sie dobrze w NYC
          polecam na poczatek spacerek po manhattanie w szczegolnosci central park jak
          nie bedzie padac
          za tydzien lub dwa skocz do brooklynskiego ogrodu botanicznego,
          i podziel sie z nami jak sie podoba tobie tutaj
          polecam na poczatek nie sluchac sklerotycznych polaczkow ktorym nie pasuje nic
          bo siedza jak zgrzybiale rumole w norach, ale polecam cieszyc sie w sumie
          najciekawszym (dla mnie) miastem na swiecie czyli NYC, cokolwiek do tego miasta
          nie porownasz to przegrywa rywalizacje
          wybierz co najlepsze dla ciebie a reszta sie nie liczy

rebate napisał:
          eee nie bede cytowal, czlowieku tys chyba z dachu spadl, zdecydowac sie nie
          mozesz jaka masz opinie na temat usa, daj sobie luzu, czytajac te dziesiejsze
          wypociny twoje to chyba ktos ci po lakpach dal bo wlasnie wlazles sie tutaj
          wyzyc, ehhhhhh, wiosna
          i dodalbym jedno stary jak nie umiesz napisac bez przeklenstw niczego to
          pocwicz naprawde mozna
          • edytkus Re: Witam:) 06.05.04, 21:45
            chlopaczek1 napisał:

> > rebate napisał:
            > eee nie bede cytowal, czlowieku tys chyba z dachu spadl, zdecydowac sie nie
            > mozesz jaka masz opinie na temat usa, daj sobie luzu, czytajac te dziesiejsze
            > wypociny twoje to chyba ktos ci po lakpach dal bo wlasnie wlazles sie tutaj
            > wyzyc, ehhhhhh, wiosna
            > i dodalbym jedno stary jak nie umiesz napisac bez przeklenstw niczego to
            > pocwicz naprawde mozna

Rebate ma ewidentny problem z okresleniem wlasnej tozsamosci, a na kogos kto nie jest w USA ma
            zadziwiajaco duza wiedze na tutejsze tematy:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11918&w=12288051&a=12328198 :
            "Czasami tu zagladam i widze stalych uczestnikow. Sama nigdy nie pisalam bo
            wprawdzie Polka ale nie w Stanach ale za to spikujaca i ridujaca po ang."

Czyzby to wcielenie Cmoka, albo jakas rodzina?
            • staua Re: Witam:) 07.05.04, 01:03
              No wlasnie, Rebate przedstawia sie jako dziewczyna, ale czytajac posty trudno w
              to uwierzyc...
              Chlopaczku, byles juz w tym roku w Botanicznym na Brooklynie? Moze ktos juz byl
              tej wiosny?
              Ja nie bylam jeszcze nigdy, ale zamierzam wybrac sie w przyszla sobote (15
              maja). Bardzo lubie spacery w ogrodach botanicznych i w pewien sposob zwiedzam
              je w roznych miejscach (mam na razie na koncie obydwa warszawskie:
              uniwersytecki i w Powsinie, w Bazylei i w Ooty - Nilghiri, Indie).
              • mika_1 Re: Witam:) 07.05.04, 01:24
                Czesc:)
                Mam sie niezle i staram sie jakos wtopic w otoczenie;) Mozna wiele mowic o Nowym
                Jorku, ale akurat po innych amerykanskich miastach, w ktorych mieszkalam,
                zdecydowanie najbardziej mi sie podoba. CHoc pamietam moje wielkie
                rozczarowanie, kiedy tu po raz pierwszy przyjechalam. Teraz jestem na dobre i
                bardzo sie z tego ciesze. Poki co, do poniedzialku mam troche wolnego i usiluje
                znalezc jakies "swoje sciezki"... Dzis jadlam bardzo dobre sushi;)))
                I dziekuje za wskazanie interesujacych miejsc. Z pewnoscia bede chciala sie tam
                wybrac:)))
          • takietam1 Re: Witam:) 07.05.04, 19:32
            "polecam cieszyc sie w sumie najciekawszym (dla mnie) miastem na swiecie czyli
            NYC, cokolwiek do tego miasta nie porownasz to przegrywa rywalizacje"

L.A. man!
            NYC przegrywa na calej linii.
            Mieszkalem tam i tu i wiem.

NYC NIE UMYWA SIE DO Los Angeles!
            Nie siedz chlopie w tej dziurze, bo szkoda zycia. NY sucks. Smierdzaca dziura.
            • jot-23 Re: Witam:) 07.05.04, 19:39
              takietam1 napisała:

> "polecam cieszyc sie w sumie najciekawszym (dla mnie) miastem na swiecie
              czyli
              > NYC, cokolwiek do tego miasta nie porownasz to przegrywa rywalizacje"
              >
              >
              > L.A. man!
              > NYC przegrywa na calej linii.
              > Mieszkalem tam i tu i wiem.
              >
              > NYC NIE UMYWA SIE DO Los Angeles!
              > Nie siedz chlopie w tej dziurze, bo szkoda zycia. NY sucks. Smierdzaca dziura.

hehe, dzieki gliniaki ze robicie za nas wiekszasc roboty, sami sie osmieszacie
              i dyskredujecie, m.in. takimi wlasnie pseudo-szowinistycznymi "odzywkami"
              (nomenklatura typu "nie umywa sie", "dziura" "smierdzaca" jest wystarczajacym
              swiadectwem zerowej wartosci waszych "porad" (w skowyczkach, dlatego ze to co
              bazgrzesz nie ma za zadanie nic radzic, jest tylko nieudolna proba
              podreperowania wlasnego ego poprzez ponizanie innych)....
              • chlopaczek1 Re: Witam:) 07.05.04, 21:40
                jot-23 napisał:
                > takietam1 napisała:
                > > "polecam cieszyc sie w sumie najciekawszym (dla mnie) miastem na swiecie
                > czyli
                > > NYC, cokolwiek do tego miasta nie porownasz to przegrywa rywalizacje"
                > >
                > > L.A. man!
                > > NYC przegrywa na calej linii.
                > > Mieszkalem tam i tu i wiem.
                > >
                > > NYC NIE UMYWA SIE DO Los Angeles!
                > > Nie siedz chlopie w tej dziurze, bo szkoda zycia. NY sucks. Smierdzaca dzi
                > ura.
                >
                > hehe, dzieki gliniaki ze robicie za nas wiekszasc roboty, sami sie
                osmieszacie
                > i dyskredujecie, m.in. takimi wlasnie pseudo-szowinistycznymi "odzywkami"
                > (nomenklatura typu "nie umywa sie", "dziura" "smierdzaca" jest wystarczajacym
                > swiadectwem zerowej wartosci waszych "porad" (w skowyczkach, dlatego ze to co
                > bazgrzesz nie ma za zadanie nic radzic, jest tylko nieudolna proba
                > podreperowania wlasnego ego poprzez ponizanie innych)....

po pierwsze w sumie mieszkam i w bostonie i w NYC, duzo czasu spedzam w
                washington dc, dosc czesto jestem w LA, i nie tylko tam, zwiedzilem kawalek
                swiata (cos ponad 40 krajow) i taka jest moja opinia o NYC i miejscach ktore
                zwiedzialem, mnie najbardziej lezy NYC, a ty takietam jesli musisz sie
                dowartosciowac miejscem no coz kazdy ma podobno jakiegos kota w glowie moze
                wlasnie to jest ten twoj, ja nie musze sie dowarosciowywac miejscem w ktorym
                mieszkam, bo mieszzkam tam gdzie ja chce, a jesli mam ochote to jade/lece tam
                gdzie chce
                szowinizm takietam? lokalny? cos brakuje tobie? nie stac cie na cos?
                no to powiedz co takiego ja czy inni nie mamy tam gdzie my mieszkamy co ty masz
                w LA? no powiedz jestem ciekaw, i w czym przegrywa NYC z LA bo tu jestem tez
                tego ciekaw, i co nie smierdzi w LA a smierdzi w NYC, bo tez jestem ciekaw,

hans kloss masz racje ludzie roznie sie probuja podbudowywac,
                hmm ale wydaje mi sie ze to w sumie jest typowo polskie, no ale moge sie mylic

nic milego weekenda
                no i spowrotem do NYC mam nadzieje ze nie bedzie korkow
                brrrrrrrrrrrr
                powinno byc ladnie w ogrodzie botanicznym, pewnie sie wybiore w ten weekend
            • smycz_bolka pamietam tow pod pseudonimem takietam 10.05.04, 16:42
              z doksztaltow. Drogi Joziu, musisz te robote robic bardziej subtelno, tka nas
              ta uczyli a ty tu robisz obciach eszelonowi ekspertow od dez-inf. To trza,
              wicie rozumicie ino bardziej SUBTELNO.
    • staua Re: Witam:) 06.05.04, 21:01
      Witaj Mika :-)
      Co robisz w Nowym Jorku?

W kwestii formalnej: o ile wiem, na forach i w postach czesto ludzie pisza
      wszystko z malej litery.
      • smycz_bolka Re: Witam:) 10.05.04, 16:42
        ja ja tez witam. Dawaj namiary a my ciem zara wciongniem.
        • mika_1 Re: Witam:) 14.05.04, 17:30
          hmmmm... Czy trzeba sie bac tego wciagania???

;)

smycz_bolka napisał:

> ja ja tez witam. Dawaj namiary a my ciem zara wciongniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka