wladok 21.06.04, 01:21 Szukam namiarow na dobrze platna prace, czytalem wiele wypowiedzi o zarobkach ok.tys.dolcow na tydzien-ujawnijcie sie i dajcie namiary.Czy tylko przy azbescie tyle zarabiano?. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenzinn Re: Praca w Chicago 21.06.04, 05:19 raz raz podaje namiary....... 1. wsiadasz na ulicy Belmont w autobus CTA nr 77. 2. po wejsciu placisz 1.75$ 3. wysiadasz na ulicy Milwaukee 4. dochodzisz do stacji benzynowej Shell. 5. widzisz tam tlum osob szukajacych pracy za 1000$ na tydzien. 6. razem znimi czekasz az podejdzie do Ciebie facet i powie:" student"?? ..............powodzenia mistrzu:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Praca w Chicago 21.06.04, 05:21 aha masz ss# nie?? heheh to zarobisz 2000$ Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Praca w Chicago 21.06.04, 14:06 >ɮ. po wejsciu placisz 1.75$<< A nie $1.80? Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Praca w Chicago 21.06.04, 23:21 tradycja1 napisała: > >ɮ. po wejsciu placisz 1.75$<< > > A nie $1.80? Bylam zmuszona jechac dzis cta i za transfer zaplacilam $2 wiec chyba jeden przejaazd faktycznie $ 1.75. Panie, drozyzna straszna. Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Praca w Chicago 21.06.04, 16:23 A co umiesz robic? ps. kazdy szuka takich "namiarow" ;-) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Praca w Chicago 22.06.04, 00:00 moze tanczysz na rurce??? to musisz zglosic sie do klubu "Admiral".(Pulaski/Lawrence) podobno tam niezle zarabiaja w granicach paru stow dziennie:))))))) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Praca w Chicago 22.06.04, 03:20 szyje, pruje, ceruje i z tego sie utrzymuje. Odpowiedz Link
wladok Re: Praca w Chicago 23.06.04, 02:27 Brawo,brawo !!! , jest osoba ktora robi cos pozytecznego i potrzebnego(: Odpowiedz Link
jerry0081 Re: Praca w Chicago 23.06.04, 03:05 ....jeszcze jeden taki tekst....oslabiasz czlowieku....i to pod koniec dnia.........tenzin ma racje...golenie nozek i na rurke ... Odpowiedz Link
marxx Re: Praca w Chicago 25.06.04, 04:59 Spoko Wladok , nie daj sie sprowokowac, min. dlatego, ze jak tu przyjedziesz i bedziesz ciezko zarabial na zycie , to umiejetnosc opanowywania nerwow BARDZO Ci sie tu przyda !!!!:))) 1000 za tydzien na azbestach nikt nie dostawal :( , no moze zwiazkowcy amerykanie razem z nadgodzinami przy odgruzowywaniu WTC, ale przyjezdni musza sie zadowalac mniejszymi pieniedzmi. A jesli chodzi o kase , to po przyjezdzie do usa radze nie nastawiac sie na 1000 $ tyg. z normalnej/uczciwej pracy , radze raczej przestawic cennik aby bylo to stale te 500$ tygodniowo (to juz by bylo bardzo dobrze!!!) A jesli chodzi o namiary na cos "specjalnego" za ekstra pieniadze, to jesli ktos by mial takie info, to sam by poszedl. Odpowiedz Link
wladok Re: Praca w Chicago 26.06.04, 03:25 Wlasnie tu jestem - widze dopiero Ciebie jako osobe normalna ktora chodzi po ziemi-Chicago,a nie buja w oblokach piszac bzdury. Zycze Ci powodzenia a jak cos ciekawego znajde moge dac Ci znac podaj mi Odpowiedz Link
tenzinn Re: Praca w Chicago 26.06.04, 03:33 marxx hehehehe, nie buja w oblokach hehehehe a to ci dobre :))))))) alez sie ciesze ze Francja odpadla:)))) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Praca w Chicago 26.06.04, 03:35 aha jeszcze jedno chyba forum drgnelo:)), 6000 sie zbliza. moze by tak jakies piwo wspolnie wypic, wladoka zaprosic:))) Odpowiedz Link
marxx Re: Praca w Chicago 26.06.04, 05:22 POdobno PKS Brzesko Okocim (Piwny Klub Sportowy ) dostali lupnia od WKS Starogard Gdanski (Wodczany Klub Sportowy) 1 do 8, szkoda :( Odpowiedz Link
tenzinn Re: Praca w Chicago 26.06.04, 06:31 ale tylko dlatego ze pilka byla poblogoslawiona przez arcywielebnego arcypralata wszechczasow ks. jankowskiego:)))) pozatym hehehehe mozebysmy tak wkoncu zagrali w noge na cumberlandzie hahahaha ja moge grac w druzynie grackiej hahahahahahahaah ps. sorencja ale Grecy zrobli szal ch...........yes, yes, yes!!!! Odpowiedz Link
marxx Re: Praca w Chicago 26.06.04, 05:13 Heja Wladok! A jak dlugo tu jestes? Raczej nie trafiles z tym "nie bujaniem w oblokach"... ja z tego bracie mam doktorat! No i moze wlasnie podchodzenie do wielu spraw niespecjalnie powaznie, z duuuzym poczuciem humoru pozwala tu zyc!:))) Ale co ja Ci bede tu pisal, jestem pewny ze tez posiadasz poczucie humoru!!! PS-Lechia gdansk mistrzem swiata! PS 2-Tenzinn...slyszales ze azerbejdzan wygral z wlochami?!?! Odpowiedz Link
wladok Re: Praca w Chicago 26.06.04, 22:10 Do Doktoratu jeszcze nie doszedlem,ale poczucie humoru chyba raczej mam-lubie odpowiedzi sensowne. Odpowiedz Link
marxx Re: Praca w Chicago 27.06.04, 00:55 No to mozesz miec tu na tym forum problem, czasami odpowiedzi sa bez sensu, ale zapewniam Ciebie , ze to nie swiadczy ze ktos Ciebie olewa!!! :))) Chociaz serio napisze teraz, ze jak napisales pytanie o robote za 1000$ tygodniowo to myslalem , ze sobie niezle jajcujesz! Czyli jest to tez kwestia pytan...a nie tylko sensownych odpowiedzi:))) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Praca w Chicago 28.06.04, 02:44 ja tez mam sensowne pytanie: marxx cholero moze bys tak tel. odebral:) Czesi ida jak burza hehehe Odpowiedz Link