24.03.14, 23:14
Dzisiaj dostalam poczta mandat, bo jechalam niezarejestrowym samochodem. Problem w tym, ze ja ten samochod sprzedalam prawie rok temu. Na mandacie jest numer mojego prawa jazdy, ze jestem white female. Jeszcze takiego idiotyzmu to nie spotkalam, chociaz kiedys dostalam warning bo jechalam 20m/h w 30m/h ale ten co mnie zatrzymal stwierdzil, ze czesto dzieci bawia sie na tej ulicy I w ogole nie powinnnam nia jezdzic.
Obserwuj wątek
    • miskidomleka Re: Mandat 26.03.14, 01:36
      Zdarza się.

Przeczytaj komentarze tutaj. Nie żeby Ci to coś pomogło, ale przynajmniej nie jesteś sama ;-)

www.washingtonpost.com/blogs/dr-gridlock/wp/2014/03/24/has-the-d-c-dmv-done-you-wrong/
      • iamhotep Re: Mandat 26.03.14, 06:57
        Jesli nie bylas posiadaczka auta w terminie wpisanym w mandacie i posiadasz Bill of Sale tego auta to masz duza szanse unikniecia tego mandatu.
        • tamsin Re: Mandat 09.06.14, 22:24
          bylam w sadzie I tylko mnie zapytali czy dostalam ten mandat poczta, i po moim krotkim "yes" pani szybko stwierdzila ze nie jestem odpowiedzialna. Nawiasem mowiac bylam jedyna kobieta wsrod 20 innych co nie zgadzali sie z mandatem, ha!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka