01.09.04, 20:04
nosz kurde bele numer dopiety i chcialam sie teraz zajac tymi skanami, ale
okazuje sie ze Francesca akurat na nas leci. Wiec gdybym milczala, to nie
dlatego ze zapomnialam tylko dlatego ze nie mam sieci. Jakkolwiek mam nadzieje
ze nasza wiocha, mimo ze od jutra ma byc w ewakuacyjnym pogotowiu, sie ostanie.
Obserwuj wątek
    • cmok_wawelski Re: Cmoku 01.09.04, 20:28
      Mogę spróbowac odczytu czyli jakichś ciekawszych cytatów - tzn OCR, choć to
      stara czcionka i program się zdrowo gubi, niemniej próba nie strzelba.

Na wieczór będziesz więc miała resztę skanów w skrzynce. Dostaniesz to
      dostaniesz a nie to potem sciągniesz jak druty znowu nawleką.
      Buda dla psa przywiązana do płotu a płot do studni?
      3maj się.
      • cmok_wawelski Re: Cmoku 02.09.04, 17:38
        Niestety dopiero na jutro wieczór. Mam takie urwanie łba, że hej. Tzn bardzo
        dobrze - roboty moc.
        Tzn widzę, że Ty masz deczko większe urwanie łba, choć jakby mniej przyjemne...

Brak odpowiedzi potraktuje tez jako dobry znak.

Jedyna "w miarę" dobra (?!)
        wiadomość, to że te radosne wiadomości z Buszowej imprezy w Nowym Jorku to Was
        tam pewnie w tych dniach tak średnio-letnio radują i jak przywali znowu to
        będzie to prawie że Buszowa wina i tym razem Floryda będzie lepiej, mocniej
        dziurkowała karteluszki wyborcze.

Cały czas mnie zastanawia dlaczego te domy są w kółko odbudowywane z dykty i
        patyków. Pustak kosztuje 60 centów. Arkusz sklejki $20-30. Poważne budynki
        używane jako "schrony" są właśnie z pustaków.
        Ja nie twierdzę że pustak, żelbet i wielka płyta to jest najlepsza technika,
        ale zdaje mi się, że to jakieś takie bardziej odpowiednie się wydaje na upały i
        wiaterki a tymczasem akcje "wykupić sklejkę, wodę i baterie" - nie mają końca.
        Dziwne.
        • lolyta Re: Cmoku 02.09.04, 18:41
          Zadaje sobie to pytanie bez konca. Juz dziewczyny z Trzydziestek przyobiecaly
          sie stawic po wszystkim z tymi plytami na ktorych naklejaja w Polsce billboardy
          i odbudowac mi chate - z tego co przyuwazylam to jest identyczny material
          budowlany, tyle ze w Polsce przykreca sie go do murow zeby przyklejac na niego
          papier, a tutaj sie go sprzedaje za setki tysiecy dolarow pod nazwa "dom". No
          coz, my na pewno stad zmiatamy, tylko czekamy na info w ktora strone nalezy
          wiac, a potem to jakby moge miec trudnosci z kompem - umowmy sie, ze jesli po
          podeslaniu nie dostaniesz odpowiedzi ode mnie w ciagu godziny, to znaczy, ze juz
          jestem offline na nie wiadomo ile, wtedy mozesz do redakcji zajrzec, pewnie
          bedzie jakies ingo, git?
          • lolyta Re: Cmoku 03.09.04, 06:12
            Jest w redakcji watek
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16472&w=15416003&v=2&s=0
            ja mogie byc juz nieosiagalna bo od rana beda burze wiec jakby Ci sie udalo
            zeskanowac to albo na adres redakcji slac albo na forum redakcyjnym zapytac.
            Zmiatam i dziekuje ze Ci sie chcialo w ogole tym zajac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka