28.12.04, 01:32
Jak podlaczyc sie do internetu? - zapytal sie znajomy. Ja mam akurat kablowy
Comcast. Szukalem reklam w paru gazetach...i nic. Nie ma zadnych reklam.
Jakie sa mozliwosci?
Obserwuj wątek
    • marxx Re: Internet 28.12.04, 04:27
      SBC Ameritech
      Netzero
      AOL
      Earthlink
      Polkomtel(firma polska)

m
      • polboy50 Re: Internet 28.12.04, 07:11
        Dziekuje. Jestes niezastapiony. Polece mu jutro SBC i Poltel.
    • polboy50 Re: Internet 31.12.04, 02:25
      Wybral SBC. 11 stycznia bedzie mial internet.Jego dzieci beda mialy internet.
      On z zona moze czegos sie naucza przy okazji. Oczywiscie polece im nasze forum.
      Co prawda dzieci sa w junior high school. A rodzice..raczej telewizja. Dobrzy
      ciezko pracujacy ludzie. Nie pozalowali 2700$ na komputer i na internet (40-
      pare $ miesiecznie). Tylko kto ich podprowadzil na tak drogi komputer. Nie
      zapytam nawet aby nie wpedzic ich w "dola". A moze sa takie ceny? Czy nie
      zrobiliby lepiej kupujac ...laptopa? Ja nie jestem na biezaco. Tak rodzice nie
      zaluja dzieciom. Tylko, ze nie zawsze ta inwestycja sie zwraca. Patrzac na ta
      rodzine, wiem, ze zrobili dobrze. Dzieci sa mile i dobrze wychowane. Tyle, jako
      obrazek z polonijnego podworka.
      • marxx Re: Internet 31.12.04, 04:50
        SBC jest OK, jesli chodzi o jakosc polaczen, serwis (polskojezyczny)

Ale cena komputra jest odjazdowa, Za ta cene mogliby pewnie kupic dwa trzy
        kompy i pewnie by nie poczuli roznicy w ich parametrach. Najgorsze jest to, ze
        jesli kupili w sklepie to przeplacony zostal o jakies 30 % w porownaniu z
        kupnem przez internet.

Rada dla wszystkich kupujacych komputery (jesli kwota jaka dysponuja jest
        ograniczona)

Odpowiedzcie sobie sami......do czego wam bedzie potrzebny komputer
        (gry/zabawy, filmy, sciaganie piosenek i xxx, GG czy praca...) i wzgledem tego
        kupujcie sprzet.

Moj kolega ma laptopa za prawie 3000 a uzywa go tylko do GG i do sciagniecia
        kilku piosenek...az szkoda tych pieniedzy...do tego wystarczylby komp za 600$

Wtedy raczej nigdy sie nie przeplaci za komputer:)

m z pozdrowieniami
        !
        • moniamm Re: Internet 06.01.05, 07:00
          moj komp ma rok i kosztowal ok 1000$ z monitorem. nie cierpie kompow kupowanych
          w sklepie wiec czesci zamawialam sama z netu z nastawieniem na gry i muze. w
          gre wchodzil szybki procesor, dobra karta graficzna i dzwiekowa. dla zwyklych
          lamerow sadze ze mozna zlozyc komp o wiele taniej.
          3000$ moj boze :)) zebym posiadala taka kase tylko na kompa :)strach sie bac :))
    • polboy50 Re: Internet 31.12.04, 07:00
      A jednak! Intuicyjnie, az jeknalem w duchu, jak uslyszalem cene. Ciezko
      pracujacy na budowie mezczyzna. Zamiast popytac..., jak chocby o to podlaczenie
      internetu. Delikatnie zapytam sie, ze niby podoba mi sie i moze ja tez...
      Ciekawe gdzie tak naciagaja zagubionych ludzi. Nic mu nie powiem. Szkoda ludzi.
      Ale dzieci maja udane.
    • polboy50 Re: Internet 06.01.05, 06:49
      Doradca byl polskojezyczny sprzedawca z Best Buy'u na Harlem/Irving Park.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka