polboy50 28.12.04, 01:32 Jak podlaczyc sie do internetu? - zapytal sie znajomy. Ja mam akurat kablowy Comcast. Szukalem reklam w paru gazetach...i nic. Nie ma zadnych reklam. Jakie sa mozliwosci? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: Internet 28.12.04, 04:27 SBC Ameritech Netzero AOL Earthlink Polkomtel(firma polska) m Odpowiedz Link
polboy50 Re: Internet 28.12.04, 07:11 Dziekuje. Jestes niezastapiony. Polece mu jutro SBC i Poltel. Odpowiedz Link
polboy50 Re: Internet 31.12.04, 02:25 Wybral SBC. 11 stycznia bedzie mial internet.Jego dzieci beda mialy internet. On z zona moze czegos sie naucza przy okazji. Oczywiscie polece im nasze forum. Co prawda dzieci sa w junior high school. A rodzice..raczej telewizja. Dobrzy ciezko pracujacy ludzie. Nie pozalowali 2700$ na komputer i na internet (40- pare $ miesiecznie). Tylko kto ich podprowadzil na tak drogi komputer. Nie zapytam nawet aby nie wpedzic ich w "dola". A moze sa takie ceny? Czy nie zrobiliby lepiej kupujac ...laptopa? Ja nie jestem na biezaco. Tak rodzice nie zaluja dzieciom. Tylko, ze nie zawsze ta inwestycja sie zwraca. Patrzac na ta rodzine, wiem, ze zrobili dobrze. Dzieci sa mile i dobrze wychowane. Tyle, jako obrazek z polonijnego podworka. Odpowiedz Link
marxx Re: Internet 31.12.04, 04:50 SBC jest OK, jesli chodzi o jakosc polaczen, serwis (polskojezyczny) Ale cena komputra jest odjazdowa, Za ta cene mogliby pewnie kupic dwa trzy kompy i pewnie by nie poczuli roznicy w ich parametrach. Najgorsze jest to, ze jesli kupili w sklepie to przeplacony zostal o jakies 30 % w porownaniu z kupnem przez internet. Rada dla wszystkich kupujacych komputery (jesli kwota jaka dysponuja jest ograniczona) Odpowiedzcie sobie sami......do czego wam bedzie potrzebny komputer (gry/zabawy, filmy, sciaganie piosenek i xxx, GG czy praca...) i wzgledem tego kupujcie sprzet. Moj kolega ma laptopa za prawie 3000 a uzywa go tylko do GG i do sciagniecia kilku piosenek...az szkoda tych pieniedzy...do tego wystarczylby komp za 600$ Wtedy raczej nigdy sie nie przeplaci za komputer:) m z pozdrowieniami ! Odpowiedz Link
moniamm Re: Internet 06.01.05, 07:00 moj komp ma rok i kosztowal ok 1000$ z monitorem. nie cierpie kompow kupowanych w sklepie wiec czesci zamawialam sama z netu z nastawieniem na gry i muze. w gre wchodzil szybki procesor, dobra karta graficzna i dzwiekowa. dla zwyklych lamerow sadze ze mozna zlozyc komp o wiele taniej. 3000$ moj boze :)) zebym posiadala taka kase tylko na kompa :)strach sie bac :)) Odpowiedz Link
polboy50 Re: Internet 31.12.04, 07:00 A jednak! Intuicyjnie, az jeknalem w duchu, jak uslyszalem cene. Ciezko pracujacy na budowie mezczyzna. Zamiast popytac..., jak chocby o to podlaczenie internetu. Delikatnie zapytam sie, ze niby podoba mi sie i moze ja tez... Ciekawe gdzie tak naciagaja zagubionych ludzi. Nic mu nie powiem. Szkoda ludzi. Ale dzieci maja udane. Odpowiedz Link
polboy50 Re: Internet 06.01.05, 06:49 Doradca byl polskojezyczny sprzedawca z Best Buy'u na Harlem/Irving Park. Odpowiedz Link