edytkus
02.03.05, 05:34
Zamawialam niedawno ksiazki z Barnes & Noble. Zerknelam na e-mail od nich i co widze:
$266.89 Total Order Price
$266.90 Credit Card
Skad ta roznica?! Ciekawe czy tylko mnie dodali jeden cent czy zdarza sie im czesciej? Ja wiem ze to
smieszna "kwota" i nie bede sie o nia klocic :)) ale z drugiej strony to najpopularniejsza ksiegarnia
wysylkowa, kupuja u nich tysiace klientow i jesli kazdego naciagna na jeden cent to maja NIEZLA
sume :O
Polecalam kiedys na forum sklep ny.pl Jednak po drugim zamowieniu zmienilam zdanie!!!
Zamowilam w listopadzie kilka filmow DVD i pare ksiazeczek dla corki. Karte obciazono natychmiast
na pelna sume, filmy przyszly jeszcze w tym samym tygodniu, ksiazki nie. Minal miesiac, napisalam
e-mail, dostalam przeprosiny z zapewnieniem o wyslaniu ksiazek w ciagu paru dni a takze oferta
filmu gratis. Minelo troche wiecej niz tylko kilka dni, dostalam zawiadomienie o opoznieniu, za jakis
czas e-mail ze przesylka zostala wyslana i powinna dosc w nastepnym tygodniu. Doszla pare dni po
obiecanym terminie, ale niepelna. Wciaz (jest juz marzec, a zamowienie skladalam w listopadzie!!!)
brakuje jednej ksiazki oraz "przeprosinowego" DVD. Pal licho film, ksiazeczka raptem kosztowala
mniej niz trzy dol. ale juz nigdy nic tam nie kupie pomimo ciekawej oferty. Szkoda bo w
miedzyczasie mialam kilka okazji (np. Boze Narodzenie) na ktore chcialam podarowac ksiazki, ktore
kosztowalyby duzo wiecej niz marne trzy dol. I tak traci sie klientow oraz zyskuje zle imie :( nie
polecam ny.pl!!!