tenzinn 26.03.05, 16:43 Nie wie ktos kiedy jest zmiana czasu, zimowego na letni?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: Kiedy jest zmiana czasu?? 26.03.05, 16:45 Nigdy... zmiana czasu zostala odwolana :( m Odpowiedz Link
tuptus4 Re: Kiedy jest zmiana czasu?? 26.03.05, 17:41 w Polse ( i Europie) jest zmiana dzis a w Ameryce zawsze byla ta zmiana tydzien pozniej wiec chyba za tydzien pozdrawiam swiatecznie:) Odpowiedz Link
marxx Re: Kiedy jest zmiana czasu?? 26.03.05, 17:44 Polska=== W niedzielę 27 marca 2005 r. nastąpi zmiana czasu środkowoeuropejskiego (CSE) na czas wschodnioeuropejski (CWE) poprzez zmianę wskazań zegarów z godz. 2:00 na 3:00. USA===Daylight Saving Time begins for most of the United States set the clock forward one hour at 2 am on Sunday, April 3 Kocham te pytania kiedy wszystko jest w internecie. wystarczy tylko zadac sobie troche "pracy" i wpisac dwa slowa w np: google Gdyby leniwcom te info wydalo sie niewystarczjace to sa tu pomocne linki: www.timeanddate.com/time/dstevents.html wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/clock-changes/ webexhibits.org/daylightsaving/b.html www.calendars.net/timezone.htm Po polsku: pl.franceguide.com/infospratiques/rubrique.asp?idinf=1176 ww2.tvp.pl/126,20050323189903.strona moa.home.pl/astro/efem/czas.htm turystyka.wp.pl/wiadomosc.html?wid=6884650&kat=9411&katn=Wiadomo%B6ci&_err=1&ticket=9438820240994575ErTdsr3rX5b0LW2WIgJBpS7EpEYzrrmd60rd7IiCxn0XV FY2K%2FZqAFo2JagslLJjlCO%2BSRnaT15h1CClkpPUKJlyaZbtK09Xlsfnm3GB5iLxTfADBg8m% 2BVEaFB1KwKyi Dla tych co chca samemu...polecam google, yahoo, i takie tam (wyszukiwarki internetowe) ...mozna znalezc naprwde duuuzo WESOLYCH SWIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Kiedy jest zmiana czasu?? 26.03.05, 21:09 Marxxie, choc o zmiene czasu nie pytalam sie ja i nie mi odpowiadales, chcialabym wiedziec wreszcie, co wolno na forum pisac by nie zostac skrytykowanym przez Ciebie.Jak bardzo powazne i tematycznie poprawne watki widzialbys tutaj.Kiedy wolno zartem odpisac - kiedy nie, kto moze to robic a kto w ten sposob tylko spamuje. Pytam serio bo ja autentycznie jestem zahamowana w obawie przed Twoim komentarzem, tymbardziej ze masz jako jedyny uprawienia adminowskie. Choc moze nie rozumiem Twojego poczucia humoru i fasonu. Ja tylko pytam :) Odpowiedz Link
marxx Re: Kiedy jest zmiana czasu?? 26.03.05, 21:55 tradycja1 napisała: > chcialabym wiedziec wreszcie, co wolno na forum pisac by nie zostac > skrytykowanym przez Ciebie. ODP: Na forum wolno pisac o wszystkim (brak tabu) ....kasowane beda posty ktore REG. GAZETY PL "Wypowiedź musiała naruszyć Regulamin lub Netykietę. Pozwalamy na publikację dowolnych poglądów, o ile ich głoszenie nie jest niezgodne z prawem (jak poglądów rasistowskich). Nie ingerujemy w wolność słowa, chcemy tylko, żeby na forum było mniej spamu i wulgaryzmów." Staram sie nie krytykowac ludzi ktorzy pisza!!!! Niepodobaja mi sie tylko pewne sprawy w postach i na te posty odpowiadam w taki a nie inny sposob!!! Tenzinn pisze ja odpowiadam ...jemu sie to nie podoba ja i tak mam to gdzies (jego niepodobanie) a i tak spotykamy sie na piwie. Z Rhinem mialem zawsze jakies "problemy" forumowe , a jak sie spotykamy lub rozmawiamy przez telefon jest luz , usmiech i spoko .....bardzo fajny Goral (Rhino ja chce jeszcze oscypki!!!!!! :) ) Jak bardzo powazne i tematycznie poprawne watki > widzialbys tutaj. ODP: Bardzo powazne i bardzo tematyczne...nie pytaj sie tyle, tylko pisz. POznalas mnie osobiscie i wiesz ze zawsze zalezalo mi na ludziach piszacych a nie gadajacych ze cos fajnego napisza Kiedy wolno zartem odpisac - kiedy nie, kto moze to robic a > kto w ten sposob tylko spamuje. ODP: odpisujac zartem jeszcze nie spamujesz:) Odpisuj sobie jak chcesz, kiedy chcesz, masz pisac na forum kiedy masz ochote a nie kiedy ktos Ciebie do tego w jakikolwiek sposob przymusza! Czekam jak pokazesz swoje poczucie humoru (to sie tyczy wszystkich) nie mozemy byc banda smutasow !!!!! > > Pytam serio bo ja autentycznie jestem zahamowana w obawie przed Twoim > komentarzem, tymbardziej ze masz jako jedyny uprawienia adminowskie. > Choc moze nie rozumiem Twojego poczucia humoru i fasonu. ODP: Fakt, czesto ubolewam nad tym, ze malo jest ludzi ktorzy kumaja baze czyli czacze...co zrobic :( Info dla wszystkich....jesli komukolwiek cos sie nie podoba co napisalem z powodu mojego humoru....to jeszcze nie oznacza ze chce kogos obrazic!!! :) Moj komentarz nie ma nic wspolnego z tym ze jestem (teoretycznie) jedynym do kasowania... ktos (nie wiem kto) skasowal kilka postow..... odpisuje tylko wtedy kiedy mam cos do powiedzenia na dany temat (po swojemu). Tera bedzie kawa na lawe....temat zmiany czasu jest ok :) ALe ostatnio bylo sporo postow/watkow "ogloszeniowo/informacyjnych" niby wszystko OK, ale nie dajmy sie zwariowac, mamy wszyscy internet i mozna doskonale poradzic sobie z pewnymi sprawami bez koniecznosci pytania sie o duperele. Tym bardziej ze nie widac , aby zapodawane byly posty bardziej "ludzkie" ...np. ja chcialbym dowiedziec sie czegos blizszego co sie z Toba dzialo Tradi w czasie Twojej tu nieobecnosci, bardzo chcialbym dowiedziec sie czegos wiecej o naszych nowych forumowiczach itp....... (nie chodzi mi tez o likwidowanie "ogloszen" ) Tradi trast mi....czekam na Twoje posty....rozpisz sie...a jak Ci moje posty nieodpowiadaja to dopierdziel mi na calego!!!!:) PISZ WIECEJ....PISZCIE WIECEJ (ale bez stresu!!!) Wiecej luzu, wyobrazni i usmiechu........nie martwcie sie ludziska tyle.......problemy i tak nas same znajda!!! > > > Ja tylko pytam :) ODP: Ja odpowiadam! :) ALe musisz przyznac, ze tylko moja odp. byla w pelni satysfakcjonujaca!!! :))) WESOLYCH SWIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! USMIECHOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MILOSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! marxx krol tego forum! howgh papa :) Odpowiedz Link
mrozosia Re: Kiedy jest zmiana czasu?? 27.03.05, 08:50 Tradycja pomaluj jajka jakies, bo wnikasz i filozofujesz bezsensu nasze pisanki wyszly przepikne Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Kiedy jest zmiana czasu?? 27.03.05, 16:57 Wnikam teraz bo pozniej nie chce czytac bezsensownych wlasnie repost. Pocieszajace jest jednak to ze tylko jednostki maja ostry jezyk- nawet w Swieta. Za duzo chrzanu? Odpowiedz Link
marxx Re: Kiedy jest zmiana czasu?? 27.03.05, 17:03 chrzan z buraczkami...uwielbiam! Wesolych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Kiedy jest zmiana czasu?? 27.03.05, 17:31 Wesoly nam dzis dzien nastal! Otrzyjmy juz lzy placzace....nawet z chrzanu, ktory i ja lubie.Jesc. Odpowiedz Link
mrozosia Re: Kiedy jest zmiana czasu?? 28.03.05, 02:42 Tradycja sorencja, masz racje , kto pyta nie bladzi. Pozdrawiam I wesolego wieczoru zycze ;-))) mro Odpowiedz Link
tenzinn Re: Kiedy jest zmiana czasu?? 26.03.05, 21:26 Hmmm wydawalo mi sie ze forum jest jakas forma wymiany mysli. Ktos zapyta odpowie ktos. Jednak chyba tak nie jest, okazalem sie leniwym kolesiem , ktoremu niechcie sie sprawdzic kiedy jest zmiana czasu a mial czelnosc o to zapytac publicznie. No coz chyba jednak nie ma sensu zadawc pytan na forum, lepiej jest pisac o ty ze ........"Na wszystkie cztery strony ten swiat popierdolony...", wtedy bedzie wesolo i o czywiscie po mysli admina. Szkoda. Odpowiedz Link
marxx Re: Kiedy jest zmiana czasu?? 26.03.05, 22:01 Nie mysl tyle...! I mam nadzieje ze nadal nie pijesz piwa jak obiecywales?!?!?!?! PS: wymiana mysl...to bylo pytanie a nie wymiana mysli! Pytaj dalej ...ja nikomu tego nie zabronie....chodzilo tylko o to, aby forumowicze przypomnieli sobie , ze internet to nie tylko forum i GG , a np FCh to nie tylko miejsce na umawiania sie na imprezy alkoholowe. Szkoda .... czego? Nie lam sie Damian toz dostales moja swietna odpowiedz!!! WESOLYCH SWIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M Odpowiedz Link
tenzinn Re: Kiedy jest zmiana czasu?? 27.03.05, 00:03 Obrazajac kogos niz zmusisz go do nieczego. I zastanow sie nad tym ze Twoje poczucie humoru nie kazdemu odpowiada. Chcesz byc szanowany, szanuj innych.........cesarzu forum Odpowiedz Link
marxx Zmiana gaci 27.03.05, 04:20 Blagam o wybaczenie obrazalski! Przepraszam za swoj plebejski humor ....przez pomylke zapomnialem , ze reszta swiata dysponuje jedynie poprawnym , swietnym , wyszukanym poczuciem humoru. Tak masz racje chce byc szanowany, napisze wiecej, chcialbym aby moje forumowe mysli cytowane byly przez wszystkie agencje prasowe swiata. chcialbym aby kazdy moj publiczny ruch poprzedzany byl przez stado fachowcow PIARowcow, tak jestem wladca tego forum, stworzycielem internetu.... Boze T. przeczytaj swoj post....jakie obrazanie ...to ze ty sie obraziles nie oznacza jeszcze ze napisalem cos obrazliwego ...moze oznaczac tez , ze Ty absolutnie nie masz poczucia humoru......niestety, pomysl o tym :( Jakie szanowanie, o czym Ty piszesz???? Czy mam Ci przypomniec o Twoich tekstach po trzech piwach w knajpach ...zareczam Ci ze ich nie pamietasz , ja za to pamietam swietnie :( Tak..to ja Twoj Lord of The Forum Chicago PS: uwaga dziewczeta.....a teraz robimy gleboki wdech....raz...dwa...trzy....no i spuszczamy cisnienie...uuufffffffffffffff PS2: uwierz mi, ze Twoje poczucie humoru ani nie jest slodkie, ani wyszukane...napisze wiecej, wiele razy poczulem sie glupio i ciut niesympatycznie kiedy gadales glupoty na moj temat w miejscach publicznych i przy innych ludziach. Zeby Ci jeszcze bardziej uswiadomic skale...to czesto pytalem sie znajomych czy mam racje denerwujac sie na Twoje teksty z knajp, czy moze jestem przewrazliwionym kretynem......uwierz mi...wielokrotnie wszyscy mowili , ze ze mna jest wszystko (prawie) OK ........... :( Czy kiedykolwiek dalem to po sobie poznac ze bylo mi przykro z tego powodu??? Daj sobie na luz, usmiechnij sie, wyjdz z nory, zadzwon nie "w sprawie" a po prostu dla przyjemnosci rozmowy...zapomnij o tym ze wszyscy ktorzy mysla troszke inaczej juz musza Ciebie niecnie wykorzystac!!! WSZYSTKIE DAMIANOSY TO FAJNE CHLOPY!!! howgh Zawsze Twoj Imperator Marxx m Odpowiedz Link
mrozosia Re: Kiedy jest zmiana czasu?? 27.03.05, 04:59 tenzinku co masz do mnie??? ........I kop mnie jeszcze i tak juz nic nie czuje , przeciez kopiesz oblok, nie slysze juz karetek pogotowia , chisterycznego pisku opon... Dzieki bardzo, mile te swieta, mimo wszystko, a Tenzinn oczywiscie wylewny i ma bardzo duzo do powiedzenia ambitnych tekstow i oczywiscie nietylko... ;-(( Odpowiedz Link
mrozosia XXX 27.03.05, 05:18 Tenzinn, nie zauwazylam zebys sie udzielil na jakis wazniejeszy temat lub zapodal jakis konkretny nowy...Zmiana czasu bardzo ambitnie.......... A jesli uwazasz ,ze tekst " na wszystkie cztery str, swiat popierdolony" , jest wesoly to bardzo Ci wspolczuje i dalej takieg poczucia humoru zycze ;-/ Poza tym wszystko Chuj !!!!! I niech Imperator sobie mnie zbanuje , i tak obaj jestescie siebie warci!!!!!!!! Mam to gdzies!!! Odpowiedz Link
marxx Re: XXXx 27.03.05, 05:35 amen Ja....... Wladca Wszechswiata...... Pan Przeszlosci , Parobek Terazniejszosci, Sluga Przyszlosci.... m Odpowiedz Link
mrozosia Re: XXXx 27.03.05, 06:12 ugryz sie w ogon moze otrzeziewiejesz!!!!!!!!!!!!!! :-P Odpowiedz Link
marxx Re: XXXx 27.03.05, 06:15 Jawohl Frau Mroz!!!! qrde jak Ona sie dowiedziala ze ja teraz pije??? fak M Odpowiedz Link
mrozosia Re: XXXx 27.03.05, 23:00 Ty non stop pijesz i bijesz.... trzeba sie zastanowic ,czy nie pozbawic Cie funkcji admina.. ;-P Odpowiedz Link
marxx Re: XXXx 27.03.05, 23:12 admin pijany, forum sprzedany... jak to mawial moj aborygenski przyjaciel.... Adminowanie oddalbym za darmo, ale komu tu oddac????? Gdyby T. byl adminem byloby smutno, bez zycia i humoru Gdyby M. byl adminem , lecialyby same niecenzuralne wierszyki Gdyby E. byl adminem to mielibysmy slup ogloszeniowy Gdyby........................... Niestety musze ten krzyz niesc dalej.... polprzytomny po alkoholu. m Odpowiedz Link
przybyszewsky zajebiscie 28.03.05, 00:54 hehheh, w koncu po wielu latach usmialem sie jak nic. cos jednak sie zaczelo dziac. Nienawidze poczucia humoru Admina, wulagaryzmow, kiepskiej poezji, dziennika zwiazkowego i tego typu tam. Wszystko chuj..hmmm gdzies to slyszalem. o zmiane czasu nie pytam , poniewaz zadzwonilem do mammy i juz wiem.trzymajcie taki ton , a czesciej bede tu zagladal. w koncu nudzic czas sie przestac.tylko bez patosu prosze. klocic sie uwielbiam , godzic jeszcze bardziej. no to pa. Odpowiedz Link
przybyszewsky Re: zajebiscie 28.03.05, 00:55 aha. oczywiscie zatowalem , moze ktos nie zlapal. Odpowiedz Link
marxx Re: zajebiscie 28.03.05, 01:06 Zartowales?!?! Za pozno! Spale ci samochod to sie nauczysz! m Odpowiedz Link
przybyszewsky Re: zajebiscie 28.03.05, 01:18 w innych okolicznosciach to nawet bym Cie poderwal, do tanca oczywiscie. Odpowiedz Link
mrozosia Re: zajebiscie 28.03.05, 01:40 tak, racja! soltys lubi potanczyc z chlopcami... ;-)) Odpowiedz Link
marxx Re: zajebiscie 28.03.05, 01:43 Racja! przynajmniej od was maja cos wiecej do powiedzenia. m Odpowiedz Link
mrozosia Re: zajebiscie 28.03.05, 02:25 marxx napisał: > Racja! przynajmniej od was maja cos wiecej do powiedzenia. Od Was , juz widzisz nas wiele, mhm masz juz jakies obsesje czy wzrok Ci szwankuje?? Wcale nie musisz ,ze mna dyskutowac, skoro nie mam nic do powiedzenia, najlatwieje jest moje posty wykasowac. do dziela adminie, to potrafisz z pewnoscia! mro Odpowiedz Link
marxx jam nie kasownik 28.03.05, 02:37 Przepraszam bardzo...potrafisz dyskutowac w przeciwienstwie do wielu osob! i nie bede kasowal chociaz potrafie M Odpowiedz Link
mrozosia Re: jam nie kasownik 28.03.05, 02:51 wiesz co, ale ja juz chyba za predko nie napisze... Szczerze, mam to gdzies, a swoje osobiste spr. z tenzinem zalatwiajcie w 4 oczy, bo troche sie niesmacznie czyta te teksy o akcjach, wyrzutach po 3 piwach. To tyle i milej zabawy! Ja juz wystarczajaco sie popisalam! Pa! mro ;-(( Odpowiedz Link
mrozosia Re: Kiedy jest zmiana czasu?? 28.03.05, 02:45 nie kazdy tak jak ty ma tyle czasu by siedziec w necie Odpowiedz Link
mrozosia Re: Tenzinn 28.03.05, 01:45 to do mnie czy do Damianosa, bo juz tej czaczy nie kumam.... Uwazaj bo jak Cie spotkam.... :-P Odpowiedz Link
marxx Re: Tenzinn 28.03.05, 01:47 Nie kumasz Damianos takich wierszykow ukladac niestety nie potrafi:( Noblistka! m Odpowiedz Link
littlewing Re: Tenzinn 28.03.05, 02:55 Hej, mrozosia? co jest grane? O co Ci chodzi? Skad taki atak?Skad takie malo swiateczne slowa?Marxxa lubimy wszyscy i jezeli nawet napisalem post ,w ktorym protestowalem przeciwko cenzorowaniu postow ,to wyjechalas poza granice postowosci i nawet poza granice jakiejkolwiek kobiecosci....zdzirowosci-nigdy.z wielkim beeeee tfuj internetowy wielbiciel lw... Odpowiedz Link
mrozosia Re: Tenzinn 28.03.05, 03:28 littlewing napisał: > Hej, mrozosia? co jest grane? O co Ci chodzi? Skad taki atak?Skad takie malo > swiateczne slowa?Marxxa lubimy wszyscy i jezeli nawet napisalem post ,w ktorym > protestowalem przeciwko cenzorowaniu postow ,to wyjechalas poza granice > postowosci i nawet poza granice jakiejkolwiek kobiecosci....zdzirowosci- nigdy.z > > wielkim beeeee tfuj internetowy wielbiciel lw... Z wielkim beeeee potwierdzam , ze juz wiecej Cie na moje antypostowe posty nie bedziesz narazon, czleku bez skazy. i Jajecznie bpozdrawiam! ;-(( Odpowiedz Link
marxx Re: Tenzinn 28.03.05, 03:37 mrozosia napisała: > Z wielkim beeeee potwierdzam , ze juz wiecej Cie na moje antypostowe posty nie > bedziesz narazon, czleku bez skazy. i Jajecznie bpozdrawiam! > ;-(( > Duuuzo alkoholu wypite ... m Odpowiedz Link
marxx Niedziela swiateczna 28.03.05, 05:22 Po co te swary:))) Jestem pewny , ze wszyscy mamy w serduszkach duzo milosci do obdzielenia innych forumowiczow!!!!! KOCHAM WAS WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Pulaskiego tez!) m Odpowiedz Link
mrozosia Hehe 30.03.05, 01:46 wybaczcie im ,bo nie wiedza ,co czynia, hehehe ;-D I laskawie , natchniona przez forumowego Bozka, wybaczam. A sloneczko swieci dalej , a ziemia krazy niestrudzenie... Ave Admin! mro Odpowiedz Link