marxx 09.06.05, 18:30 Ja jestem! dzisiejszy dzien , to dzien odpoczynku! Poniewaz juz jutro zaczyna sie weekend!!! m Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
and_rzej Re: Kto jest teraz przy kompie? 10.06.05, 06:07 Ja troche, z przerwami. Powinienem sie ograniczac. Nalog!!!! Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 10.06.05, 13:36 No i ja teraz, chociaz za chwile juz nie bede m Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 10.06.05, 21:59 No ja jestem caly czas przy kompie! Odpowiedz Link
and_rzej Re: Kto jest teraz przy kompie? 11.06.05, 05:47 to znowu ja..ale zaraz spadam...Nie kupilem piwka na wieczor. Kasiore wydalem na OWOCE. Chory jestem? Nie. Tylko ze musze uwazac na swoj brzu..szek. Odpowiedz Link
littlewing Re: Kto jest teraz przy kompie? 11.06.05, 09:01 ja pod kompem ,mysza mi sie wypiela.. Odpowiedz Link
irenkap Re: Kto jest teraz przy kompie? 11.06.05, 13:54 ja. juz po pracy, przed chwila moi przyjaciele z Polski pytali mnie, czy juz wstalam, a ja jeszcze nie zdazylam zaliczyc spanka za piatek, ale jak tu spac, jak taki ladny dzien sie zaczyna. niech zyje sobota!! zawsze o tej porze Was podczytuje. I nikogo bym nie zamordowala (a propo sasiedniego watku)- tworzycie tak barwna grupke :) Odpowiedz Link
nekos Re: Kto jest teraz przy kompie? 11.06.05, 15:55 jestem!! i do tego pierwszy raz na tym forum:-) pozdrawiam wszystkich w chicago. wybieram sie do windy city pod koniec lipca. zapraszam wszystkich zainteresowanych krajem kwitnacej wisni na forum japonia. Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 11.06.05, 18:48 Milo nam milo :) i zapraszamy na ten koniec lipca!!! Odpowiedz Link
nekos Re: Kto jest teraz przy kompie? 12.06.05, 05:41 13-14 godz roznicy. jak ja siedze przy kompie to wy w chicago pewnie spicie (-.-)zzzzz!! a znajac was moze sie bawicie!! Odpowiedz Link
and_rzej Niedziela 02:04 am. Niedawno wrocilem... 12.06.05, 09:05 Wiec sie melduje! Sam tu porzadze przez pare minut. Odpowiedz Link
ewka5 Re: Kto jest teraz przy kompie? 12.06.05, 09:13 wrocilam z imprezy, chwile jestem i spac. Odpowiedz Link
and_rzej Tak...sobotni wieczor i noc. 12.06.05, 09:52 Wiec nie tylko ja pozno wracam. Kolorowych snow Ewo. Odpowiedz Link
marxx Poniedzialek godzina 3:42 13.06.05, 22:43 A ja przy kompie i to w kawiarni, cale szczescie ze nie maja tu alkoholu. Jakos tak mi sie to dobrze laczy piwko czy drink alkoholowy plus internet, dlaczego??? Internet ale chyba tylko Forum a nie np czat i takie tam. a u Was jak? m Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 13.06.05, 22:51 z imprezy, z imprezy! Jakies szczegoly!!!!!! Jak sie bawilas, kto byl? Co sie dzialo????? m Odpowiedz Link
littlewing Re: Kto jest teraz przy kompie? 13.06.05, 23:34 I ja wrocilem z Imprezy. Jestem jak najbardziej i jaaaakos tak.Nie musze sie zaraz klasc spac . Wypije jeszcze jakas herbatke i dopiero lulu. Pozdrawiam Was,Chicago i gratuluje Ani 10000. Tak myslalem ---ze albo Ania albo Smiechy...lw ;)) Odpowiedz Link
and_rzej Poniedzialek w Chicago, 23:27 14.06.05, 06:28 Ale jeszcze przeczytam emalie i spacccc....moze jeszcze by odpisac? Odpowiedz Link
marxx wtorek rano 7:30 am 14.06.05, 14:31 Jeszcze jestem i przez pewien czas tez bede, ale ide do pracy i potem bede pozniej ! :) m Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 14.06.05, 14:32 Ewa nie spisz o tej godzinie??? m Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 14.06.05, 16:12 Jeszcze dodam ze nadal jestem przy kompie...ale juz za chwilunie wypa z baru. Pozdrawiam cala klase pracujaca Chicago! m Odpowiedz Link
nekos Re: Kto jest teraz przy kompie? 14.06.05, 17:43 jestem ale dochodzi juz 1-sza w nocy i chyba czas sie zbierac. z drugiej strony mam chec poczytac co dzisiaj (wczoraj) popisaliscie. Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 15.06.05, 04:10 Chcialbym zameldowac sie na posterunku! Po pracy w dziwnych godzinach 9;30 do 6;00 obiadzik byl gdzie na meksykanowie , w normalnej typowej super milej meksykanskiej rodzinnej restauracyjce! Od razu pani kelnerka wniosla czipsu na stol, z trzema sosami/salsami. Potem cerveza Corona, lemonki na talerzyku i do tego zimny jak lod kufelek. Danie glowne to burrito z wolowina , porcja tak na oko ok. jednej stopy. Rewelacja!!!! Zawsze mi smakowalo burrito w sieci "Taco Burrito King" ale w tej restauracyjce zrobili o niebo lepsze! Wolowinka delikatna, warzywka lepsiejsze, serek swiezo skrojony! Bajka! Jutro do pracy ide na 1pm (chyba) marek Odpowiedz Link
nekos Re: Kto jest teraz przy kompie? 15.06.05, 10:39 o nie mow o burrito bo slinka mi leci na sama mysl. a glodny jestem. kocham to zarcie i juz doczekac sie nie moge przyjazdu do chicagowa:-)) u mnie tego nie ma. no moze gdzies tam jest ale nie ma w mojej okolicy:( Odpowiedz Link
irenkap Re: Kto jest teraz przy kompie? 15.06.05, 12:12 I ja pozdrawiam klase robotnicza miast i wsi, tak nocna zmiane jak i tych, ktorym zaczynaja tyrkac znienawidzone budziki.. tylko ptaki jak zwykle radosnie sobie spiewaja.. przeczytalam dzienna porcje, wypilam cud herbatke, zjadlam co nieco, wykapalam sie i ruszam dalej :) Milego dnia!! Odpowiedz Link
marxx sroda godzina 12:15 15.06.05, 19:19 Pewnie ide do pracy na 2pm...poganska godzina!!! O tej godzinie normalnie mysle o koncu dnia pracy! teraz przy mnie jest taka sobie herbata i komp. Przydalby sie chociaz paczek od Pellowskiego!!!! Ale z tego nici!:( trzymajcie sie.....pisze do klasy robotniczej i inteligencji pracujacej!!! m Odpowiedz Link
marxx Re: sroda godzina 12:15 15.06.05, 19:22 no i wykrakalem...ide na 2 pm! juz mi sie nie chce pracowac! :((( Odpowiedz Link
irenkap Re: sroda godzina 12:15 15.06.05, 23:00 ej, nie masz tak zle.. ja dopiero co wrocilam, a za kilka godzin ide znowu i wroce dopiero jutro, uff, a tez mi sie nie chce.. pocieszam sie, ze ponoc praca uszlachetnia :) no i te kolacze.. innych madrosci o pracy moj mozg juz nie przyjmuje.. nic to, byle do jutra, jutro mam wolne i bede sie plawic w lenistwie. Odpowiedz Link
marxx Re: sroda godzina 12:15 16.06.05, 04:32 Hej! Szikagowska szychta "ja dopiero co wrocilam, a za kilka godzin ide znowu i wroce dopiero jutro" , kiedy ludzie maja czas na normalny ludzki odpoczynek! W grobie??? Ja jutro ide po ludzku na 7am a wracam o 4pm :) m Odpowiedz Link
nekos Re: sroda godzina 12:15 16.06.05, 18:06 bylem przez chwile i juz znikam. 1:07 am. (-.-)zzzz!! Odpowiedz Link
marxx Czwartek 6:09 17.06.05, 01:12 Jestem! Nadal jestem!!! ALe zara kompiel i chyba moje ukochane czeskie miejsce w szikago! A Wy jak spedzacie czas po przyjsciu z pracy????????? m Odpowiedz Link
marxx Re: Czwartek 6:09 17.06.05, 04:52 Czwartek 9:50pm jestem po Operecie! polecam kurczaka po czesku i trzy radegasty! rewelacja!!!!!!! Szczegolnie te radegasty! m Odpowiedz Link
marxx Re: Czwartek 6:09 17.06.05, 05:10 To dobrze ze nikogo nie ma przy kompie, wszyscy wzieli sie za czytanie ksiazek lub ogladanie Andrzeja Wajdy! :) Odpowiedz Link
irenkap Re: Czwartek 6:09 17.06.05, 11:31 ludziska spia, a ja ogladam z musu wschod slonca, tez cudnie, a co tam :) zawsze chcialam wstawac o tej magicznej porze, to mam, Bog wysluchal moje marzenie, wiecie jak to jest = jak Bog chce cie pokarac, to spelnia twoje marzenia, hi hi pozdrawiam wiec z domu wschodzacego slonca. Odpowiedz Link
marxx Friday 6;16 18.06.05, 01:20 Jestem juz po pracy! Cale szczescie, myslalem ze zasne w trakcie lanczu! Pracowalem w domu dla ludzi niedoleznych ...ciut przygnebiajacy widok:((( m Odpowiedz Link
irenkap sobota 18.06.05, 12:21 Witam switem :)i to jakim - sobotnim, niech zyja soboty i niedziele! A Animalsow slucham, a jakze, ich "Dom wschodzacego slonca" i "Schody do nieba" L.Z. to kultowe juz utwory, one siedza gdzies w nas, a tamte prywatki.. Odpowiedz Link
nekos niedziela 19.06.05, 07:10 niedziela i nic sie nie dzieje. pospalem do 10-tej i ruszyc z domu mi sie nie chce. na szczescie nie musze:-) Odpowiedz Link
marxx wtorek 22.06.05, 04:21 Jestem...ale zaraz mnie nie bedzie...moze jakis bar/pub albo opera? Odpowiedz Link
irenkap piatek 24.06.05, 12:44 Dzien dobry poranne skowronki i nocne sowy, milego piatku zycze.. Czy ktos wie, gdzie mozna kupic suche pastele i papier do pasteli, w Polsce sa takie sklepy zaopatrzenia dla malarzy, czy i gdzie tutaj jest cos takiego. Pilne :) Odpowiedz Link
marxx Re: piatek 24.06.05, 13:38 sa takie sklepy! widzialem i bylem (z ciekawosci) ale niestety nie pamietam namiarow:( m Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: piatek 24.06.05, 16:35 Irena, ja widzialam sklepy dla artystow na Michigan Ave. Pewnie sa drogie, ale nic innego nie wpadlo mi w oko. Nie pamietam dokladnie adresu, ale powinnas sie chyba przespacerowac po Michigan miedzy Adams St. i Balbo Dr. Na necie znalazlam natomiast: www.artsupply.com/ jest blizej:) Odpowiedz Link
marxx Re: piatek 25.06.05, 02:10 Tam bedzi edrogo! Im bardziej cyganska dzielnica tym wiecej tego typu sklepow i za nizsza cene! Odpowiedz Link
irenkap Re: piatek 25.06.05, 12:33 Jestem. I zycze Wam udanego wypadu :) Ktore to sa te "dzielnice bardziej cyganskie" ?? Odpowiedz Link
marxx Ja jestem przy kompie 26.06.05, 04:03 i nikogo wiecej! Bylem dzisiaj na jeziorkiem, 8 godzin i bylo naprawde sympatycznie! Pozdrawiam wszystkich miastowiczow! Gdyby ktos by reflektowal na wypad z nami w sobote w to samo miejsce (np. za dwa tyg. ) dajcie znac! m Odpowiedz Link
irenkap Re: Ja jestem przy kompie 26.06.05, 07:05 i ja tez, wlasnie wrocilam.. Fajnie Wam z tym jeziorkiem, opowiedz co robiliscie przez tyle godzin, moze dalabym sie i ja skusic w ktoras niedziele, o ile zabieracie dinozaurow :) Odpowiedz Link
marxx Re: Ja jestem przy kompie 26.06.05, 18:30 Raczej bedziemy jechac w sobote..a to dlatego, ze w soboty jest mniej osob, mniejszy tlok (nie ma go wcale) jest przyjemnie...wczoraj to my nie robilismy nic takiego specjalnego:) Opalanko, grilowanko, rozmowy ... kto chcial mogl sie wykapac (woada byla ciepla) w Chicago tem. 100 a my mielismy duzo chlodniej i ten cudowny wietrzyk. Plus ladne ptaszki i zolw w wodzie! Mozna tez lowic ryby! Po prostu sympatycznie bylo wyrwac sie z miasta na lono .POLECAM! Dinozaury??? Jesli nie wazysz 20 ton, a Twoja szyja nie mierzy 7 metrow, jest OK . Bierzemy!!! :) m Odpowiedz Link
marxx Re: Gdzie jestescie??? 11.12.05, 10:44 nie chcialo mi sie pisac nowego watku :) wiec reanimowalem stary no to ja ide teraz spac ...a Wy konczcie sniadanie (czy jakos tak) Odpowiedz Link
w5w7 Re: Gdzie jestescie??? 11.12.05, 23:27 A ja wlasniie czekam na jakis obiadek sponsorowany przez moje dziecie:)))))) No i czytam..tyle sie tu dzialo przez te kilka dni kiedy mnie przy kompie nie bylo.... Odpowiedz Link
bar_nata Re: Gdzie jestescie??? 11.12.05, 23:40 Jesteśmy na posterunku , tylko się chwilkę zagadałyśmy z Irenką:) Odpowiedz Link
bar_nata Re: Gdzie jestescie??? 11.12.05, 23:42 Jak wrażenia, bo tu po internecie chodza takie opowieści jak to Forum Chicago Cię witało, że co poniektórych to aż skręca:) Odpowiedz Link
w5w7 Re: Gdzie jestescie??? 11.12.05, 23:44 Basia, jak mnie forum witalo napisalam troche w watku pospotkaniowym. Na szczescie moglam pojsc i poznac to wspaniale forumowe towarzystwo:) Odpowiedz Link
w5w7 IRENKA 11.12.05, 23:46 Pilnie potrezbuje nr tel.do murzyniatka. Pisz na poczte, albo niech sie ten murzynek ze mna skontaktuje. Odpowiedz Link
bar_nata Re: Gdzie jestescie??? 11.12.05, 23:55 Oj czytałam ......czytałam, a jeszcze więcej się domyślałam zwłaszcza jak nasze forum wylądowało wśród forów dla dorosłych;)) Odpowiedz Link
irenkap Re: IRENKA 12.12.05, 00:30 Witaj slonko! odebrałam.. ale kurcze nie mam nowego numeru, stary nieaktualny.. dałam jednak znać do chicago, żeby się z Tobą skontaktowała, kiedy to dotrze? nie wiem.. bo nikt mi nie odpowiada, będe próbowała na skype.. może zaraz zadzwoni, bo miała dzisiaj dzwonić.. siedzę i czekam.. ;(( Odpowiedz Link
w5w7 Re: Gdzie jestescie??? 12.12.05, 00:28 OK, koniec neta dla mnie na dzis. Pozdrawiam wszystkich...do nastepnego razu:)))) Odpowiedz Link
and_rzej Re: Kto jest teraz przy kompie? 26.06.05, 09:17 2;00 - 2:20 niedziela i do schlodzonego... Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 27.06.05, 06:15 jak widzac ja jestem! plus dziewczyna plus panienka o imieniu Brendy :) trzymajcie sie! marek :))))) Odpowiedz Link
irenkap Re: Kto jest teraz przy kompie? 27.06.05, 07:09 Jestem, poczytalam i uciekam.. Czasami trzeba spac i snic :) Poniedzielski spiewa: "..pilnujcie marzen, zeby bylo o czym snic.." Zycze wiec, zebyscie zawsze mieli oczym snic :) Dobranoc Odpowiedz Link
and_rzej 23:17 poniedzialek, 27 czerwca 28.06.05, 06:18 Jeszcze dwa male piwa i spaac. Odpowiedz Link
irenkap czwartek 30.06.05, 14:17 o jaki dobry dzien, nie ma ukropu a na dodatek mam wolne! wiec "piore, czyszcze, gotuje" i odrabiam zaleglosci w telefonach i internecie.. jakie to dobre uczucie, gdy sie wie, ze ktos czeka na listy i rozmowy.. I tego Wam zycze w ten piekny dzien :) Odpowiedz Link
irenkap dzien dobry 01.07.05, 12:14 witam z klubu milosnikow wschodow slonca :) Nareszcie piatek ! ulubiony dzien niepracujacych w soboty i niedziele :) Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: dzien dobry 01.07.05, 16:47 DZien dobry:) Ja dzisiaj zaspalam, spoznilam sie do pracy prawie pol godziny. Poza tym dowiedzialam sie, ze bede miala 4 wolne dni. To chyba sie nazywa porzadny dlugi weekend?;-) Odpowiedz Link
marxx Re: dzien dobry 06.07.05, 05:05 ano ja jestem...ciut zmeczony po calym weekendzie, ale na razie na posterunku!:) Odpowiedz Link
marxx Re: dzien dobry wieczor 06.07.05, 23:37 dziwna sprawa wszyscy powymierali :( albo sa na piwie w Jedynce Odpowiedz Link
irenkap Czwartek 07.07.05, 19:48 Witam obecnych i nieobecnych. Dzisiaj mam luz wiec sobie teraz podczytuje.. pozdrawiam Odpowiedz Link
irenkap Re: Kto jest teraz przy kompie? 08.07.05, 11:35 Jestem. ale juz uciekam i tak czytanie wstecz zabralo mi 1/2 godziny. Ide szybko spac. Spij szybko! to mnie ostatnio dotyczy. Nic to byle do jutra:) a w zasadzie to juz dzisiaj - PIATEK moj ulubiony dzien. Odpowiedz Link
marxx Re: Wlasnie spadam. 09.07.05, 07:29 no to ja tez....sympatyczny byl czas na porczyku ze znajomymi... Odpowiedz Link
irenkap trzynastego 13.07.05, 12:13 jestem, ale juz spadam stad, ide za chwile na Belmont "na rehabilitacje" :) pozdrawiam z wciaz zywego Klubu Wschodzacego Slonca. Milego trzynastego. Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 17.07.05, 01:58 Ja teraz jestem ale pewnie bede sie ewakuowal do znajomych! Odpowiedz Link
irenkap Re: Kto jest teraz przy kompie? 19.07.05, 11:17 Jestem. Mam 2 godziny luzu, odrobie wiec lekcje, zadzwonie do dzieci upewnic sie, ze sprawuja sie grzecznie i lece dalej.. "Lece, bo chce, lece, bo zycie jest zle.." to to tylko piosenka, ktora sie do mnie przyczepila.. Mam calkiem niezly jak na ta pore dnia, a raczej doby humorek.. Pooooozdrawiam wszystkich spiacych i pracujacych. Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 27.07.05, 00:44 No a ja siedze przed kompem ale chyba bede spadal bo nie chce miec zupelnie plaskiej DE. Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 27.07.05, 03:42 No i co komputerowcy??? nikogo nie ma przy kompie? Odpowiedz Link
and_rzej Re: Kto jest teraz przy kompie? 27.07.05, 03:54 andrzej...ale nic mi sie dzisiaj nie chce... Odpowiedz Link
littlewing Re: Kto jest teraz przy kompie? 27.07.05, 16:44 Ja jezdem i Okocim Palone,wypilem chyba tyle co sam waze...Ciekawe ile wyparlem ??? Archimedes by sie zdziwil...Hurrrra zlamalem prawo Archimedesa i rachunek prawdopodobienstwa.Prawdopodobnie pojde spac. ;)) lw Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 05.08.05, 05:06 No i co wszyscy normalni siedza i odpoczywaja bez komputera! Pewnie tak! Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 08.08.05, 03:37 ja jestem juz po powrocie od mojego brata.....ale mi sie nie chce pisac niczego na forum!!! Odpowiedz Link
irenkap Re: Kto jest teraz przy kompie? 08.08.05, 09:52 oj nieladnie, a kto bedzie swiecic dobrym przykladem i ciagnac nas za soba?? ladowac energia?? wodz, to wodz, nie moze okazywac slabosci! nie wnerwiaj sie, to tylko upal nas tak rozleniwil.. ja nie moge spac, wyjatkowo dzisiaj nie pracuje, i zamiast przywrzec do poduszki to mnie nosi, juz wszystko wysprzatalam nawet torebke :) chyba wezme sie za czytanie, moze to mnie uspi.. forumowicze pewnie spia, spijcie sobie smacznie, niech Wam sie cos przysni ladnego, kolorowego, takiego budujacego, no wiecie, nie bede pisac banalow bo mi sie tez za bardzo nie chce.. dobrej dalszej nocki.. Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 08.08.05, 18:25 :) co bedzie kiedy wodza tramwaj przejedzie? Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 08.08.05, 13:37 ja jestem i za chwile wychodze do pracy! Odpowiedz Link
macko74 Re: Kto jest teraz przy kompie? 08.08.05, 17:57 Milego pracowania, a ja ciagle w pracy hihi... ;-) Pozdrowka. Macko. Odpowiedz Link
muss_ka Re: Kto jest teraz przy kompie? 08.08.05, 18:00 a ja ciagle bez pracy..a zagladam tutaj tak w przerwie pomiedzy telefonami;> Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 08.08.05, 18:25 sympatyczna praca (w tych przerwach) Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 09.08.05, 13:31 Ja lece do pracy...za chwilunie... Odpowiedz Link
irenkap Re: Kto jest teraz przy kompie? 14.08.05, 14:27 Wstawac spiochy!!! Niedziela Wam ucieka!! Miiilego dnia!!! Jeden zachwyt dziennie niweczy chandre nieodmiennie:) Odpowiedz Link
muss_ka Re: Kto jest teraz przy kompie? 14.08.05, 16:16 wstaaaaalam ;) i do pracy nawet dzis nie ide... ale za tydzien to juz nieodwolalnie! Szkodatylko zeslonce nadal za chmurami bo moznaby troche wystawic te bladosci na jego promienie ;)) Odpowiedz Link
irenkap Re: Kto jest teraz przy kompie? 14.08.05, 16:33 ale mozesz wystawic je na wiatr, to tez jest dobre a jakie mile:) ja tam za chwile pruje nad jezioro pooddychac innym powietrzem.. pachnie dala.. "wiesz.. taki kuter.." Odpowiedz Link
w5w7 Re: Kto jest teraz przy kompie? 14.08.05, 19:00 Kurcze, jedni do pracy, drudzy nad jezioro czy jeszcze gdzies tam..sama tu zostane. U mnie idzie na deszcz, jest strasznie brzydko i chlodno wiec posiedze przy kompie. Odpowiedz Link
irenkap Re: Kto jest teraz przy kompie? 15.08.05, 01:35 Bylam na dlugim spaceru wzdluz jeziora, karmilam ptaki i ryby i to jest to.. choc troszke.. a teraz odlaczam sie, bo mam tylko godzinke do pracy a dobra dusza z Polski w5w7 poswiecila swoj czas i dzieki niej mam co posluchac. Dziekuje!! Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 15.08.05, 03:37 ze niby jak...ja zakladam watek i nie wiem ze sobie przesylacie jakies nagrania??? skandal!!!!! David Bowie ponad wszystko!!!! m Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 15.08.05, 06:36 Nich bedzie pochwalony Prawie Paw! Odpowiedz Link
w5w7 Re: Kto jest teraz przy kompie? 15.08.05, 11:07 Echhh marxx... pytalam na watku "tesknicie, za czym" cytuje: w5w7 14.08.2005 12:17 + odpowiedz Echhhh..irenkap. Ja ja chce sie do konca zdolowac, zeby sie potem odbic od dna, to tez stosuje Coheny:) Jak nie masz to chetnie i posle mp3 na skrzynke. A moze ktos jeszcze ma jakies mp3-ojkowe zyczenia? Dzis zabawie sie w zlota rybke:))))) Wanda Nie zauwazyles:( Ale nic straconego. Dzisiaj w Polsce świeto, czasu mam troche, bo moje "dziecię" wybylo do Was do Chicago i zostawilo mamcie sama z kotem, wiec jesli czegoś do sluchania i Twoja dusza potrzebuje to pisz śmiało.Jak bede miala to posle od razu, jak nie to postaram sie sciągnąc:) Ale o tym szaaaaa:)))) Pozdrawiam. Wanda Odpowiedz Link
w5w7 marxx 15.08.05, 19:39 No tak...ja tu w Polsce świetuje, znów trzydniowy weekend mamy, a Wy tam w pracy:( Ale dostałes niespodzianke na skrzynke, to mała rekompensata za tą niesprawiedliwość. Odpowiedz Link
marxx Re: marxx 16.08.05, 18:05 Polacy jak zwykle bawia sie zamiast pracowac i robic ta czwarta japonie trzecie stany zjednoczone czy drugi watykan! Odpowiedz Link
w5w7 Re: marxx 16.08.05, 18:12 Kurde..marxx. Bo tu jest kraj mlekiem i miodem plynacy. Jeszcze jedno swieto bedziemy miec 31 sierpnia, ale to dopiero w przyszlym roku. W tym nie zdazy pewnie Kwachu podpisac.Dzieki naszym wladcom to my tu robimy "czwarty swiat":((( Odpowiedz Link
marxx Re: marxx 16.08.05, 18:15 Jak to jest , tak teoretycznie powinna byc to naprawde kraina miodem i mlekiem plynaca, wszystkie przepowiednie tez mowia ze to prawie raj......a tu niestety naszym wladcom udaje sie wszystko spier%$@ ! :( m Odpowiedz Link
marxx halo! 20.08.05, 08:50 sam jestem, szkoda chociaz i tak wiem ze ktos to bzdurzenie przeczyta:) I wtedy forum faktycznie bardziej przypowmina kawiarenke gdzie spotykaja sie starzy znajomi wymieniajac swoje mysli,,,,,, nawet roznica czasu niespecjalnie przeszkadza! :) trzymajta sie! m Odpowiedz Link
w5w7 Re: halo! 20.08.05, 14:33 No jeszcze ja jestem na chwile. A róznica czasu rzeczywiście nie przeszkadza, zwłaszcza w weekend:) w Odpowiedz Link
w5w7 Re: halo! 20.08.05, 14:34 hehe..no zobacz..odwrócilam sobie Twoja literke m i zrobilo sie w:)))) Odpowiedz Link
irenkap Re: halo! 20.08.05, 17:57 dzien Dooobry wszystkim! DzieN Dobryyyy w5w7!!! Chwile temu sie obudzilam al;e chyba jeszcze dospie, bo slabo kontaktuje:) Ciesze sie ze tam jestes!! Jak obudze sie juz "wlaciwie" to cos popisze, na razie tylko pozdrawiam. Niech Ci tam, daleko, bedzie dzisiaj dobrze!! kocham soboty!! pa Odpowiedz Link
irenkap Re: Kto jest teraz przy kompie? 21.08.05, 10:05 wyglada na to, ze wszyscy spia... kurcze, a mnie sie nie chce, jedyna noc w tygodniu ze moge pospac, i nic.. ale co tam.. czytam, slucham muzyczki, jem szynkke i winogrona, przepijam sokiem pomidorowym, nogi mocze w misce, cichutko podpalam moje Chejenny (no kto wie co to jest? oprocz Krola - Krol jak to Krol wie wszystko)no i jest niedziela, "I maja obywatele leniwa niedziele.."ccieply piasek na plazy jeziora Michigan, pokazy, spotkanie w Operette, - czyz zycie nie jest pelne milych niespodzianek :)) no zeby sie nie rozpuscic to pojde wieczorem do pracy, ale z radosnym nastawieniem, ze pracuj, pracuj a dojdziesz do celu, hi... moze rzeczywiscie dojde.. na razie musze dojsc z nogasmi w misce po recznik do lazienki... pa, spijcie sobie, a ja poslucham sobie teraz arii operowych, jestem kilka godzin do przodu, chyba dawniej za duzo spalam, tyle godzin zmarnowalam:)) .... myslicie, ze mi zaczyna odbijac?? .... Odpowiedz Link
bar_nata 13.12.2005 13.12.05, 15:50 Wychodzi na to że tylko ja:( Jakoś pusto i smutno ostatnio na naszym forum. Jedni mają kłopoty inni chandrę przedświąteczną (tak jakj ja), część zapracowana przed Świętami. Dobre informacje przebijane są gorszymi i bardzo złymi. Aż sie pisać jakoś mniej ma ochotę:( I jeszcze ta data - niekoniecznie mi chodzi o rocznicę w tej chwili, jakoś mi tak byle jak. b_n Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: 13.12.2005 13.12.05, 18:31 To ja opowiem o moim 13nastym grudnia, skoro juz sie znalazlam przed kompem, zeby nie bylo, ze nikogo nie ma;-) DZien( noc) zaczelam w pracy, bo zamknelismy restauracje o 2giej nad ranem. Po dziewieciu godzinach biegania w szpilkach (zapomnialam zabrac innych butow) wracajac do domu, prawie sie czolgalam;-) Wstalam chyba w poludnie i musialam wpuscic do pokoju pana hydraulika, ktory opukiwal tego dnia kaloryfery w calym budynku.Podobno maja lepiej dzialac od tej pory;-) W ramach relaksu siedze sobie teraz na necie i rozkoszuje sie mysla, iz zostalo mi jeszce tylko dwa dni pracy w tym restauracyjnym przybytku. W czwartek ide na rozmowe w sprawie numeru ubezpieczenia i to bedzie ostatnia urzedowa sprawa, jaka mi zostala tutaj do zalatwienia. UFFF Odpowiedz Link
marxx Re: 13.12.2005 13.12.05, 21:24 ja jestem na necie...co do info Smiechow...to dobrze ze sa jakies pozytywne wiadomosci, szczegolnie ta z opukiwaniem kaloryferow :)......co do samopoczucie przedswiatecznego (mojego) ....mnie tez troche dopada dziwne i niestety niesympatyczne uczucie i za chiny z nim sobie nie poradze. Samo przejdzie....po swietach Odpowiedz Link
monika19753 Re: 13.12.2005 13.12.05, 22:19 a mi dzis stuknela okragla rocznica i wcale nie czuje radosci z tego powodu (bo kto by czul) i wzielo mi sie na refleksje, jakies nostalgie, ehhh ten czas!... Odpowiedz Link
sorbet5 Re: 13.12.2005 13.12.05, 22:29 No to wszystkiego, co dobre, mile, cieple i sloneczne :) Po tych okraglych urodzinach wcale nie jest tak zle, da sie zyc... Wiem z doswiadczenia... :) Odpowiedz Link
monika19753 Re: 13.12.2005 13.12.05, 22:34 pewno, ze da sie zyc i bedzie jeszcze pieknie tylko trzeba sie przestawic, ze nie jest sie juz "20-ka" tylko "30-ka", starsza o cala dekade dzieki wielkie sorbet5 za zyczenia Odpowiedz Link
sorbet5 Re: 13.12.2005 13.12.05, 22:41 Jasne! Zloze osobiscie, jesli u Tobie i mnie uda sie dzis dotrzec do OK Pubu. A ja, choc ta 30-tka juz minela pare lat temu, ciagle nie moge sie przestawic na ten "powazny" wiek. Moje dziecko dalo mi ostatnio taki bumper sticker: "I may be getting older, but I refuse to grow up" i powiedzialo, ze to w sam raz dla mnie :) Odpowiedz Link
monika19753 Re: 13.12.2005 13.12.05, 22:46 z tym OK bedzie trudno, bo ja udomowiona jestem 10-cio miesieczna corcia :-) Odpowiedz Link
sorbet5 Re: 13.12.2005 13.12.05, 22:58 No tak, troche trudno uczestniczyc w zyciu towarzyskim, jak sie ma takiego maluszka. Ale za to to taki slodki wiek! Tesknie za taka chodzaca (lub raczkujaca) slodkoscia, bo ostatnio glowna cecha mojej 13-letniej corki jest to, ze pyskuje :) Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: 13.12.2005 13.12.05, 23:25 A ja chcialam Ci Sorbet powiedziec, ze bardzo podoba mi sie Twoj nick. Brzmi wdziecznie. Taka mala dygresja:) Odpowiedz Link
sorbet5 Re: 13.12.2005 14.12.05, 02:02 Dzieki! Ale mi sie milo zrobilo... :) Mam taki nick tylko dlatego, ze "gazeta" nie przyjela wszystkich poprzednich... Juz myslalam, ze bede musiala zrezygnowac, a tu nagle, jak Pomyslowemu Dobromirowi, strzelil mi do glowy sorbet :) Odpowiedz Link
monika19753 Re: Kto jest teraz przy kompie? 16.12.05, 06:37 czy wszyscy juz spia? to tylko ze mnie taki nocny marek? Odpowiedz Link
marxx Re: Kto jest teraz przy kompie? 16.12.05, 06:39 niby ja jeszcze jestem , ale powoli musze szykowac sie do innych zajec Odpowiedz Link
monika19753 Re: Kto jest teraz przy kompie? 16.12.05, 06:44 tez jak patrze na zegar to sie zastanawiam, kto wstanie rano jak sie moja mala zbudzi? Odpowiedz Link