Dodaj do ulubionych

kino samochodowe

05.07.05, 18:52
Bylam po raz pierwszy w kinie samochodowym, ale nie wydaje mi sie, ze wybiore
sie tam znowu w najblizyszm czasie. Za duzo rzeczy rozprasza uwage (gadajacy
ludzie, alarmy samochodowe, swiatla z samochodow) i koszmar z wyjazdem. Inna
rzecz, ze film byl taki sobie: War of the Worlds. Dobre to tylko jako
ciekawostka turystyczna.
Obserwuj wątek
    • tamsin Re: kino samochodowe 05.07.05, 19:16
      w naszych okolicach nie ma takowego, zawsze myslalam ze tylko w poludniowych
      stanach jest to jeszcze popularne. zreszta nie tylko kino..kolezanka byla w
      takim kosciele na Florydzie, komunie dostawalo sie przy wjezdzie :-))
      Swoja droga my tez wyszlismy zawiedzeni z tego filmu :-(
    • edytkus Re: kino samochodowe 05.07.05, 22:59
      claudia207 napisała:

> film byl taki sobie: War of the Worlds.

Mnie sie podobal, w koncu na moim podworku krecony ;) Ale bardzo duza role w filmie odgrywa
      dzwiek wiec nalezy go obejrzec w nowoczesnie naglosnionej sali a nie parkingu ;)
      • jaga_nj Re: kino samochodowe 07.07.05, 18:47
        Poczatek filmu byl krecony w moim miescie, ale nie lubie takich filmow wiec
        prawdopodobnie sie nie wybiore.
        • edytkus Re: kino samochodowe 07.07.05, 20:00
          jaga_nj napisała:

> Poczatek filmu byl krecony w moim miescie, ale nie lubie takich filmow wiec
          > prawdopodobnie sie nie wybiore.

Mieszkasz w Newark? Ja nie, ale mam z podworka widok na docks ;)
          • jaga_nj Re: kino samochodowe 09.07.05, 23:38
            Nie w Newark Edytkus tylko w Bayonne:)
            • edytkus Re: kino samochodowe 10.07.05, 17:48
              jaga_nj napisała:

> Nie w Newark Edytkus tylko w Bayonne:)

A to dobre, no mialam przeczucie ;))) Na ktorej ulicy jesli wolno zapytac?
              • jaga_nj Re: kino samochodowe 11.07.05, 21:17
                8th Street, a ty w jakim miescie mieszkasz?
                • edytkus Re: kino samochodowe 11.07.05, 23:26
                  jaga_nj napisała:

> 8th Street,

to masz blisko do A&P i na most, i do Chopin Deli ;))))

>a ty w jakim miescie mieszkasz?

no nie zgadniesz? ;)
                  • jaga_nj Re: kino samochodowe 12.07.05, 17:10
                    Chopin deli juz poszedl z torbami i to troche czasu temu. Nie mow ze mieszkasz
                    w Jersey City:)
                    • edytkus Re: kino samochodowe 12.07.05, 22:54
                      jaga_nj napisała:

> Chopin deli juz poszedl z torbami i to troche czasu temu.

Nie wiedzialam, bylam tam tylko raz ale gdy pisalam post zapewnianio mnie ze jeszcze tam jest ;))) Ale
                      Sawa deli wciaz sie niezle trzyma (pomimo karaluchow i przemielanego sera), nie ma to jak lokalizacja
                      ;)

Nie mow ze mieszkasz
                      > w Jersey City:)

tam chyba sa najwieksze dziury w asfalcie jakie mozna sobie wyobrazic, nie, na szczescie tam nie
                      mieszkam :))) Oj Jaga Jaga, coraz zimniej ;)))
                      • i.p.freely Re: kino samochodowe 13.07.05, 00:49
                        Tak sie sklada, ze taki "drive-in" jest niopodal. Klientela .... glownie
                        nastolatki ale nie tylko. The game plan - zaparkowac stosunkowo daleko od
                        ekranu and .... neck. If you lucky you may even score, hehe. If you know what I
                        mean:D
                        • jaga_nj Re: kino samochodowe 13.07.05, 02:38
                          Edytkus jestes bardzo tajemnicza. W Jersey City tez sa piekne miejsca,
                          zwlaszcza downtown, mieszkania od pol miliona wzwyz i dziur tam tez nie ma;)Jak
                          tam zimno to moze mieszkasz ulice dalej. A jak nie to moze na Staten Island.
                          Wiecej zgadywac mi sie nie chce, nie martw sie, sledzic cie nie bede:).
                          • edytkus Re: kino samochodowe 13.07.05, 03:20
                            jaga_nj napisała:

> Edytkus jestes bardzo tajemnicza.

ani troche :))

W Jersey City tez sa piekne miejsca,
                            > zwlaszcza downtown, mieszkania od pol miliona wzwyz i dziur tam tez nie ma;)

wiem wiem, ale moja ulubiona czesc to Port Liberte z The Point (ten sam wlasciciel ma Cafe Bello) -
                            pycha, szczegolnie pieczywo z pieczarkami ;))

Jak
                            >
                            > tam zimno to moze mieszkasz ulice dalej. A jak nie to moze na Staten Island.

O matko, lodowato sie robi ;))) Staten Island przeciez nie jest w NJ ;)))

> Wiecej zgadywac mi sie nie chce, nie martw sie, sledzic cie nie bede:).

Jaga!!!! powaznie sie nie domyslasz czy tylko sie zgrywasz? ;)
                            • jaga_nj Re: kino samochodowe 13.07.05, 03:42
                              Dla mnie Cafe Bello jest takie sobie, nie jest zle ale nie jest rewelacyjne. Na
                              serio nie wiem gdzie. Kearny?Union City?Weehawken?Hoboken?Secacus?Elizabeth?
                              Zgadlam w koncu?A moze Linden?
                              • edytkus Re: kino samochodowe 13.07.05, 04:10
                                jaga_nj napisała:

> Dla mnie Cafe Bello jest takie sobie, nie jest zle ale nie jest rewelacyjne.

Port Liberte ma lepszego kucharza, w cafe Bello zdaje sie ze jakies firanki powiesili - nie bywamy tam
                                odkad jest The Point tymbardziej ze tam sa powazne problemy z parkingiem. Moze sie pogorszyli po
                                remoncie?

Na
                                >
                                > serio nie wiem gdzie. Kearny?Union City?Weehawken?Hoboken?Secacus?Elizabeth?
                                > Zgadlam w koncu?A moze Linden?

Jaga!!!?! ja mieszkam na 24ej, tuz obok Veterans Stadium ;)))

He he, trzy lata na tym samym forum :)))
                                • jaga_nj Re: kino samochodowe 13.07.05, 20:18
                                  To zgadlam, przeciez mowilam ze ulice dalej, w tym przypadku kilka ulic;).
                                  Nigdy nie czytalam w zadnym watku gdzie mieszkasz to skad moglam wiedziec? Moze
                                  sie znamy z widzenia?Pozdrawiam:)
                                  • edytkus Re: kino samochodowe 14.07.05, 01:03
                                    jaga_nj napisała:

> To zgadlam, przeciez mowilam ze ulice dalej, w tym przypadku kilka ulic;).

O faktycznie, ale ja to odczytalam w innym kontekscie :)

> Moze
                                    >
                                    > sie znamy z widzenia?

Kto wie? :)) Jeszcze ciekawiej by bylo gdyby sie okazalo ze jestesmy spokrewnione bo ja duza rodzine
                                    tu mam ;)))
                                    • jaga_nj Re: kino samochodowe 14.07.05, 01:32
                                      Edytkus masz sliczna coreczke, jej z widzenia nie znam;).Ja sie bardzo malo
                                      udzielam w miescie;). Wiekszosc z moich znajomych mieszka gdzie indziej:(. To
                                      Aleksandra bedzie chodzic do Midtown School?
                                      • edytkus Re: kino samochodowe 14.07.05, 03:59
                                        jaga_nj napisała:

> Edytkus masz sliczna coreczke, jej z widzenia nie znam;).

Dziekuje :)

Ja sie bardzo malo
                                        > udzielam w miescie;).

ja tez, nawet do polskich deli nie chodze

To
                                        > Aleksandra bedzie chodzic do Midtown School?

Mam nadzieje ze do tego czasu wyprowadzimy sie z Bayonne ;) Na pewno nie wysle jej do Mount
                                        Carmel!
                                        • jaga_nj Re: kino samochodowe 16.07.05, 00:18
                                          My tez planujemy wyprowadzke, narazie mojego meza trzyma praca. Chociaz nasza
                                          ulica nie jest zla, marzy mi sie duzy ogrod. Troche tu za ciasno. A jesli
                                          chodzi o Mt. Carmel nie wiem jak ta szkola jeszcze funkcjonuje i kto tam posyla
                                          dzieci.

MOM stands for Mother, not Made of Money.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka