irenkap 11.09.05, 11:47 LW dzisiaj bedzie sie oblizywal po linie w smietanie. jest niedziela, czas rozrywki i rozkoszy, w tym kulinarnych. Co bedziecie jedli dzisiaj?? a moze co byscie chetnie zjedli, oprocz tego pachnacego lina? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlewing Re: COS SMACZNEGO 11.09.05, 11:51 polecam Wam cos z tego gotowania: przepisy szybkie i naprawde super.Warto miec w ulubionych stronach i traktowac jako natchnienie do pichcenia.Tymczasem spadam ;)lw poprostugotuj.onet.pl/home/ Odpowiedz Link
irenkap Re: COS SMACZNEGO 11.09.05, 11:57 Jak wrocisz opisz tego lina :) www.apetycik.pl/ Odpowiedz Link
gofia Re: COS SMACZNEGO 11.09.05, 13:19 ech... a ja dzisiaj bede jadla obiad w firmowej stolowce, wlasnie wyjezdzam do pracy :-(((( i taki to dla mnie czas rozkoszy... :-/ tym, ktorzy dzisiaj sie leniwia zycze smacznego :-) Odpowiedz Link
irenkap Re: COS SMACZNEGO 11.09.05, 16:55 ja juz po sniadanku, jajeczka na miekko, szczypiorek, czarny chleb z maslem, pomidor, powidla sliwkowe... ot takie zwykle sniadanie ale jak ladnie podane.. a na obiad mam ochote na zwykla domowa polska pomidorowke (z zielona pietruszka) i porzadne mielone z ziemniakami, koperkiem i buraczkami.. mniam, mniam.. i jakis deser, jeszcze nie wiem jaki, moze salatke z owocow.. zaraz podejde do sklepu, to sie rozejrze.. ale przez LW kupie tez rybe, zjem wieczorem na zimno.. Odpowiedz Link
marxx Re: COS SMACZNEGO 12.09.05, 01:49 a moze ktos ma jakis miejscowy czyli szikagowski patent na cos dobrego do jedzenia? moj patent na wieczor to: pojechac do wypozyczalni po film , nastepnie zahaczyc o sklep spozywczy, moze byc amerykanski ogromny i w dodatku sieciowy. W tym sklepie od razu lece na dzial monopolowy po najlepsze amerykanskie wino na swiecie za 3 lub maxymalnie 4 dolce za butelke, jak mnie na to stac biore nawet dwie (albo jedna wieksza) Ulubione wino to biale Pinot Grigio (ale raczej z innych terenow niz usa). Po zaopatrzeniu sie w buteleczki lece na dzial z sushi . Takie sklepowe sushi ma ogromna przewage nad takim restauracyjnym, poniewaz jest tanie (za tacke z 8szt. ok 4.5$ i juz jest gotowe do zabrania :) No to jak sa dwie butelki wina to musza i byc dwie tacki sushi, wybieram jedna z warzywkami druga z rybka lub krewetkami Tak obladowany lece do kasy , place karta debetowa potem pedem do samochodu i sruuu do domu! Tam szybko otwieram wino, biore dwa kieliszki, wrzucam plyte do odtwarzacza i kiedy film sie zaczyna, juz stukam sie z dziewczyna pierwsza lampka ulubionego Pinot Grigio Naprawde smaczny ten przepis m Odpowiedz Link