Dodaj do ulubionych

Zakupy - Internet!!

03.10.05, 21:02
Postanowilam, dosc biegania po sklepach z zegarkiem w dloni ..bede zamawiac przez Internet. Mam
troche czasu w czasie pracy miedzy projektami wiec moge cos sobie zamowic..
potrzebuje caly zestaw na jesien (zaczynajac od butow, torebki itp.)
podzielcie sie ze mna moze jakimis fajnym sklepami..oprocz VS bo oni nie maja dobrej jakosci
ciuchow :-(
Tam gdzie mozna oddac bez problemow gdy nie bedzie pasowac..
Z gory dziekuje,
Bozena
PS> Czy ktoras z Was zamawiala cos ze sklepow z Wloch lub z Polski?????
Obserwuj wątek
    • aneta05 Re: Zakupy - Internet!! 03.10.05, 21:27
      Bozenko,

Nie sprowadzalam zadnych ubran bezposrednio z PL czy innych krajow, ale obawiam
      sie, ze moge Ci sporo policzyc za przesylke a gdybys chciala cos oddac to
      mozliwe, ze koszty musialabys ponies sama. Sprawdz to dobrze.
      Ja generalnie nie kupuje ciuchow przez internet oprocz bielizny VS bo jednak
      lubie wszystko najpierw przymierzyc i dotknac.

Zaryzykowalam i kupilam w zeszlym tygodniu przez internet dywan…na szczescie
      zakup udal sie na 100%, dokladnie to co na zdjeciu to w rzeczywisstosci a cena
      o wiele lepsza niz we sklepach (za shipping tylko $2.95.)
      • happy_woman Re: Zakupy - Internet!! 04.10.05, 00:50
        Oboje z mezem zamawiamy buty z zappos.com,maja wysylke darmowa.Maz ostatnio
        zamowil tez sobie kurtke skorzana na motor, i zakup rowniez trafiony.Kiedys
        zamowilam zaslony z lnu do living room i niestety przyslali mi po 2 w innych
        kolorach.Nie wymienialam ich, gdyz roznica nie jest az tak bardzo widoczna i
        wisza takie jakie sa:).Mysle ze jest to bardzo wygodny sposob robienia zakupow
        choc troche w "ciemno",nie masz 100% pewnosci czy rozmiar bedzie pasowal i czy
        material odpowiedni.
    • marekatlanta71 Re: Zakupy - Internet!! 04.10.05, 00:49
      www.armaniexchange.com - ulubiony sklep mojej zony...
      • foxie777 Re: Zakupy - Internet!! 04.10.05, 00:55

Ja kupuje polskie ksiazki przez internet z ksiegarni w Chicago.
        Z ubraniem i butami nigdy bym nie ryzykowala.
        Natomiast marzy mi sie krakowski kubraczek , taki wyszywany z cekinami itp.
        Bardzo mnie to interesuje, ale do Polski e tym roku sie nie wybieram.
        Moze wlasnie ktos cos wie na ten temat.

pozdr
        • happy_woman Foxxi napisz z jakiej ksiegarni 05.10.05, 00:08
          z Chicago. Z checia bym skorzystala.Do Chicago jezdzimy bardzo rzadko a jak juz
          tam jestesmy to dostaje nerwicy prowadzac tam samochod.Pozdrawiam
          Life is good, eternal much better.
      • bluedream Ja tez mam ulubione w tym stylu.... 04.10.05, 18:40
        ale szkoda, ze moge tylko poogladac - nie stac mnie na zakupy az z tak wysokiej
        polki.
        Gratuluje zonie dobrego gustu :)
    • aniutek Re: Zakupy - Internet!! 04.10.05, 21:28
      Bozenka :) welcome to the club heheheh
      ja kupuje strasznie duzo przez internet, nie znosze lazic po sklepach bo nigdy nie mam czasu i tlok+
      kolejki do kasy mnie dobijaja, zawsze chce jak najszybciej wyjsc ze sklepu..... taka nietypowa ze mnie
      baba
      buty kupuje w www.zappos.com - dla Zuzy tez, maja sliczne :)
      na rozne rzeczy poluje na ebay, przegladam strony www.overstock.com tam zamawialam rozniste:
      telefon, materace dymane, posciel, koce, kilka kurtek zimowych DKNY etc maja fajne rzeczy tani
      shipping i dobre ceny, zwrot bez problemowy
      wakacje spedzilam w PL wiec jestem zaopatrzona w buty :) kiedys zamawialam bielizne z PL ale
      rozmiary byly hmmm jakies dziwne biustonosze wielkosci namiotu heheheh wszystko oddalam,
      przesylka etc to much problems.
      ksiazki polskie etc zawsze zamawiam w merlinie z dostawa do warszawy, Mama mi je przesyla do NYC
      ksiazki, cd, dvd, zabawki : amazon.com
      albo szukam najlepszej oferty
      przesylke przysylaja do pracy odpada problem czekania na UPS czy inny fedex

scviskam
      anka
      • agataw999 Re: Zakupy - Internet!! 13.04.15, 13:16
        Witam,

Też sporo kupuję przez internet mój nowy wynalazek to sklep z bielizną mają tanią i fajną bieliznę alei koszulkę można ciekawą znaleźć.Zrobiłam pierwsze zakupy i myślę, że się zaprzyjaźnimy na dłużej :) all-bielizna.pl/
    • claudia207 Re: Zakupy - Internet!! 06.10.05, 03:29
      Po wielu niewypalach ciuchow juz nie kupuje przez internet. Wole pojsc do
      sklepu, dotknac i przymierzyc mimo, ze zakupow nie lubie.
    • adka.g Re: Zakupy - Internet!! 16.07.15, 13:16
      Często robię zakupy przez Internet ale denerwowało mnie przeszukiwanie portali. Ostatnio znalazłam wyszukiwarkę feegle.pl gdzie od razu przeglądam oferty różnych sklepów i portali. Fajne w tym jest to, że nie muszę skakać pomiędzy zakładkami :) Polecam każdemu kto kupuje przez neta !
      • adka.g Re: Zakupy - Internet!! 16.07.15, 13:25
        Często robię zakupy przez Internet ale wkurzało mnie to, że musiałam szukać na rozmaitych wyszukiwarkach. Ostatnio znalazłam wyszukiwarkę dzięki, której nie muszę cały czas przeskakiwać ze strony na stronę :) Wybieram sobie produkt, który mnie interesuje i od razu przechodzę do sklepu albo portalu. Feegle.pl ułatwia życie. Polecam każdemu kto lubi robić zakupy rzez neta !
    • rafwar02 Re: Zakupy - Internet!! 02.12.15, 10:59
      Jak masz trochę czasu w pracy to polecam to:

www.clixsense.com/?7417750

Serwis, który oferuje $ za oglądanie reklam i za wypełnianie ankiet i czasami oglądanie filmików.
      Płaci od 2007 roku. Ja sobie w wolnej chwili tam klikam, wypełniam ankiety i już 180$ zarobione jest, w sam raz na zakupy w internecie :)
    • katmat1 Re: Zakupy - Internet!! 28.12.15, 14:41
      Co powiesz na sklepy w USA online. Unikatowe, markowe i cenowo bombowe. Kupujesz a dostarczy Ci firma usbox. polecam www.usbox.pl
      ps mają też propozycje sklepów , ale kupujesz gdzie chcesz.
    • dziubek221 Re: Zakupy - Internet!! 12.02.16, 21:00
      Nigdy nie byłam przekonana do zakupów ubrań przez internet. Obawiałam się, że dostanę jakąś rzecz nie podobną w ogóle do tej ze zdjęcia lub nie trafię z rozmiarem. Niedawno jednak zdecydowałam się przełamać moje obawy i zamówiłam sobie koszulę z www.e-lady.pl/kategoria/208/koszule. Moje obawy zniknęły i teraz jestem wierną klientką tego sklepu. Ubrania super jakościowo i inne niż w tych wszystkich sieciówkach.
    • rafwar02 Re: Zakupy - Internet!! 26.02.16, 16:14
      Moja żona cały czas zamawia z zalando i nigdy nie było problemów. Jak coś nie pasowało to zwracała a oni kasę zwracali. Nie narzeka na nich jak na inne firmy ;)

www.clixsense.com/?7417750

Zarejestruj się , wypełniaj ankiety i zarabiaj $.
    • baska2541 Re: Zakupy - Internet!! 08.03.16, 21:35
      Na początku to nie byłam przekonana do kupowania przez internet, ale teraz to najchętniej robiłabym zakupy tylko w ten sposób.:) Najczęściej to kupuję buty i ciuchy. Do moich ostatnich zakupów , należą buty dla synka www.mivo.pl/product-pol-24080-Baby-Flick-Granatowe-Zamszowe-Polbuty-Dzieciece-B6237A-02210-C0735.html. Ogólnie jeśli chodzi o buty to zamawiam tylko z Geox, bo są jakościowo okej, przesyłka przychodzi szybko. Jednak co mi się najbardziej podoba, że stopy oddychają w tych butach.
    • ortpol Re: Zakupy - Internet!! 14.06.16, 20:47
      Na Allegro macie mnóstwo rzeczy, problem jedynie taki, że Wam moga cło doliczyć.
    • milenabar82 Re: Zakupy - Internet!! 31.08.16, 17:07
      Ja kupuję bardzo dużo przez internet a dokładnie ze strony allinside.pl/ Polecam ich dlatego że mają naprawdę rewelacyjne ceny a dwa zero za wysyłkę towaru
    • malltittka Re: Zakupy - Internet!! 29.11.16, 13:00
      Ja mam kilka ulubionych sklepów:
      zalando.pl
      zara.com/pl
      hm.com/pl
      i ulubiona aplikacja play.google.com/store/apps/details?id=com.mojezakupy
      jak nie chce mi się szukać promocji, to korzystam właśnie z niej:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka