irenkap 03.12.05, 00:07 Evcia - ale jesteś!!!.. otwieram skrzynke a tu niespodzianka.. Zawołałam moje dziecko - włascicielkę konia - trzeba było widzieć jej minę... :))) dziękuję:)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evek Re: Dziennik Chicagowski 03.12.05, 00:17 uprzedze dalsze pytania - wlasnie maile do WAS ida! jak kogos pominelam - PRZEPRASZAM!!!!!! niech da znac :O) a potem.... mozecie sie juz tylko zachwycac.... nad zdjeciami MARXX'a i IRENKIP of kosz! to pozdroofka! Odpowiedz Link
evek Re: Dziennik Chicagowski 03.12.05, 00:33 TWOJE SA NA STRONIE 38!!!!! tez poslalam!!!!!! :O) Odpowiedz Link
w5w7 Re: Dziennik Chicagowski 03.12.05, 00:36 Zdjęcia extra. Irenka...cudny koń:) Pytanie do evek: czy Forum Chicago juz przejęło Dziennik Chicagowski w swoje ręce? hahahaha. Gratulacje! Dobra robota:-) Odpowiedz Link
irenkap Re: Dziennik Chicagowski 03.12.05, 00:24 Ja mam tylko swoje, a bardzo chcę też Marxxa, proszę... Evuś - czy możesz mi "zabezpieczyć" 1 egz. papierowy Dziennika. Wyśle mi go M. Odpowiedz Link
w5w7 Re: Dziennik Chicagowski 03.12.05, 00:30 Ja jesli moge to tez poprosze. Moje duze dziecko takie "zagonione", że pewnie nie kupi:( Odpowiedz Link
w5w7 skrzynka na gazecie 03.12.05, 00:31 Czemu mi maile od evek, marxa i naszej forumowej poczty wpadaja do folderu spam? :( buuu.. Czy ktos ma pomysł jak to naprawic? Tylko na tej gazetowej skrzynce mam taki problem. Odpowiedz Link
evek Re: skrzynka na gazecie 03.12.05, 00:35 ja tam nie mam folderu SPAM to nie mam problemu! moze jak w tym folderze zaznaczysz te nasze listy i klikniesz "to nie jest spam" to sie odmieni??? nie wiem czy tak jest na gazeta.pl. na innych skrzynkach tak mam :O) a wydania papierowe zabezpiecze dla WAS! spox! pozdroofka! Odpowiedz Link
w5w7 Re: skrzynka na gazecie 03.12.05, 00:39 Usunęlam folder spam, ciekawe czy teraz cos od Was dojdzie wogóle. Odpowiedz Link
bar_nata Re: Dziennik Chicagowski 03.12.05, 19:37 Ja również dziękuję Evek:)).....ale w tym Dzienniku Chicagowskim prywate ktoś uprawia;)).......i dobrze:-)! Irenka zdjęcia są jak zwykle super, a koń piękny. Pozdrów Zuzię ode mnie bo ja też kocham konie. Jak jeszcze chodziłam do szkoły jeździliśmy niewielką grupką do Kampinosu i tam za nieduże pieniądze mogliśmy pojeździć po Puszczy Kampinoskiej na koniach wynajmowanych od tamtejszych gospodarzy. Jakież to były chabety, teraz to wiem.....ale wtedy najważniejsze było, że to były KONIE i że się jeździło! Ach! Byłabym zapomniała pochwalić admina (jeszcze by się obraził).....Marxx Twoje zdjęcia też ładne:) Ech cudne czasy to były Odpowiedz Link
evek DCh w przyszly weekend! ;O) 03.12.05, 23:05 prywate to my dopiero bedziemy tam uprawiac :O)))) ale o tym to moze za kilka tygodni do was napisze... ;O))) oj bedzie sie dzialo! na razie polecam zakup DCh w przyszly weekend chocby dla tego, ze bedzie inauguracja (dzieki ANYAW!) nowego cyklu fotograficznego - o chicagowskich parafiach! jesli ktos ma pomysl na inne ciekawe miejsca - prosze bardzo! a jak cos jeszcze bede szykowac to dam znac. oryginaly beda na WAS czekac albo beda w drodze :O) a pdf-y jak zwykle - mailem 3manko! Odpowiedz Link
w5w7 Re: DCh w przyszly weekend! ;O) 04.12.05, 00:40 No nie mówilam, że evek jest wielka? :)))))))))))) Brawo! Odpowiedz Link