Dodaj do ulubionych

Parodia "You Are Beautiful" James'a Blunt'a

03.07.06, 03:06
Nawet smieszne, zwlaszcza, ze parodiujacy ma podobny glos
www.kevinsage.com w prawym dolnym rogu strony otwieramy "James Blunt
Parody", czy cos w tym stylu. Milego sluchania i ogladania!
Obserwuj wątek
    • edytkus Re: Parodia "You Are Beautiful" James'a Blunt'a 03.07.06, 03:44
      obejrzalam niedawno ostatni film Agnieszki Holland i pewnie dlatego nie widze nic zabawnego w tym
      clipie
      • rhodeisland Re: Parodia "You Are Beautiful" James'a Blunt'a 03.07.06, 04:01
        Nie musialam widziec tego filmu zeby wiedziec o istnieniu ludzi nie
        identifikujacych sie ze swoja plcia. Zupelnie nie skojarzylam tej parodi z tym
        problemem. Czlowiek nie bylby w stanie sie smiac z niczego gdyby na kazdym
        kroku myslal o czyims nieszczesciu. Na tej samej zasadzie jak mozna sie smiac z
        filmu "Stuck On You" (bliznieta syjamskie)albo "The Ringer" (komedia o special
        olympics) Uwazam, ze oba filmy nie smieja sie z blizniat syjamnskich ani ludzi
        opoznionych umyslowo. Jesli ktos widzial te filmy, to chyba sie ze mna zgodzi.
        Maja w sobie duzo ciepla, nie zlosliwosci.
        Dla mnie ten teledysk parodiuje osobe spiewajaca piosenke i jej tresc: bylem
        tak pijany, ze nie zauwazylem, ze kobieta jest naprawde mezczyzna i teraz
        rozpaczam (ah, ten glos!) Dlaczego przyszlo Ci do glowy, ze mezczyzna pomylony
        z kobieta to osoba o jakiej mowi film Holland?
        • edytkus Re: Parodia "You Are Beautiful" James'a Blunt'a 03.07.06, 04:27
          rhodeisland napisała:

> Czlowiek nie bylby w stanie sie smiac z niczego gdyby na kazdym
          > kroku myslal o czyims nieszczesciu.

nie o to chodzi, na mnie film wywarl na tyle mocne wrazenie ze znalazlam wiecej informacji o historii
          Gwen i jakos nie moge przestac o tym myslec

Aniutek, film emitowano juz dwa razy w krotkim okresie czasu, na kolejny bedziesz musiala
          poczekac.
      • aniutek Re: Parodia "You Are Beautiful" James'a Blunt'a 03.07.06, 04:12
        kurcze.... nie moge znalesc kiedy ten film bedzie jeszcze raz....
    • ertes Re: Parodia "You Are Beautiful" James'a Blunt'a 04.07.06, 01:52
      A o co chodzi? Bo wlasnie przesluchalem ale nie wiem czy mam sie smiac czy
      plakac czy cos innego?
      • rhodeisland Re: Parodia "You Are Beautiful" James'a Blunt'a 04.07.06, 02:56
        Chodzi glownie o to, ze oryginal jest smiertelnie powazny.
        Albo cos jest dla kogos smieszne, albo nie. Nie wiem, jak mam wytlumaczyc
        smiesznosc tej parodii.
        • ertes Re: Parodia "You Are Beautiful" James'a Blunt'a 04.07.06, 04:14
          Wiesz, ale ja nadal nie widze nic smiesznego a mowiac szczerze to wrecz odwrotnie.
          Oryginal jest calkiem OK.
          A to jest takie raczej zenujaco plytkie.
          Sorry.
          • rhodeisland Re: Parodia "You Are Beautiful" James'a Blunt'a 04.07.06, 04:22
            Rozumiem Cie, bo mnie juz mniej to smieszy. Gdy widzialam ta parodie po raz
            pierwszy, to sie usmialam. Podobny glos, sceneria. Z powaznej piosenki zrobila
            sie smieszna. Lubie gdy ktos kpi z rzeczy bardzo popularnych i uznanych za
            smiertelnie powazne.
            Mnie sie bardziej podoba "Goodbye My Lover" Blunta. Moze ktos ja sparodiuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka