marekatlanta71 08.09.06, 00:18 www.wsbtv.com/news/9799602/detail.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: Narodziny 08.09.06, 00:38 taki maciupki, powinni go nazwac pan Maluskiewicz ;))) Odpowiedz Link
inka26 Re: Narodziny 08.09.06, 00:43 Marek jak zawsze trzyma reke na "pulsie" Atlanty :) Sliczna ta panda... Kiedy wybierasz sie zobatrzyc ja "za zywo" ? Odpowiedz Link
tamsin Re: Narodziny 08.09.06, 01:01 a ja myslalam, ze chodzi o narodziny nowej gwiazdy wieczornych wiadomosci: tinyurl.com/qba75 Odpowiedz Link
jersey.girl Re: Narodziny 08.09.06, 01:27 Ostatnio wybralam sie po raz pierwszy do zoo od wielu lat (zoo w Stuttgarcie). Najwieksza atrakcaja byly dla mnie osiolki, i w ogole zwierzeta domowe - owieczki etc. Pewnie dlatego, ze wydawaly sie jakos zadowolone z zycia (moglo to byc oczywiscie tylko zludzenie). Niestety, wyszlam w sumie wstrzasnieta po wizycie u malp czlekoksztaltnych - do dzis widze te smutne oczy w niemalze ludzkich twarzach... Chyba moj stosunek do zoo juz nie bedzie pozytywny jak dotychczas. Tak dla ochrony zagrozonych gatunkow, nie dla zamykania dla rozrywki czlowieka. Odpowiedz Link
artremi Re: Narodziny 08.09.06, 01:43 Ja tez bylam w Zoo w Baltimore - po raz pierwszy od moze 10-20 lat. Niestety musialam pojsc, bo tam odbywalo sie spotkanie integracyjne mojego biura. Samo Zoo ma ladna topografie, ale niektore klatki sa tragicznie male. Np. niedzwiadki polarne mialy bardzo maly wybieg i byl do tego strasznie goracy dzien. Przy wyjsciu byl "syggestion box", i chcialam zostawic kartke "prosze uwolnic niedzwiedzie", ale wspolpracownicy powiedzieli zebym sie nie wyglupiala... Odpowiedz Link
jaga_nj Re: Narodziny 08.09.06, 19:40 Dla mnie niesamowite jest, ze z takiego malenkiego stworzonka wyrosnie taka wielka panda. Cudne! Odpowiedz Link
tamsin Re: Narodziny 08.09.06, 19:59 co do tych rozmiarow Pandy, to dla mnie to wlasnie bylo najwiekszym rozczarowaniem jak pierwszy raz zobaczylam je na zywo. Na zdjeciach takie duze mi sie wydawaly, jak sie ustawilam w kolejce w San Diego do ogladania, (kto byl to wie jaka kolejka tam sie ustawia do nich ;-) spodziewajac sie dosyc poteznego niedzwiedzia, a jak doszlam do tych dwoch wariatow, to pierwsze co mi przyszlo do glowy "ale male te pandki" Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Narodziny 08.09.06, 23:13 Moze w San Diego je slabio zywia? Te w Atlancie sa spore... Odpowiedz Link