08.09.06, 00:18
www.wsbtv.com/news/9799602/detail.html
Obserwuj wątek
    • polishbellydancer Re: Narodziny 08.09.06, 00:29
      gratulacje dla mamusi i tatusia ;o)
      • edytkus Re: Narodziny 08.09.06, 00:38
        taki maciupki, powinni go nazwac pan Maluskiewicz ;)))
    • inka26 Re: Narodziny 08.09.06, 00:43
      Marek jak zawsze trzyma reke na "pulsie" Atlanty :)
      Sliczna ta panda... Kiedy wybierasz sie zobatrzyc ja "za zywo" ?
    • tamsin Re: Narodziny 08.09.06, 01:01
      a ja myslalam, ze chodzi o narodziny nowej gwiazdy wieczornych wiadomosci:

tinyurl.com/qba75
      • jersey.girl Re: Narodziny 08.09.06, 01:27
        Ostatnio wybralam sie po raz pierwszy do zoo od wielu lat (zoo w Stuttgarcie).
        Najwieksza atrakcaja byly dla mnie osiolki, i w ogole zwierzeta domowe -
        owieczki etc. Pewnie dlatego, ze wydawaly sie jakos zadowolone z zycia (moglo to
        byc oczywiscie tylko zludzenie). Niestety, wyszlam w sumie wstrzasnieta po
        wizycie u malp czlekoksztaltnych - do dzis widze te smutne oczy w niemalze
        ludzkich twarzach... Chyba moj stosunek do zoo juz nie bedzie pozytywny jak
        dotychczas. Tak dla ochrony zagrozonych gatunkow, nie dla zamykania dla rozrywki
        czlowieka.
        • artremi Re: Narodziny 08.09.06, 01:43
          Ja tez bylam w Zoo w Baltimore - po raz pierwszy od moze 10-20 lat. Niestety
          musialam pojsc, bo tam odbywalo sie spotkanie integracyjne mojego biura. Samo
          Zoo ma ladna topografie, ale niektore klatki sa tragicznie male. Np.
          niedzwiadki polarne mialy bardzo maly wybieg i byl do tego strasznie goracy
          dzien. Przy wyjsciu byl "syggestion box", i chcialam zostawic kartke "prosze
          uwolnic niedzwiedzie", ale wspolpracownicy powiedzieli zebym sie nie
          wyglupiala...
          • jaga_nj Re: Narodziny 08.09.06, 19:40
            Dla mnie niesamowite jest, ze z takiego malenkiego stworzonka wyrosnie taka
            wielka panda. Cudne!
            • tamsin Re: Narodziny 08.09.06, 19:59
              co do tych rozmiarow Pandy, to dla mnie to wlasnie bylo najwiekszym
              rozczarowaniem jak pierwszy raz zobaczylam je na zywo. Na zdjeciach takie duze
              mi sie wydawaly, jak sie ustawilam w kolejce w San Diego do ogladania, (kto byl
              to wie jaka kolejka tam sie ustawia do nich ;-) spodziewajac sie dosyc
              poteznego niedzwiedzia, a jak doszlam do tych dwoch wariatow, to pierwsze co mi
              przyszlo do glowy "ale male te pandki"
              • marekatlanta71 Re: Narodziny 08.09.06, 23:13
                Moze w San Diego je slabio zywia? Te w Atlancie sa spore...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka