17.01.07, 23:39
Jak u Was jest?

Podobno srodek kraju przypomina wielkie lodowisko - 300 mil autostrady I-10
zamkniete z powodu lodu:
www.breitbart.com/news/2007/01/17/D8MN72Q00.html
W Atlancie ma jutro rano lod nadejsc, ale oczekuja niewielkich opadow i to
glownie na wschodzie miasta.

Wskazowka dla Rhodeisland - opisz nam o tym jak przez jakis czas mieszkalas na
Alasce i jak uciekalas przed Eskimosami na krze (Eskimosi jak wiadomo nie
umieja plywac na krach). Potem dodaj ze od dziecka plywasz na krach jak foka.
Obserwuj wątek
    • bella41 Re: Atak zimy 18.01.07, 00:17
      a jak sie okaze, ze ja dopadli...? i nam tu klika z igloo
      • bluedream Marek:))))))) 18.01.07, 00:26
        Juz w Twoim innym watku (zapomnialam w ktorym :)
        napisalam, ze nie tylko splulam monitor ale i caly dzien smieje sie do lez:)

Moi wspolpracownicy zerkaja na mnie podejrzanie....

Twoje watki okazuja sie kopalnia wiedzy a jak bedziesz we Wlostowie to prosze
        wyslac mi kartke:)

Pozdrawiam Cie i czekam niecierpliwie na kolejne niezwykle interesujace watki.

J.

PS.My sie zimy nie boimy, hu hu ha hu hu ha nasza zima zla.....
    • tamsin Re: Atak zimy 18.01.07, 01:07
      co rusz pokazuja zmarzniete kalifornijskie cytryny i jak tam ogniska pala aby
      cos uratowac...u nas tez nagle z 70oF zeszlismy do 20oF ale lodu i sniegu nie
      widac..
    • marekatlanta71 Snieg w Malibu 18.01.07, 02:57
      knbc.nbcweatherplus.com/weathernews/10773559/detail.html
      Wow!
    • rhodeisland Re: Atak zimy 18.01.07, 03:27
      Kupilam na www.llbean.com snow shoes i zasuwam w tych butach po sniegu.
      Super sprawa. Czy to tez jest fantazja? Dla republikanskiego umyslu marka wiele
      rzeczy jest. Trzeba miec naprawde ograniczone zycie zeby wszystko co pisze
      uznac za fantazje, nawet mnie sprawdzac. Glebokie wyrazy wspolczucia, takze za
      to, ze mieszkasz w Atlancie. Paskudne miejsce, brrr!
      • marekatlanta71 Re: Atak zimy 18.01.07, 03:33
        to, ze mieszkasz w Atlancie.

Nie mieszkam w Atlancie :)
        • rhodeisland Re: Atak zimy 18.01.07, 03:34
          To po co ten nick?
          • marekatlanta71 Re: Atak zimy 18.01.07, 03:37
            Cos jak rhodeisland :)
            • rhodeisland Re: Atak zimy 18.01.07, 03:39
              A moze mieszkam w Rhode Island?
          • rhodeisland Re: Atak zimy 18.01.07, 03:38
            Spojrzalam z ciekawosci na Twoja wizytowke i wyobraz sobie, ze tez lubie te
            filmy, ktore wymieniles a Alphaville po prostu uwielbiam. Wczoraj sluchalam
            chyba 10 razy "Forever Young" na www.youtube.com Ciekawe...
            Jesli podabal Ci sie "Sex", to polecam ksiazke pod tym samym tytulem. Duzo
            lepsza od serialu.
            • marekatlanta71 Re: Atak zimy 18.01.07, 04:01
              Ksiazke mam, jakos mnie nie rusza...
              • rhodeisland Re: Atak zimy 18.01.07, 04:13
                A film Cie rusza? Mnie draznila gra aktorska kobiet grajacych Carrie i
                Samanthe, byla przesadzona, teatralna w najgorszym znaczeniu tego slowa.
                Pozostale dwie aktorki, chociaz mniej doceniane, byly o wiele lepsze, podobaly
                mi sie tez role meskie. W ksiazce postacie ktore mnie wkurzaja byly zupelnie
                inne. Najbardziej bawilo mnie wmawianie widowni, ze ktorakolwiek z aktorek jest
                piekna, przeciez Parker jest po prostu szkaradna o ile nie jest na
                wyretuszowanym zdjeciu.
                • marekatlanta71 Re: Atak zimy 18.01.07, 04:15
                  > Najbardziej bawilo mnie wmawianie widowni, ze ktorakolwiek z aktorek jest
                  > piekna,

Przeraza mnie Twoj brak zrozumienia tego filmu. Nikt nikomu nie wmawial ze te
                  kobiety sa piekne, raczej przeciwnie - pokazywane byly brzydsze niz sa w
                  rzeczywistosci.
                  • rhodeisland Re: Atak zimy 18.01.07, 04:23
                    O aktorkach mowiono, ze sa piekne, w filmie tez o tym byla mowa. Czlowieku, to
                    ty niczego nie rozumiesz. A skad to przerazenie? Temat trywialny, nie wart
                    przerazenia.
    • anutka1 Re: Atak zimy 18.01.07, 04:28
      no u nas zaatakowala dosyc mocno jak na Eugene, OR, zazwyczaj co zimy jest taki
      jeden sniegowy dzien, kiedy to snieg spada i topnieje tego samego dnia, a tym
      razem to juz prawie 5-ty dzien jak snieg lezy i caly czas mrozi. Smiac mi sie
      chce z tego ze co troszke sniegu spadnie to szkoly sa od razu zamykane i wielke
      halo jest z tego robione.

Pozdrawiam
      • marekatlanta71 Re: Atak zimy 18.01.07, 04:30
        U nas robia wielki problem, ale wyglada na to ze na deszczu sie skonczy :) Za to
        w Sobote bedzie prawdziwy przymrozek - 29 stopnii.
      • edytkus Re: Atak zimy 18.01.07, 06:10
        anutka1 napisała:
        Smiac mi sie
        > chce z tego ze co troszke sniegu spadnie to szkoly sa od razu zamykane i wielke halo jest z tego
        robione.

kiedys mialam podobne odczucia ale przeszlo mi gdy zaczelam jezdzic samochodem - snieg na drodze
        to nie zarty
    • bozena73 Re: Atak zimy 18.01.07, 14:50
      A moja przyjaciolka uciekla od zimna z Nowego Jorku do San Antonio..a tu prosze...u nas sniegu nie ma a
      u niej lod i snieg!!
      Wczoraj pojechala kupic kurtki cieple dla rodziny bo przed wyjazdem do Texasu wszystkie cieple ubrania
      rozdala rodzinie i znajomym :-))
      • bluedream Raport z North Carolina :) 18.01.07, 18:13
        W nocy spadl snieg, szkoly odwolane, jest mrozno i bialo :)

Moj Bono i dzieci mialy frajde bawiac sie na sniegu, ja mniejsza jadac do pracy.
        Ale jako ze jestem kierowca doskonalym jazda po sniegu to dla mnie pikus:)

J.
        • edytkus Re: Raport z North Carolina :) 18.01.07, 19:06
          bluedream napisała:

> Ale jako ze jestem kierowca doskonalym jazda po sniegu to dla mnie pikus:)

nie ma kierowcow doskonalych, sa tylko zbyt pewni siebie - szczegolnie na sniegu, lodzie i w czasie
          deszczu
        • marekatlanta71 Re: Raport z North Carolina :) 18.01.07, 23:34
          A u nas popadal deszcz i bylo wyjatkowo brzydko dzis, ale lodu/sniegu nie ma :)
    • ellenai Re: Atak zimy 19.01.07, 02:07
      u mnie jest koszmarnie zimno! mam dosyc! na minusie bez przerwy i nic nie
      topnieje snieg!aaaaaa ja chce ciepla!!!!!!!!a podobno ma sypac w ten weekend!
    • ellenai heheheh!!!!!!!!!! 19.01.07, 02:09
      marekatlanta71 napisał:
      >
      > Wskazowka dla Rhodeisland - opisz nam o tym jak przez jakis czas mieszkalas na
      > Alasce i jak uciekalas przed Eskimosami na krze (Eskimosi jak wiadomo nie
      > umieja plywac na krach). Potem dodaj ze od dziecka plywasz na krach jak foka.
      ----------------------------------------------------------------------------
      przy tym padlam!!!!!!!!!!! piekne to jest marku! hehehehhe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka