Dodaj do ulubionych

Okulary przez internet

04.04.08, 22:32
Kupowal ktos z tego miejsca?

zennioptical.com/
Ceny niesamowicie atrakcyjne - cale okulary z dobrymi soczewkami za 1/2 ceny
oprawki o "normalnego" optyka. Jestem ciekaw czy ktos probowal?
Obserwuj wątek
    • artremi Re: Okulary przez internet 06.04.08, 01:23
      Ja reczej balabym sie kupowac okularow bez ich przymierzenia w rzeczywistosci.
      Chyba ze juz wiesz dokladnie jakie chcesz ramki i mozesz znalezc dokladnie takie
      same w tym internetowym sklepie...
      • marekatlanta71 Re: Okulary przez internet 07.04.08, 14:29
        Postanowilem zaryzykowac - stowa to nie pieniadzea moze sie okazac ze warto. W
        kazdym razie zamowilem sobie dwie pary okularow i za 4 tygodnie napisze co z
        tego wyszlo. W najgorszym wypadku im odesle...
        • ladybug Re: Okulary przez internet 07.04.08, 16:06
          No no, Marek, stowa to nie pieniadze...zalezy dla kogo. Na przyklad
          dla mnie i zaloze sie, ze nie tylko, taka stowa ma jednak wartosc...
          • rhodeisland moze chyba odeslac, ale jesli traci sie shipping i 07.04.08, 19:49
            handling, to moze na tym wlasnie firma zarabia, bo te okulary sa
            tyle warte.
          • marekatlanta71 Re: Okulary przez internet 07.04.08, 23:49
            Dzis musialem corce nowe okulary zrobic i oczywiscie nie chciala prze internet =
            trzeba bylo u okulisty. I pomimo ubezpieczenia i tak $300 zaplacilem :( A u tych
            internetowcow mam za stowe dwie pray i to bardzo porzadnych (przynajmniej tak
            wyglada) okularow. Zobaczymy za 4 tygodnie co mi przysla, ale uwazam ze warto
            zaryzykowac.
            • rhodeisland tak uczysz corke szacunku dla pieniedzy? 08.04.08, 01:12
              • edytkus Re: tak uczysz corke szacunku dla pieniedzy? 08.04.08, 01:35
                to znaczy jak?
                • rhodeisland tato zamiawia taniej okulary przez Internet, to 08.04.08, 03:49
                  niech corce tez zamowi i nauczy ja, ze madrze jest oszczedzac.
                  • klaudona Re: tato zamiawia taniej okulary przez Internet, 08.04.08, 05:02
                    Ja tez kupe rzeczy nie kupuje przez internet mimo, ze taniej. Nie na wszystkim
                    warto oszczedzac, jesli wyglad estetyczny ma duze znaczenie.
                    • marekatlanta71 Re: tato zamiawia taniej okulary przez Internet, 08.04.08, 14:13
                      Dla mezczyzny estetyka nie jest az taka wazna. Zreszta druga pare okularow jej
                      cichcem zamowie przez internet.
                      • rhodeisland Sprytnie. Masz zamiar jej to kiedys powiedziec? 08.04.08, 21:10
                        Te okulary mi sie podobaja, wiec dlaczego piszesz o estetyce.
                        Poza tym, mysle, ze nie kazdy mezczyzna ma takie podejscie (estetyka
                        niewazna)
                        • edytkus Re: Sprytnie. Masz zamiar jej to kiedys powiedzie 08.04.08, 21:46
                          rhodeisland napisała:

>Sprytnie. Masz zamiar jej to kiedys powiedzie

a fe RI, przeciez to jest oszukiwanie wlasnego dziecka, co to za
                          przyklad dla niej? ;)))
                          • rhodeisland Jestem wlasnie ciekawa, co marek zrobi. 09.04.08, 02:18
                            • iamhotep Re: Dostalej juz te okulary? n/t 14.04.08, 04:43
                              • marekatlanta71 W pewnym sensie 18.04.08, 17:08
                                Tzn. przyslali mi okulary, ale nie moje. Odeslalem...
    • greeneyes27 Re: Okulary przez internet 29.04.08, 14:02
      Marku, daj znac czy jestes zadowolony jak juz dostaniesz te okulary.
      • marekatlanta71 Re: Okulary przez internet 09.05.08, 21:33
        Nadal czekam...
        • piesfafik Re: Okulary przez internet 09.05.08, 23:13
          Ja kiedys kupilam w 39dollarglasses.com. Nie ma jakiegos szalonego
          wyboru oprawek, ale tanie i przyslali mi to co trzeba w ciagu 3 dni
          od zamowienia. Potem zamowilam w jakiejs innej firmie bo byl duzy
          wybor w katalogu, ale okulary w naturze nie wygladaly tak ladnie jak
          w internecie i zajelo to sporo czasu (a paczka przyszla z Chin)
    • marekatlanta71 Re: Okulary przez internet 27.05.08, 21:57
      Przyszly dzis i jestem zadowolony. Takie jak chcialem, zrobione na pierwszy rzut
      oka bardzo porzadnie.
    • mcov ich strona wlasnie lezy 28.05.08, 02:48
      Ich strona wlasnie lezy, chyba im sie MySQL polozyl.

Tu jest recenzja:

www.untechy.com/zennioptical-review
      Okulary za $15. Chce takie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka