kasiaw43 02.09.08, 20:10 Witam, jestesmy w trakcie urzadzania naszego mieszkania i chcialabym sie podpytac, jakie sa Wasze ulubione sklepy meblwe, z lampami i z wyposazeniem wnetrz. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatamc Re: Sklepy meblowe 02.09.08, 20:49 craigslist.com hehe Podobaja mi sie niektore meble w raymour&flanigan. Dosc dobra jakosc , za rozsadna cene. Lubie sobie niestety tylko popatrzec na Baker meble. Lubie wloskie meble, ale znam tylko te internetowe sklepy. Najbardziej podobaja mi sie te nowoczesne, ale nie bardzo ekstrawaganckie. Odpowiedz Link
katlia Re: Sklepy meblowe 02.09.08, 22:31 Room and Board Design within Reach Crate and Barrel West Elm ... ale zgadzam sie, ze Craigslist, garage sales i second handy sa niezawodne jezeli chodzi o ceny, oryginalnosc i... dobre ceny ;) Odpowiedz Link
aniutek Re: Sklepy meblowe 02.09.08, 22:32 www.doorstorefurniture.com/ i www.crateandbarrel.com/ z duzych najbardziej, west elm pottery barn, www.ethanallen.com i okoliczne antic sales Odpowiedz Link
vanillafields Re: Sklepy meblowe 02.09.08, 22:49 Akurat niedawno kupilam kanape z Jennifer Convertibles. Oprocz tego bardzo mi sie podoba Ballard Designs (ech, ale ceny), ale mamy tez troszke Ikei (moze kiedys wymienimy, mialy byc tymczasowe, ale wiadomo jak to jest...), craigslist polecam rowniez. Oraz ebay lub Gothic Cabinet Craft, tylko ze ja pozniej sama wykanczam... Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Sklepy meblowe 02.09.08, 23:20 Lubie Dania, prawie wszystkie mebla mam stamtad. A dodatki to Target, Bed Bath and Beyond, Linens and Things, Ikea (lampy), Pottery Barn, Pier One. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Sklepy meblowe 04.09.08, 04:42 W TJ Maxx i Marshalls mozna znalezc dobre marki bardzo przecenione. Robie mieszac style i znajduje ciekawe rzeczy wsrod antykow, ktore lacze z nowoczesnymi. Odpowiedz Link
onthelake Re: Sklepy meblowe 05.09.08, 18:19 Jak lubisz prairie style to tutaj: prairie-shore.com To sa identyczne meble i dodatki jak tutaj: www.gowright.org (czyli w Frank Lloyd Wrght's Museum w Oak Park IL) tylko,ze bez porownania taniej. Odpowiedz Link
onthelake Re: Sklepy meblowe 05.09.08, 18:23 Tluk jakis ze mnie bo nie potrafie linkow aktywnych wpisac! Odpowiedz Link