edytkus 05.09.08, 05:32 Agata, zagladasz tu? Bylas na dzisiejszym spotkaniu dot. polskiej szkoly? Ja calkiem zapomnialam a jestem ciekawa o co chodzilo z przeniesiem szkoly? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agies2000 Re: Do Agies 2000 07.09.08, 05:18 Bylam na zebraniu.Sa zmiany.szkola bedzie teraz przy polskim kosciele.Za tydzien ,13 wrzesnia,jest msza o 10 rano,potem zebranie komitetu rodzicielskiego ,a cala szkola rusza 20 wrezsnia.Oplata za miesiac ,jak byla ,30$.Bedzie tylko dodatkowa oplata,nie wiadomo jeszcze ile,na sprzatanie sal i lazienek po zajeciach,Ale ma to byc oplata jednorazowa,do 40$. Odpowiedz Link
edytkus Re: Do Agies 2000 09.09.08, 16:04 Dzieki Agata, pojdziesz na to zebranie trzynastego? Ja nie moge w tym dniu, ale tam pewnie nic ciekawego nie ustala. pierwszy dzien szkoly zaczyna sie na dziewiata rano? PS. Dobrze ze kosciol ma parking :) Odpowiedz Link
agies2000 Re: Do Agies 2000 10.09.08, 21:28 tez nie wiem czy pojde w te sobote,bo juz Ade zapisalam na pierwszym zebraniu.A szkola zawsze zaczynala sie o 10. Odpowiedz Link
agies2000 Re: Do Agies 2000 12.09.08, 04:14 Edyta,dzisija dzwonila do mnie nauczycielka Ady z polskiej szkoly,ze to spotkanie w sobote to ma byc niby wazne,dla rodzicow i dla dzieci,pokazywanie nowych klas ,wybor podrecznikow itd.Czyli zeby raczej byc tam w sobote. Odpowiedz Link
edytkus Re: Do Agies 2000 12.09.08, 04:57 w sobote ma padac wiec skoro i tak mam byc w domu moge isc na zebranie, ale na msze nie chce isc, mam nadzieje ze bedzie trwac godzine i nie spoznie sie na zebranie. To spotkanie ma byc w kosciele czy gdzies indziej? W kazdym razie dzieki za info. PS. Macie juz lyzwy? Nie znasz przypadkiem godzin otwarcia sklepu przy lodowisku na SI? Odpowiedz Link