tradycja1 15.10.03, 14:56 Czym jeszcze moge sie uzdrowic,by odgonic wstretne przeziebienie? Pomozecie?No. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bolek71 Re: Sezon na grype 15.10.03, 15:08 Tradycja sprobuj tego ......... rum jako skladnik podstawowy , herbata jako wypelnienie szklanki co prawda tylko centymetr ,ale zawsze to coooos i do tego duzo cytryny!!!!!!!!!! dziala okrutnie leczniczo !!!!!!!!!!!przy czwartej szklance znieczula cale cialo na ok. 6 godzin !!!!!!!!!przy zmianie proporcji tzn. rum/herbata odwrotnie, podobno leczy i grype !!!!!!!!!! POWODZENIA~!!!!!!!!! No i wykuruj sie do soboty!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
marxx Re: Sezon na grype 15.10.03, 23:31 Polecam to o czym pisal Bolek + witaminki + wapno + moze jakas aspirynka, aby troszke sie wypocic. ZDROWIEJ NAM TRADYCJA!!! Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Sezon na grype 16.10.03, 01:39 Wczoraj postawilam na lekarstwa dzis bede sie leczyc alkoholem. Na poczatek shot z Piolunowki,dziala jakze rozgrzewajaco i mam po niej zawsze pozytywne podejscie do swiata,Capitan Morgan czeka. W pubie OK robia uczciwe drinki i maja calkiem dobrze zaopatrzona "apteczke". Odpowiedz Link
damian1975 Re: Sezon na grype 16.10.03, 01:45 Ja polecam: banki, pijawki, 100 tabletek witaminy C, duzo plynow, owocow, zero stresu, nieprzemeczac sie, unikac przeciagow, afirmowac. a jak to nie pomoze to trzeba isc do lekarza. Odpowiedz Link
marxx Re: Sezon na grype 16.10.03, 02:34 Tradycja moze juz dzisiaj cos zorganizujemy u Ciebie??? Masz bardzo dobre lekarstwa! Odpowiedz Link
damian1975 Re: Sezon na grype 16.10.03, 02:37 zrob sobie grzanca oczywiscie z okocimia ;) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Sezon na grype 16.10.03, 02:47 Tak:) przywiozlam z PL jeszcze niejaka Dziegielowke,wierze w moc ziol :) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Sezon na grype 16.10.03, 06:45 A sporo Zubroweczki na bezclowce i Sobieskiego,do tego Dziegielowke i mojego ukochanego Goldwassera i jeszcze miody pitne na zimowe wieczory. Odpowiedz Link
bolek71 Re: Sezon na grype 16.10.03, 14:28 tradycja1 napisała: > A sporo Zubroweczki na bezclowce i Sobieskiego,do tego Dziegielowke i mojego > ukochanego Goldwassera i jeszcze miody pitne na zimowe wieczory. Polskie miody pitne sa the best !!!!!!!!!!!! Tez lubie !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
marxx Re: Sezon na grype 16.10.03, 15:14 Tym bardziej ze jest to 100% patent polski!!!! bolek71 napisał: > tradycja1 napisała: > > > A sporo Zubroweczki na bezclowce i Sobieskiego,do tego Dziegielowke i moje > go > > ukochanego Goldwassera i jeszcze miody pitne na zimowe wieczory. > > > Polskie miody pitne sa the best !!!!!!!!!!!! Tez lubie !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
rhino1 Re: Sezon na grype 17.10.03, 01:34 nie jak to sie nazywa w amerykanskich aptekach ale idz sobie do polskiej apteki i kup "oscilococinum" to jest homeopatyczne ale to sa duze dawki i zaraz przejdzie - gwarantuje . Odpowiedz Link
marxx Re: Sezon na grype 17.10.03, 03:04 przeciez Tradycja ma swoje lekarstwa ( w but, 0.5L) :))) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Sezon na grype 17.10.03, 04:27 Oscilococinum, rutinoscorbin oraz wapno z pewnoscia postawi na nogi. Dobrze,ze mi przypomniales. Odpowiedz Link
marxx Re: Sezon na grype 17.10.03, 04:29 kurde gadacie jak dwie stare baby ktore maja jeden temat...lekarstwa!:))) Odpowiedz Link
damian1975 Re: Sezon na grype 17.10.03, 04:55 ja poprostu napisalem poprawna nazwe,. co by bylo gdyby Tradycja zazyla cos innego...strasznie bo sie to moglo zle skonczyc. Odpowiedz Link
marxx Re: Sezon na grype 17.10.03, 04:57 Gdyby tak sie stalo, to i tak ma litry innych silniejszych lekarstw , ktore zniweluja negatywne dzialanie czegokolwiek! damian1975 napisał: > ja poprostu napisalem poprawna nazwe,. co by bylo gdyby Tradycja zazyla cos > innego...strasznie bo sie to moglo zle skonczyc. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Sezon na grype 17.10.03, 04:58 Ja napisalam poprawna nazwe leku. A tam najwyzej umre,kiedys i tak trzeba. Odpowiedz Link
damian1975 Re: Sezon na grype 17.10.03, 04:50 TO CHYBA JEST OSCILOCOCILLUM o ile dobrze pamietam rekalme z polski. Odpowiedz Link
rhino1 Re: Sezon na grype 17.10.03, 04:59 wiesz mam w samochodzie jak sprawdze to podam ale nie przejmuj sie bo raczej nie ma nic podobnego do tego lekarstwa zeby mialo tylko jedna czy dwie literki zmienione - wedlug mnie osciloccoccinum ale moge sie mylic Odpowiedz Link
damian1975 Re: Sezon na grype 17.10.03, 05:00 okejos ale wiem bo kiedys zazywalem to nawet niezle smakuje jezu pomysla ze jestem lekomanem Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Sezon na grype 28.10.03, 15:26 Gardlo!!! O laboga,o laboga... Na polu( albo na dworze,wersja dla tych[i z Tych-ow] nie z Malopolski)okropna pogoda, najchetniej zostalabym w lozku,nawet sama. Odpowiedz Link
klara_klara Re: Sezon na grype 28.10.03, 16:17 Tradi, a szczepilas sie na grypke?:) ps. na dworze(!) rzeczywiscie paskudnie:)) Odpowiedz Link
marxx Re: Sezon na grype 29.10.03, 00:13 a ja czasami lubie jak jesien na dworze wyglada jak jesien! Kolorowe Liscie, deszcze, wiatr i wiadomo co!!! Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Sezon na grype 29.10.03, 00:53 klara_klara napisała: > Tradi, a szczepilas sie na grypke?:) > ps. na dworze(!) rzeczywiscie paskudnie:)) Nie szczepilam sie tego roku,gdyz para lat temu zaraz po szczepieniu organizm moj sie nie obronil i bylam chora praktycznie cala zime... PS.Fakt, na polu(!)jesienne i tak jakos nijak,lepsze to niz zima brrr na sama mysl chce isc spac i obudzic sie na wiosne. A teraz czas na ciepla herbatke + rutinoscorbin. Odpowiedz Link