tradycja1 29.10.03, 04:04 Widzialam dzis plakaty. Koncert(o ile wzrok mnie nie mylil)jest 15 listopada(sobota)w Copernicus. Moze bedzie co ogladac(...) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: Lady Pank-koncert 29.10.03, 04:20 Panasewicza i Borysewicza w akcji :( (piosenki mieli fajne ale patrzec na nich eee) ale tez bedzie ten koszmarny duet Kukiz i Borysewicz, to dopiero tragedia Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Lady Pank-koncert 29.10.03, 04:29 Na koncert sie nie wybieram,choc lubie posluchac czasami kilku ich utworow. Liczylam tylko na sensacje, ale chyba sie nie zanosi. Odpowiedz Link
georghe Re: Lady Pank-koncert 30.10.03, 20:24 Z bladymi pankami nigdy nic nie wiadomo. A nóż Janek przedawkuje i "coś" z siebie ściągnie ?? :)) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Lady Pank-koncert 30.10.03, 21:01 Wlasnie,wlasnie o to mi chodzilo ;) Po nim zostana napewno....Lzy. ( Graja dzien po nich ) Odpowiedz Link
georghe Re: Lady Pank-koncert 30.10.03, 22:39 Jeeeezu... to Łzy już i do Was dotarły ??? Przysięgam, wolę wszystko. Bayer full, Ich Troje, ładowanie wapna na wagony, trzepanie worków z cementu, pielgrzymka do Częstochowy na kolanach ! Tylko nie łzy. Nic mnie tak nie wk.... o 7 rano jak "pieśń" tego czegoś co się ŁZY nazywa. TFU!!!!! Po trzykroć TFUUUU!!!!! Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Lady Pank-koncert 31.10.03, 01:08 Yes panie Georghe;) Moge Ci nawet zaspiewac( ze spiewnikiem bo slow nie znam) Zostań, to jeszcze nie pora Zostań choć jeszcze na chwilę Aż zamigocą radośnie iskry W księżycowym pyle...... Zostan i siedz tu , bo jak widzisz z tego forum wszyscy pouciekali po bilety na koncert.A spiewac kazdy moze,jeden lepiej drugi gorzej... Odpowiedz Link
georghe Re: Lady Pank-koncert 31.10.03, 22:31 Ja tu jestem niemal od pierwszego dnia, ale tylko sobie czytam. A przyczyną mego pobytu tutaj jest zacna osoba mojego Szanownego Kolegi Boleczka (sory, ale się wzruszyłem :) )z którym niejeden antałek zacnych trunków zdążyłem przed Jego emigracją zakosztować.... Teraz się chłopiska marnuje w tej Odpowiedz Link
georghe Re: Lady Pank-koncert 31.10.03, 22:33 Chciałem powiedzieć, że się marnuje w tej Hameryce, a i wątroba pewnie mu odwykła i teraz mógłby naszego spotakanie nie przeżyć biedaczysko..... :)) Pozdrowionka FOR ALL.... Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Lady Pank-koncert 01.11.03, 01:17 Baleczek poszedl z forum w sina dal,w sina dal... Moze sobie jeszcze o nas przypomni,tylko widac musi przestac pic* pracowac* zajmowac sie innymi sprawami* przypomniec sobie haslo na gazete*przypomniec sobie ze istnieje Internet!* -Niepotrzebne skreslic. Odpowiedz Link