ambernyc 14.11.03, 15:15 Z poprzednich watkow dowiedzialam sie, ze wielu z Was czuje sie w tym kraju jak rybka w wodzie, ciekawa jestem czy w zwiazku z tym macie potrzebe wirtualnej dyskusji i wymiany pogladow z ludzmi, ktorzy urodzili w tym kraju ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
runo5 Re: Czy udzielacie sie na amerykanskich forach? 14.11.03, 15:29 tak bo Polski zajete sa kremami, buszowaniem w ciuchach, gotowaniem, slubami i rozwodami. Niektore ambitniejsze otwieraja wlasna restauracje. Reszta bezwolnie plynie przez zycie z kotem w rumie marzac o polanie w Bieszczadach. Czy wy wszystkie robicie na domkach? Odpowiedz Link
ambernyc Re: Czy udzielacie sie na amerykanskich forach? 14.11.03, 15:41 runo5 napisał: > tak bo Polski zajete sa kremami, buszowaniem w ciuchach, gotowaniem, slubami i > rozwodami. Niektore ambitniejsze otwieraja wlasna restauracje. Reszta bezwolnie> > plynie przez zycie z kotem w rumie marzac o polanie w Bieszczadach. Czy wy > wszystkie robicie na domkach? Nie rozumiem zwiazku pomiedzy jednym a drugim. A mozesz powiedziec na ktorych forach sie udzielasz, bede wdzieczna z linki Odpowiedz Link
lolyta Re: Czy udzielacie sie na amerykanskich forach? 14.11.03, 17:07 Ale co robimy na tych domkach? Kupe? Ja raczej robie w toalecie, a toalete mam w domku, nie na domku. Odpowiedz Link
ambernyc hehehe Loyta... 14.11.03, 17:23 lolyta napisała: > Ale co robimy na tych domkach? Kupe? Ja raczej robie w toalecie, a toalete mam > w > domku, nie na domku. Odpowiedz Link
staua Re: Czy udzielacie sie na amerykanskich forach? 15.11.03, 00:23 Wiesz (odebralam to osobiscie, pewnie przez te polane w Bieszczadach) - naprawde duzo innych rzeczy mnie zajmuje poza wymienionymi przez Ciebie, ale tutaj bywam dla relaksu. A moze to Ty bezwolnie plyniesz przez zycie i dlatego wymyslasz takie bzdury? Odpowiedz Link
baby76 do runa 15.11.03, 17:05 runo5 napisał: > tak bo Polski zajete sa kremami, buszowaniem w ciuchach, gotowaniem, slubami i > rozwodami. Niektore ambitniejsze otwieraja wlasna restauracje. Reszta bezwolnie > > plynie przez zycie z kotem w rumie marzac o polanie w Bieszczadach. Czy wy > wszystkie robicie na domkach? objawilo sie zlosliwe bydle...a podobno zadna praca nie hanbi, to chyba przyslowie polskie, nie? Nie wiem skad przekonanie, ze "na domkach " pracuja bezmozgi, pewnie z autopsji...kazdy sadzi wedlug siebie ? Pozdrawiam z domku Odpowiedz Link
edytkus Re: Czy udzielacie sie na amerykanskich forach? 14.11.03, 15:56 Ja sie udzielam na forum magazynu "American Baby," ale rzadko, a na inne nie mam czasu. Odpowiedz Link
runo5 A to Polka prosze 14.11.03, 16:04 members.tripod.com/~napolarch97/9908/9908char.html milej lektury zycze. Odpowiedz Link
kiwi1 Re: Czy udzielacie sie na amerykanskich forach? 14.11.03, 17:27 Interesuje sie uprawa roslin tropikalnych i czesto bywam na Florida Gardening Forum forums.gardenweb.com/forums/flgard/ . Odpowiedz Link
staua Re: Czy udzielacie sie na amerykanskich forach? 14.11.03, 22:24 Na makeupalley.com :-)) Udzielam sie na polskich, bo nie mam kontaktu z Polakami na co dzien, a z Amerykanami i ludzmi innych narodowosci owszem, caly czas z nimi dyskutuje w pracy i w domu :-)) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Czy udzielacie sie na amerykanskich forach? 14.11.03, 22:38 Na forum radiowy,i kilku gazet, ale sporadycznie. Odpowiedz Link
ellenai Re: Czy udzielacie sie na amerykanskich forach? 15.11.03, 01:59 tradycja witaj tutaj,to ty po tej stronie wody jestes??????:))))) Odpowiedz Link
martyna14 Re: Czy udzielacie sie na amerykanskich forach? 15.11.03, 05:33 Ja czesto odwiedzam strone www.about.com i mozna mnie spotkac na forum malzenstwo, randki , tennis , praca Odpowiedz Link
aneta-k Re: Czy udzielacie sie na amerykanskich forach? 15.11.03, 06:29 ambernyc napisał: > Z poprzednich watkow dowiedzialam sie, ze wielu > z Was czuje sie w tym kraju jak rybka w wodzie, > ciekawa jestem czy w zwiazku z tym macie > potrzebe wirtualnej dyskusji i wymiany pogladow > z ludzmi, ktorzy urodzili w tym kraju ? > Tak udzielam sie na tych forach: www.fatwallet.com/forums/categories.cfm?catid=52 pub113.ezboard.com/fbeautybuzzfrm1 consumers.creditnet.com/straighttalk/board/forumdisplay.php?s=9ded3f8133c1c6919cb5606e7556f20f&forumid=3 diamondchitchat.com/bbs/ www.healthboards.com/boards/index.php www.icompact.com/ www.makeupalley.com/ www.pricescope.com/ www.wizaz.pl/ To sa narazie moje,jak mam czas Odpowiedz Link