bolek71 25.11.03, 11:51 ........ na Belmoncie miedzy Harlem i Oak Park widzialem siedzibe wspomnianego radia .......juz tu sa !!!!!!!!!!!!! Amen!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenzinn Re: Radio Maryja !!!!!!! 25.11.03, 13:57 bolek i to od dawna, przynajmniej od kilku miesiecy Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Radio Maryja !!!!!!! 25.11.03, 19:27 Nie dziwcie sie! Ich wierni sluchacze sa duzo czescia chicagowskiej poloni i nie tylko, a tak apropo to czasem lubie sobie ich posluchac, och pieknie ci ksieza mowia a jak spiewaj!! nie ma nic bardziej kojacego po ciezkim dniu pracy w fabryce lub na domkach........ :) p.s okrutna jestem i pewnie sie bede smazyc w piekle......... Odpowiedz Link
marxx Re: Radio Maryja !!!!!!! 25.11.03, 20:57 Ty sie smiejesz z RM!!!! a ja z Tenzinnem bedac w polsce sluchalismy tego radia po ciezkich imprezach, kiedy czlowiek wracal do domu i jedyny ludzki glos w radiu , byl wlasnie w RM!:))) Odpowiedz Link
efedra Re: Radio Maryja !!!!!!! 26.11.03, 00:51 bolek71 napisa3: > ........ na Belmoncie miedzy Harlem i Oak Park widzialem siedzibe > wspomnianego radia .......juz tu sa !!!!!!!!!!!!! > Amen!!!!!!! A nie czytales gdzies w prasie polonijnej (nie pamietam gdzie), ze za kilka dni na jakims wieczorze poetyckim wiersze bedzie recytowac Siostra Luiza z Radia Maryja? Odpowiedz Link
marxx Re: Radio Maryja !!!!!!! 26.11.03, 01:03 nie ale przydalaby sie na naszym forum MCLuiza! Odpowiedz Link
badfable Re: Radio Maryja !!!!!!! 26.11.03, 01:03 A Siostra Leonila bedzie indyka Was uczyc robic jutro i nowe ciasto o smakowitej nazwie ' palec za(ty)kalec matki Teresy(tej od aniolow).I wino domowej roboty z owocow w puszce.Ja tam jestem zadowolony.zasieg :))))) Odpowiedz Link
marxx Re: Radio Maryja !!!!!!! 26.11.03, 01:04 no kto sie pojawil!!!:))) szkoda ze Was wszystkich nie bylo na imprezie:((( Odpowiedz Link
badfable Re: Radio Maryja !!!!!!! 26.11.03, 01:09 Auto... Caly tydzien bez auta i stad absencja.Ale juz OK.Nie mialo przednich kol ,spadlo z rampy :))))) Odpowiedz Link
badfable Re: Radio Maryja !!!!!!! 26.11.03, 01:23 rower 3xTAK.Ale odchodzimy od tematu RM.Tak powaznie to mysle ,ze dobrze ze jest.Duzo osob lubi go sluchac i tolerancyjnie wyrazam swoja zgode na jak najlepsze i jak najodleglejsze nadawanie i owocny rozwoj na dalsze stany zamieszkale przez Polonie oraz rozwoj dzialalnosci wspomagajacej(drukarnia,nowy kosciolek,itd,itp),i jako czlowiek tolerancyjny wskazac pragne iz "i Wy mozecie kiedys sluchac". Howgh!! Odpowiedz Link
tenzinn Re: Radio Maryja !!!!!!! 26.11.03, 05:20 Za Gierka mowilo sie rado ma gebe teraz ..... Odpowiedz Link
ellenai Re: Radio Maryja !!!!!!! 28.11.03, 04:31 o jesoooooooo to oni tutaj tez tak............eh:((((( Odpowiedz Link