Dodaj do ulubionych

Prezent dla mężą

• mariola_18 Re: Prezent dla mężą 11.01.13, 12:44
      Polecam SPA we dwoje, taki weekend relaksacyjny. Każdy to lubi nawet najbardziej zatwardziały facet, który omija salony piękności szerokim łukiem. Ja z mężem bardzo miło wspominamy wspólne seanse masażowe i kąpiele w algach. Pozdrawiam
      • adelitaaa Re: Prezent dla mężą 27.10.15, 15:07
        mnie najbardziej podoba się pomysł na jakiś oryginalny prezent dla męża. forum zawsze sugeruje jakiś przedmiot, a może spraw mu radość jakimś przeżyciem, na przykład skokiem na bungee albo spadochronowym?
    • parkerit Re: Prezent dla mężą 11.01.13, 15:30
      Ja w ostatnie święta kupiłam mężowi takie kieliszki www.smakprostoty.pl/grand-cru-4-kieliszki-do-koniaku-i-brandy-40-cl był naprawdę zachwycony :)
    • 0jenny123 Re: Prezent dla mężą 22.01.13, 12:19
      tak, wykupiłam weekend w Karpaczu w hotelu AHAVA
    • Gość: dobrywybor Re: Prezent dla mężą IP: *.ip.netia.com.pl 25.04.13, 11:51
      Mój mąz jest zachwycony pomysłem kupna tego badanga.pl/Okazja/2638/Lidl---Wiertarkowkr%C4%99tarka-akumulatorowa-PABS-12-A1 zapytałam co chce dostać i sam sie określił.
    • kwateraglowna.opole Re: Prezent dla mężą 10.05.13, 16:12
      Ruch to zdrowie, uśmiech to zdrowie!
      Laser Tag zapewni nie tylko to ale i adrenalinę i dobrą zabawę!
      Idealny pomysł na prezent!!
      Laserowy paintball - nowość w Opolu!!!
      www.facebook.com/KwateraGlownaOpole
      www.kwateraglowna.pl/opole/ZAPRASZAMY
    • filang12 Prezent dla mężą- Piąta fala pożądania 04.06.13, 17:37
      Hej.
      Czytaliście już „ Piątą fale pożądania”?? Właśnie skończyłam czytać i chyba podrzucę ją mojemu mężowi :P Fantazje erotyczne kobiet, pożądanie oraz kobieca seksualność stoją otworem przed męskim światem, dla lepszego zapoznania się z naszym, kobiecym światem. Super napisana książka z wątkami erotycznymi, pełnych pikanterii. Kochani mężowie….chcecie pozytywnie zaskoczyć swoje wybranki serca, to naprawdę polecam przeczytanie tej książki.
      Taki prezent dla męża to inwestycja z korzyściami dla dwojga;P
    • rabatown Re: Prezent dla mężą 04.06.13, 21:39
      Pomysłów jest wiele, warto poszukać jakichś rabatów. Obecnie np. fajne rzeczy można dostać w Housie 40% taniej (np. buty) - szczegóły na naszym blogu:
    • Gość: miko Re: Prezent dla męża IP: *.146.213.49.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 09:28
      ja już dawno temu postanowiłam nie kupować w sieciówkach bo to nigdy ne zachwyca. ostatnio wyczaiłam www.reflect.pl i tam zamawiam różne rzeczy na prezenty. ostatnio był to parasol dla córki kuzyna ale fajnym pomysłem dla męża może być bluza z napisem wymyślonym przez ciebie. www.reflect.pl/bluzy_z_nadrukiem.html
      z resztą sama zobacz co tam mają a może coś cię zainspiruje :) powodzenia!
    • Gość: EdytaM prezent dla męża IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.04.14, 11:14
      Jeżeli macie męża, który lubi rejsy wędkarskie, to możecie taki wykupić. Ja wykupiłam mężowi taki 10h w rosa ventorum www.kolobrzeg-wedkarstwo.pl – na pewno to oryginalny prezent.
    • Gość: żona Re: Prezent dla mężą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.14, 19:26
      Mój ucieszył się z nowej golarki www.electro.pl/Golarka_BRAUN_CoolTec_CT2s-s779745.html Jeśli używa starej, albo wcale nie używa, to kupuj śmiało, bo prezent na pewno mu się spodoba.
    • boobka Re: Prezent dla mężą 16.09.14, 22:55
      Tutaj znajdziecie ciekawe pomysły na prezent. Gwarantuję ich świetne wykonanie :) www.facebook.com/stareajaknowe
    • grzesiekfrackiewicz prezent na torze 14.10.14, 14:52
      Zasmakuj prawdziwego przedsionka Formuły 1. KTM X-Bow zapewni adrenalinę, każdemu entuzjaście motoryzacji. W żadnym innym samochodzie nie spotkasz takich przeciążeń przy przyspieszaniu i skręcaniu. Podaruj tą ekstremalną jazdę po torze gdzie nie ma żadnych ograniczeń prędkości. Profesjonalni instruktorzy wprowadzą Cię w tajniki jazdy wyścigowej. Sprawdź, jak czują się gwiazdy Grand Prix F1, a może odkryjesz w sobie jakiś nowy talent? Następny przystanek GP Monako? Przekonaj się sam.
      • grzesiekfrackiewicz Re: prezent na torze 14.10.14, 14:53
        devil-cars.pl/oferta sprawdź sam :)
    • monikaa261 Re: Prezent dla mężą 04.12.14, 14:21
      ja kupiłam swojego facetowi jazdę monster truckiem ze strony www.wyjatkowyprezent.pl/prezent/monster-truck-warszawa na pewno będzie zadoewolony, bo kocha wsystkie pojazdy na 4 kółkach ;)
      • omaticx Re: Prezent dla mężą 03.10.16, 14:04
        Jeśli kupować to uważam, że bez pośredników na stronie www.devil-cars.pl
    • maurycy881 Re: Prezent dla mężą 13.02.15, 12:35
      Ja dostałem taką fotoksiążkę od żonki naszfotoalbum.pl/s,52,Fotoksiazka.html i bardzo mi się podobała :) zdjęcia nasze i dzieciaków, pamiątka na długo
    • dr_queen1 Re: Prezent dla mężą 13.02.15, 14:13
      A może by tak męża na prezent zabrać by go na coś szalonego czego by się po nas nie spodziewał jak np. wspinaczka lub inne sporty ekstramalne ?
      • kingaprzybyl Re: Prezent dla mężą 24.11.15, 17:35
        albo na paintball - faceci lubią takie zabawy
    • dr_queen1 Re: Prezent dla mężą 09.03.15, 07:59
      Ja teraz mam podobny dylemat tylko na urodzinki dla lubego, anybody? :)
      • kingaprzybyl Re: Prezent dla mężą 24.11.15, 17:36
        koszulka z motywami patriotycznymi - modna i bardzo męska
        • gregorek127 Re: Prezent dla mężą 25.11.15, 11:55
          Jeśli chodzi męskie gadżety to proponuje poszperać na www.bron.pl/promo/centrum-prezentow
    • iza82a Re: Prezent dla mężą 27.04.15, 11:14
      Praktyczne prezenty sam sobie kupi, daj mu coś co będzie o Tobie/ o Was przypominało w subtelny sposób !
    • avopat Re: Prezent dla mężą 04.05.15, 14:22
      Wspólne zdjęcia wydrukowane w formie kolażu są miłym i ciekawym akcentem
      • mastermajster Re: Prezent dla mężą 25.05.15, 22:14
        Podoba mi się wydruk fotografii, szczególnie zrobienie jakiegoś kolażu. A moim pomysłem jest wieczne pióro z wygrawerowaną datą naszej pierwszej randki a może jakąś dedykacją romantyczną? Duży wybór ciekawych piór mają na tej stronie (galeriapior.pl/pl/c/Piora-Kulkowe/38 ), a grawera znajdzie się wszędzie bez problemu.
        • adelitaaa Re: Prezent dla mężą 27.10.15, 15:09
          mnie najbardziej podoba się pomysł na jakiś oryginalny prezent dla męża. forum zawsze sugeruje jakiś przedmiot, a może spraw mu radość jakimś przeżyciem, na przykład skokiem na bungee albo spadochronowym?
          • uwagapolicja3 Re: Prezent dla mężą 29.10.15, 08:43
            Mój mąż najbardzije się ucieszył jak kupiłam mu ...kurs jezykowy :P Zamówiełam na www.krebsmethod.com. Wiem, że to nietypowy prezent, ale mąż bardo chciał awansować w firmie, a niegdy nie mógł się jakoś zabrac do podnoszenia kwalifikacji ;) Kurs, który może włączyć w samochodzie i puszczać w drodze do pracy okazał sie tu strzałem w dziesiatkę ;) Ale jak mówię tu, wiem , ze męzowi na tym zalezało. OCzywiście prezenty trzeba dobierać indywidyalnie do osoby ;)
    • karot-art Re: Prezent dla mężą 31.10.15, 14:23
      Witam!
      Jeśli ktoś poszukuje ciekawej propozycji na prezent, to zapraszam do naszego sklepu: karotart.pl
      Znajdziecie tam Państwo oryginalne i niepowtarzalne drewniane zegarki. W różnych wariantach kolorystycznych, w różnych odmianach i cenach niższych niż u konkurencyjnych firm produkujących podobne wyroby.
      Nasze zegarki wykonujemy z elementów sprowadzanych z Azji, bazujemy na mechanizmach Citizena, ale wszystko składamy, zdobimy, farbujemy i szlifujemy w naszej pracowni.
      Zapraszamy, mamy idealne propozycje na świąteczne prezenty :-)
      Pozdrawiam!
    • frenchie1 Re: Prezent dla mężą 24.11.15, 14:11
      tylko męskie gadzety. scyzorki ,nozyki,śrubokręty
      • kingaprzybyl Re: Prezent dla mężą 24.11.15, 17:37
        tylko nie jakieś chińskie z bazaru, jak scyzoryk to np. Victorinox jak multitool to Leatherman itd
        • just_krk Re: Prezent dla mężą 27.11.15, 23:13
          a jak multitool Leathermana to ostatnio bardzo trendy jest TRADE !
    • mateusz.jan Re: Prezent dla mężą 25.11.15, 13:54
      Tu na pewno znajdziesz wyjątkowy upominek; sklep.orsonero.pl/ ;)
    • aniasosa Relaks w SPA 04.12.15, 20:23
      Ja również polecam SPA. Dziś (z rekomendacji przyjaciółki) kupiłam taki pakiet, specjalny dla mężczyzn w dobrym warszawskim SPA. Mam nadzieję, że mąż będzie zachwycony. SPA ma bardzo dobre opinie. Ktoś z was może tam był?
      Kupiłam pakiet Ambasador w Samui SPA w Warszawie pakiety.samui-spa.pl/pakiet-spa-dla-panow/
      • just_krk Re: Relaks w SPA 05.12.15, 19:40
        a ja na Onecie znajazłam fajny filmik z inspiracjami, mnie się podoba, polecam zajrzeć:

onet.tv/p/tokrecimy/wyszukane-polubione-niezniszczalny-telefon-niezwykla-bransoletka-i-praktyczny-plecak/0evk05
    • ewelina.grosz Re: Prezent dla mężą 14.12.15, 10:25
      Ja właśnie dla dzieciaków też już mam, dla męża najtrudniej :/
      • just_krk Re: Prezent dla mężą 17.12.15, 16:23
        może mąż lubi majsterkować, to multitoola mu albo scyzoryk, to takie najbardziej trafione chyba męskie prezenty.
        • krzychukot Re: Prezent dla mężą 19.12.15, 17:05
          Multitool to bardzo dobry wybór na prezent. Ostatnio sam sobie zrobiłęm taki prezent :D Kupiłem sobie taki tańszy cqb.pl/multitool-swiss-tech-micro-plus-gift-st50026-p-3054.html Ale na tej stronce jest więcej nawet z tej firmy bo według mnie firma naprawdę dobra ;)
          • just_krk Re: Prezent dla mężą 23.12.15, 23:16
            nie sądzę by kiedykolwiek jakakolwiek firma pobila Leathermana!!
    • bianca1988 Re: Prezent dla mężą 25.02.16, 12:26
      Mi ostatnio udało się kupić fajną marynarkę w risardi.pl/mezczyzna/marynarki-meskie Bardzo mu się spodobała.
    • mugliman Re: Prezent dla mężą 04.03.16, 00:13
      Każdemu fanowi Star Wars na pewno spodobają się www.mugli.pl/product-pol-762-Skarpetki-meskie-Mistrz-Yoda-Jedi-Star-Wars.html, są urocze i oryginalne, idealne na prezent, dla kogoś kogo co roku obdarowujemy prezentem urodzinowym, świątecznym itd.
      • just_krk Re: Prezent dla mężą 10.06.16, 00:33
        na pewno poważny mąż będzie lubił koszulki ze star wars... ha ha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka