Dodaj do ulubionych

Anioł w prezencie -Pilne

16.04.11, 17:55
W święta Wielkanocne chrzest mojego chrzestniaka. Potrzebuję rady, bo czasu już nie wiele. Jak myślicie czy taki obrazek z aniołem będzie odpowiednim dodatkiem do zabawki edukacyjnej?

www.zlotysklep.com/oferta/wyroby/dewocjonalia/ryngrafy_i_obrazki/obrazek_z_aniolem_strozem/
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Anioł w prezencie -Pilne IP: *.cable.smsnet.pl 17.04.11, 21:10
      to chyba jest jakiś diabeł nie kupuj tego dziecku bo sie wsytraszy są ładniejsze anioły
    • Gość: joe Re: Oryginalne prezenty - pilne! IP: 31.63.190.* 20.04.11, 16:26
      zobacz coś tutaj na tym sklepie Gadzeteo.pl ostatnio tam coś brałem fajnego i jest dobrze.. ciekawy towar
    • kaskahh Re: Anioł w prezencie -Pilne 21.04.11, 22:12
      ogolnie aniolek tak, mozna po drugiej stronie czy jakos tam wygrawerowac. Ale moze jakis inny?
      Troche straszy jak dla mnie...
      • blu2323 Re: Anioł w prezencie -Pilne 27.04.11, 14:02
        Dziękuję za odpowiedzi.
    • Gość: ola Re: Anioł w prezencie -Pilne IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 24.11.11, 09:08
      a może takie anioły:
      allegro.pl/listing/user.php?us_id=23220368
      sa naprawde piekne! tez się zastanawiam nad kupnem, bo i na chrzciny prezent i na slub musze zaplanowac.
      No i mozna wybrac opcje z dedykacja.
    • Gość: AS Re: Anioł w prezencie -Pilne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.11, 17:00
      A MOŻE RĘCZNIE USZYTY ANIOŁ, JA TAKĄ PARKĘ ANIOŁÓW OSTATNIO NA ŚLUB DAŁAM KOLEŻANCE I BYŁ SZAŁ:) ZOBACZ W SKLEPIE WWW.BAWIDLA.PL ALBO NA ALLEGRO W RĘKODZIEŁACH
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka