Dodaj do ulubionych

prezent na dzień dziecka

IP: *.lucent.com 11.05.11, 12:12
Witajcie serdecznie :D
czy macie jakieś dobre i oryginalne pomysły na prezenty dla swoich pociech? Szukam czegoś niebanalnego i najlepiej w

miarę uniwersalnego, bo chcę kupić to samo dla Pawełka (7lat) i Patrycji (4lata).
Znalazłam coś takiego: http://tinyurl.com/3tvkn3d - wybierzcie OFERTA DODATKOWA: 82% mniej za 15

fotomontaży i świetną zabawę z portalem Fotozabawa.pl. Wygląda świetnie i dosyć dobra promocja. Myślę jeszcze o

jakiejś zabawce albo imprezie dla dzieciaków w Toruniu (albo okolicach). A Wy macie jakieś oryginalne pomysły,

którymi możecie się podzielić?
Paula
Obserwuj wątek
    • Gość: martushaaa Re: prezent na dzień dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 14:42
      Hmm... to zależy czego szukasz. Według mnie dla chłopczyka 7lat ciekawe może być 100 najlepszych iluzji optycznych www.sprytnezabawki.pl/Produkt/607/100_najlepszych_iluzji_optycznych

A dla dziewczynki 4 lata farbki do malowania palcami. www.sprytnezabawki.pl/Produkt/707/farby_do_malowania_palcami

Są uniwersalne także śmiało możesz takie coś podarować :)
    • zabawkowyhit Re: prezent na dzień dziecka 12.05.11, 15:00
      Polecam zabawka.otwarte24.pl/puzzle-dwustronne-Color-Plus .Pozdrawiam
    • janegood Re: prezent na dzień dziecka 13.05.11, 14:46
      polecam bardzo modne teraz zestawy ekologicznych bransoletek Shains z literkami.

To teraz jest prawdziwy hit - dużo artykułów w prasie o nich było ostatnio. Mają duży wybór kolorów, można wybrać i dla chłopca i dla dziewczynki. Dla młodszych dzieci i wielbicieli zwierząt są zestawy Jane Goodal z ikonkami chronionych gatunków zwierząt.

Te bransoletki to fajna zabawa dla dzieci i rodziców - można układać dowolne napisy, jak w scrable.

można kupić na: www.shains.pl
      • sasshimmi Re: prezent na dzień dziecka 13.05.11, 15:21
        Shainsy to superprezent!
        Ostatnio często kupuję je na prezent jak idę na urodziny do dzieci.
        Zawsze wzbudzają dużo emocji i wszystkie dzieciaki chcą je mieć.
        • Gość: Kaśka Re: uniwersalny prezent dla chlopca i dziewczynki IP: *.xdsl.centertel.pl 16.05.11, 17:32
          Jak ma być uniwersalny i dla dzieci to chyba taki kubek może być dobrym pomysłem:

Kubki z Demotywatorów zmieniające kolory, zdjęcia i napisy - z doświadczenia wiem dziecko bedzie jak najbardziej zadowolone z takiego prezentu

albo

Kulki Magnetyczne NeoCube kulki magnetyczne NeoCube :)

Tym drugim to mogliby się nawet dzielić, nawet kase byś zaoszczędziła :D
          • Gość: lizaa Re: uniwersalny prezent dla chlopca i dziewczynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 22:05
            no no ... nizeły pomysł
      • Gość: Lilka Re: prezent na dzień dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 11:42
        A widziałyście tutaj: mrjoygadzety.blogspot.com/ ? Mają świetnie pomysły na prezent
    • asiape Re: prezent na dzień dziecka 15.05.11, 14:29
      może tnij.org/zestaw_gier :). Może grać cała rodzina, albo tnij.org/cos_dla_malych_artystow , albo dla miłośników przyrody tnij.org/mrowkarium :).
      • Gość: mirabela Re: prezent na dzień dziecka IP: *.play-internet.pl 28.05.13, 08:00
        Ja moich zabieram do MMarkt na łowy, oczywiście mamy kupon www.topkupony.pl/mediamarkt.pl pewnie wybiorą tablety.
    • Gość: jaś Re: prezent na dzień dzieckaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.xdsl.centertel.pl 19.05.11, 21:35
      dla Pawełka możesz kupić takie ŚWIECĄCE ROLKI, a dla Patrycji TAKIE ŚWIECĄCE SZNURÓWKI... i każdy bedzie miał coś świecącego... :)
      • Gość: miki77 Re: prezent na dzień dzieckaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 16:56
        Witajcie, a ja dla swojego syna( 10 l.) pokusiłam się na prezent w postaci gier komputerowych Akademia Umysłu, dzięki którym nie będzie grał tyle w te byle jakie "zręcznościówki", a swoją miłość do komputera spożytkuje mądrze i przy okazji wyćwiczy pamięć i rozwinie koncentrację. Nawet mu się przyda, bo w szkole różnie to bywa . Widzę, że można tu kupić: Tekst linkaPozdrawiam
        • Gość: miki77 Re: prezent na dzień dzieckaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 16:57
          jeszcze link www.akademia-umyslu.com.pl Pozdr!
        • Gość: miki77 Re: prezent na dzień dzieckaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 16:59
          Aha, zapomniałam linka podać: www.akademia-umyslu.com.pl
        • Gość: Zosia Re: prezent na dzień dzieckaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.12, 19:31
          Dla 10 latka, z naukowym zacięciem, zainteresowanego światem i wszechświatem mam doskonałą książkę. Jerzy i Wielki Wybuch. Jak nietrudno odgadnąć książka mówi o powstaniu wszechświata, ale nie tylko. Czytelnik dowie się wiele o np. Wielkim Zderzaczu Hadronów. Jeśli jeszcze wziąć pod uwagę, że autorem jest jeden z najwybitniejszych kosmologów i astrofizyków, profesor na uniwersytecie Cambridge, Stepen Hawking (i jego żona Lucy), a prócz niego wypowiedzą się dr Michael S. Turner z Uniwersytetu w Chicago, dr Paul Davies z Uniwersytetu Stanowego w Arizonie oraz Dr Kip S. Thorne z Kalifornijskiego Instytutu Technologii, a wszystko za sprawą pupila Jerzego, świni Freda... to mieszanka może być wybuchowa, na miarę Wielkiego Wybuchu...
          • Gość: romek Re: prezent na dzień dzieckaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.12, 14:53
            Czy to ten sam Hawking od Przyszłości czasoprzestrzeni i Teorii wszystkiego?
            • Gość: zosia Re: prezent na dzień dzieckaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.06.12, 13:50
              Ten sam. Sądzę, że jego nazwisko może być dostateczną rekomendacją.
    • alfaonline Re: prezent na dzień dziecka 19.09.11, 07:17
      świetny pomysł na prezent zarówno dla dziewczynki jak i dla chŁopczyka - BABY EGG ALBO ECHOLUDEK
    • Gość: oliwia Re: prezent na dzień dziecka IP: *.jmdi.pl 05.05.12, 18:58
      To i ja dorzucam link do naprawde fajnego skelpu dla rodziców, którzy maja problem ze znalezieniem odpowiedniego prezentu www.mojulubionybohater.pl/
      • Gość: iwona Re: prezent na dzień dziecka IP: *.182.6.95.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.03.13, 20:25
        Zobaczycie jak ten czas szybko leci i ani sie obejrzymy trzeba będzie kupic prezent na Dzień Dziecka
        Dlatego warto już teraz o tym pomysleć.
        • hnnam1 Re: prezent na dzień dziecka 28.02.14, 12:17
          Ja proponuje poszukać czegoś w tym sklepie internetowym. Ostatnio kupiłam fajną zabawkę dla 4 latki, nazywa się Bamp, super sprawa, patyczki, z których można zbudować prawie wszystko, bardzo rozwija wyobraźnię
      • Gość: kinga Re: prezent na dzień dziecka IP: *.181.116.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.03.13, 09:30
        Teraz powinniśmy postawic na zaskakujące prezenty, bo takie na pewno nasi najmłodsi zapamiętaja na naprawde bardzo długo.
    • bugier Re: prezent na dzień dziecka 07.05.12, 22:02
      A może warto kupić wspólną dla dzieciaków muszelkę Bilibo W linku kierującym do galerii zdjęcia pokazują, że wykorzystanie tej zabawki zależy wyłącznie od kreatywności dziecka:)
    • Gość: Marta Re: prezent na dzień dziecka IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl 08.05.12, 22:09
      Witaj Paulina.
      Ja od pewnego czasu obserwuję ten sklepik :

trendysmyk.pl/
      zobacz może znajdziesz coś dla Twoich pociech.
      Pozdrawiam
      M.M
      • miskant_torun Re: prezent na dzień dziecka 10.05.12, 14:31
        a może coś takiego?? elfiki.pl/kula-kredka-do-k-pieli-ses fajna zabawa w kąpieli:)
    • Gość: getmama Re: prezent na dzień dziecka IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.12, 16:15
      A ja polecam sklep Tiger, na razie tylko w Warszawie - pełno tam małych i większych pomysłów na prezenty dla dzieci! A jeśli akurat nie po drodze Wam do Warszawy u mnie na stronie można wygrać parę drobiazgów właśnie z tego sklepu! A przy okazji włączyć do zabawy dzieci ! Serdecznie zapraszam i do sklepu i do mnie www.getmama.pl !
      • Gość: Martyna8_3 Re: prezent na dzień dziecka IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.12, 01:14
        A ja polecam klocki Meccano, świetnie rozwijają i nie są tak banalne jak np, Lego. No i jest seria od 5 lat więc jednocześnie dla 4 i 7 latka będą ok. Jest tego coraz więcej w Polsce, widziałam w sklepach Agutek.pl i takim nowym śmiesznym Meccanizator ale to pewno nie jedyne.
    • ika442 Re: prezent na dzień dziecka 13.05.12, 18:44
      Hej! Chcemy kupić synkowi rowerek na dzień dziecka. Akurat tak się składa że można fajny wygrać w konkursie. Dlatego prosimy o głosy! ebobas.pl/konkursy/zobacz_zdjecie/25646
      wystarczy przepisać 4 literki i nacisnąć "oddaj głos". Zajmie wam to chwilę a tak uraduje malca!
      Dzięki
    • Gość: Kaśka Re: prezent na dzień dziecka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.12, 21:27
      Ja kupiłam mojemu synkowi www.maxizabawa.pl/pl/p/Bambusowy-rower-bez-pedalow/1869 > Rowerek jest rewelacyjny! Już nie mogę się doczekać 01.06 jak go dostanie. Pewnie z przejażdżki tak szybko do domu nie wrócimy :) Zerknijcie na maxizabawa.pl , jest tam taki wybór, ze są duże szanse, że znajdziecie coś właściwego dla siebie
      • Gość: lizaa Re: prezent na dzień dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.12, 22:46
        rewelacyjny..
        • asiamierz Re: prezent na dzień dziecka 19.05.12, 12:13
          Mam ! Nie uwierzysz jak oryginalny prezent można zaproponować dziecku np. na dzień dziecka, dodam, że nie jest to mój pomysł-jest to młynek do pieprzu, w tym celu obejrzyj krótki filmik aby zrozumieć . Zobacz jest reportaż redaktora Andrzeja Tomczaka dziennikarza śledzącego absurdy w TVP w Magazynie Ekspresu Reporterów szuka tych co nas oszukują. Poniżej podaje link , nic tylko boki zrywać co można dać dziecku na prezent . Nie tylko allegro wprowadza w błąd
          Link do filmiku: www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/magazyn-ekspresu-reporterow/wideo/list-od-anny-09112010/3286152
          Jak chcesz wiedzieć czy dzieciak dostał prezent to przeczytaj jeszcze krótki artykuł:
          www.sdp.pl/rozmowa-dnia-andrzej-tomczak2. Miłego oglądania . asiamierz@wp.pl
    • asiamierz Re: prezent na dzień dziecka 19.05.12, 10:56
      Tak mam bardzo oryginalny pomysł na prezent dla dziecka, dodam, że nie jest to mój pomysł, w tym celu przeczytaj artykuł i obejrzyj krótki filmik . Jest to reportaż redaktora Andrzeja Tomczaka śledzącego absurdy w TVP w Magazynie Ekspresu Reporterów poniżej podaje linki , nic tylko boki zrywać co można dać dziecku na prezent
      Link do filmiku: www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/magazyn-ekspresu-reporterow/wideo/list-od-anny-09112010/3286152
      link do artykułu:
      www.sdp.pl/rozmowa-dnia-andrzej-tomczak2

• Gość: Monika Re: prezent na dzień dziecka IP: *.ip.netia.com.pl 25.05.12, 14:51
      oryginalne pomysły na prezenty dla swoich pociech?
      1) Ja swojej córce zamówiłam bukiet z kolorowych lizaków na stronie www.podarunkownia.pl
      2) a dodatkowo zabieram ją do parku linowego lub warszawskiego zoo, obejrzeć małe tygryski:)
    • 77ag.ata Re: prezent na dzień dziecka 04.10.12, 00:45
      Może coś stąd? ilookandcook.pl/459786/baw-sie-z-dzieckiem Możesz się wówczas pobawić razem z dziećmi :)
    • margo1985 Re: prezent na dzień dziecka 10.10.12, 22:05
      Kijanki, kulki magnetyczne, puzzle....trochę tego jest :) ja jak nie wiem, co synowi kupić, to sobie przeglądam wszystko,co nowe w edupomoce.pl
    • Gość: arttka Re: prezent na dzień dzieckaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.12, 17:24
      Mój syn dostanie ta wyrzutnię od Mikołaja :) Młodszemu kupiliśmy gadającego pieska.
      • Gość: irminna Re: prezent na dzień dzieckaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.12, 14:57
        Ja jeszcze nie mam prezentów a co najgorsze nie mam nawet pomysłu :( Dla swoich dwóch synków, z młodszym w zasadzie nie będzie problemu bo cieszy się z każdej zabawka ale gorzej za starszym 9-cio latkiem.
    • Gość: KOKObyHOKO Kolorowe literki-pomysł na prezent dla dziecka IP: *.play-internet.pl 27.02.13, 19:08
      Zabawne, kolorowe LITERKI z imieniem - wielkości 20CM - to oryginalny wystrój np. do dziecięcego pokoju, idealny prezent na urodziny i każdą inną okoliczność , niezapomniana pamiątka ! Litery są bardzo lekkie wykonane ze styroduru- malowane ręcznie , farbą akrylową. Literki można przykleić do ściany za pomocą taśmy dwustronnej ( dołączonej do każdej literki)lub powiesić na wstążeczce, kokardce za pomocą pinezki.
      Wszystkich zainteresowanych zachęcamy do zakupu!!
      Cena: 10zł / 1 szt.
      KONTAKT:
      KOKO by HOKO e-mail: hokogroup@gmail.com
      KOKObyHOKO.blogspot.com
    • Gość: Marzenka79ckck Re: prezent na dzień dziecka IP: *.play-internet.pl 09.03.13, 18:37
      Super słodki! :)

allegro.pl/gadajacy-chomik-powtarza-wszystko-co-powiesz-hit-i3089301900.html
    • Gość: zuza88 Re: prezent na dzień dziecka IP: *.igloonet.pl 24.03.13, 10:23
      ja mojemu dziecku zamierzam kupic gitare na poczatek klasyczną
      www.rockmaniak.pl/pol_m_INSTRUMENTY_GITARY-196.html
      wybiore ktoras z tych
    • anka18.3 Re: prezent na dzień dziecka 30.04.13, 21:17
      Jeżeli to samo dla dzieci w różnym wieku to może coś dla wszystkich? Zróbcie sobie wycieczkę z okazji tego święta, dzieci na pewno bardziej ucieszą się z czasu spędzonego wspólnie z rodzicami niż kolejnej zabawki która po paru dniach wyląduje w kącie. My wybieramy się na rejs promem, prom oczywiście przygotowany na imprezę z okazji święta dzieci więc atrakcji nie zabraknie www.unityline.pl/oferta/oferta_dla_ciebie/rejsy_specjalne/dzien-dziecka
    • Gość: Mariola1980 Re: prezent na dzień dziecka IP: *.gdynia.mm.pl 02.05.13, 19:08
      Powiem szczerze. Lego od lat jest najlepszą zabawkę i dla dzieci i dla dorosłych. Ostatnio widziałam, że w tygrysku(www.etygrysek.pl - tylko że mają to lego tylko narazie na sklepie) jest dostępna nowa seria lego - Lone Ranger. Jest to oparte na filmie który ma wyjść spod rąk Disneya - western z ... uwaga! Johnny Depp'emm, 19 lipca. Czyli można i kupić lego i zabrać potem na film :) Lego to wspaniała pamiątka na lata:) sama planuje kupić:)
    • Gość: planszosfera.pl Re: prezent na dzień dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.13, 14:30
      Z okazji Dnia Dziecka polecam kreatywne gry planszowe. W sklepie www.planszosfera.pl z tej okazji przygotowane zostały promocje na ciekawe tytuły. Szczególnie polecam gry: "Pluszaki Rozrabiaki", "Jungle Speed", "Talisman:Magia i Miecz", czy też rewelacyjną układankę logiczną "Troja".
    • kwateraglowna.opole Re: prezent na dzień dziecka 10.05.13, 16:07
      Ruch to zdrowie, uśmiech to zdrowie!
      Laser Tag zapewni nie tylko to ale i adrenalinę i dobrą zabawę!
      Idealny pomysł na prezent!!
      Laserowy paintball - nowość w Opolu!!!
      www.facebook.com/KwateraGlownaOpole
      www.kwateraglowna.pl/opole/ZAPRASZAMY
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka