Gość: mona73 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.13, 13:29 Moja siostra w przyszłą niedzielę robi parapetówkę. Będzie 10 osób. niestety nie mam pojęcia co można zakupić z racji tej okazji. Może doradzicie coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prezentowamama Re: parapetówka - prezent 22.08.13, 15:39 To oczywiście zależy od tego w jako, wieku jest siostra, co lubi, z kim mieszka i w jakim stylu ma mieszkanie, ale cirkawy egzotyczny kwiatek powinien sprawdzić się w każdych okolicznościach Odpowiedz Link Zgłoś
agata_alfa Re: parapetówka - prezent 09.09.13, 13:31 Moja propozycja to metalowy plakat nawiązujący do nowego mieszkania :) www.interiore.pl/plakat-metalowy-posterplate-home-sweet-home-5155 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yola Re: parapetówka - prezent IP: *.free.aero2.net.pl 13.02.14, 19:09 mój brat ostatnio robił parapetówkę i kupiłam mu taką lampkę nocną za 100 zł z salonoswietleniowy.pl/ myślę, że takie użyteczne prezenty zawsze są najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
jankaa85 Re: parapetówka - prezent 03.08.16, 09:35 coś do domu, tylko czego nie ma i raczej sama sobie nie kupi. www.dilmarket.pl/pl/p/Maszyna-do-lodow-sorbetow-230V/2347 z takiego czegos napewno sie ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
k_oliwia Re: parapetówka - prezent 03.04.18, 20:36 Może jakąś oryginalną, nowoczesną pościel? Fajne propozycje można znaleźć na Room99 a pościel jest na prawdę świetnej jakości;) Odpowiedz Link Zgłoś
agusek_29 Re: parapetówka - prezent 20.10.18, 17:33 brałam na parapetówkę dla siostry kwiatka z megasceny i słodkie wino. ona lubi takie rzeczy to nic innego nie wymyślałam. mój facet za to kupił jej lampkę i ręczniki. Odpowiedz Link Zgłoś