wlodekbar 01.07.13, 23:59 ... która przyjmuje tskże zlecenia na nieduże ilości egzemplarzy książek. Współpraca oparta ma kontakcie zdalnym, on-line. Proszę o podpowiedzi, z góry dziekuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jam-ci-to Re: W pełni uczciwa drukarnia... 02.07.13, 12:42 Ja mam bardzo pozytywne doświadczenia z drukarnią Totem w Inowrocławiu (druk cyfrowy, więc wchodzi w grę dowolna, nawet bardzo mała liczba egzemplarzy). Jakość bardzo dobra, cenowo też OK (nie porównywałem ze WSZYSTKIMI drukarniami w Polsce, ale z kilkoma z tych bardziej znanych tak i wyszło mi, że Totem jest bardzo konkurencyjny). Towar dostarczają własnym transportem albo kurierem. Odpowiedz Link
dyzma129 Re: W pełni uczciwa drukarnia... 20.11.13, 15:21 Witam, Ja osobiście skorzystałam jakiś czas temu z druku ulotek i plakatów w drukarni www.vizionstudio.pl mogę szczerze polecić ponieważ wykonali dla mnie profesjonalny projekt graficzny i dodatkowo wydrukowali bardzo ładne ulotki. Druk katalogu zrobiłam miesiąc później a w prezencie otrzymałam rabat -10% za powrócenie do ich oferty! Szczerze polecam www.vizionstudio.pl Odpowiedz Link
samo_rzad Re: W pełni uczciwa drukarnia... 11.03.14, 21:27 Może spytaj w www.onlineprinters.pl/? Teoretycznie zajmują się głównie drukowanie i przygotowywaniem materiałów marketingowych, ale generalnie wynegocjować można z nimi wiele rzeczy... Odpowiedz Link
nomina Drukarnia 13.03.14, 19:35 Nie wiem, czy to jeszcze aktualne, ale ja też polecam Totem (najlepsi cenowo, zwłaszcza do niskich nakładów). Współpracuję też z GS z Krakowa i WDN z Wrocławia - z tym ostatnim nawet bardziej, bo mam do nich dwa kroki, dobry kontakt i mogę sobie na bieżąco wszystko oglądać. W każdym razie na żadnej z drukarni nie zawiodłam się w kwestii uczciwego wykonania zlecenia. Odpowiedz Link
wlodekbar Re: Drukarnia 13.03.14, 19:43 Ale przez Internet też można się dogadać, zdalnie?:) Odpowiedz Link
nomina Re: Drukarnia 13.03.14, 21:36 Bez problemu. Nie ukrywam, że zaczęłam współpracę z Totemem i kontynuuję z WDN przede wszystkim z powodu sprawnej komunikacji, co u mnie przekłada się na szybsze i lepsze cenowo decyzje co do druku - miałam przerwę, nie zawsze wiem, co jest obecnie w ofercie, czasem nie umiem czegoś fachowo nazwać - akurat z "moimi" drukarniami mogę to na bieżąco dogadać (acz podkreślam, że WDN mam niemal pod nosem, więc zawsze mogę sobie zajrzeć). Drukarnie, które miały więcej w ofercie, na przykład odpowiadały półsłówkami albo milczały tygodniami. Dla mnie to dyskwalifikacja... Odpowiedz Link
jam-ci-to Re: Drukarnia 19.03.14, 13:03 Potwierdzam to, co napisała Nomina: choć ja raz byłem u nich w Inowrocławiu osobiście, bez żadnego problemu sprawę załatwisz e-mailowo. Odpowiedz Link
5sunshine Re: Drukarnia 06.05.14, 10:35 Wieksze i mniejsze zlecenia realuzje www.drukarnia-interdruk.pl/ swego czasu drukowałam u nich zaproszenia na slub ,a potem wizytów do pracy, wiem ze współpracowali z jakims wydawnictwem, także na pewno nie jest im straszne drukowanie duzych ilości papieru :) -pozatym ja bylam zadowolona z realizacji zamówien , mila obsluga i ok cena:) Odpowiedz Link
paulinaag Re: Drukarnia 27.05.14, 14:20 bardzo dobre można się dogadać w mdruk. Znajomy drukował sporą (naprawdę sporą;) ilość materiałów promocyjnych. Profesjonalne podejście firmy do tematu pozwoliło na uniknięcie rozczarowań i przykrych sytuacji. Przed drukowaniem był z nimi w ciągłym kontakcie :) Odpowiedz Link
agnieszkakrzywda1 Re: Drukarnia 16.12.14, 16:28 Uwaga na firmę WEBLIDER s.c działającą również jako strefakalendarzy.pl. Przyjmują zamówienie na wykonanie kalendarza w określonym terminie, a potem się opóźniają mówiąc, że nie dało się wykonać wcześniej. Obiecują gruszki na wierzbie tylko po to aby klient wpłacił pieniądze, a potem się nie wywiązują. Kontakt z klientem nie do przyjęcia. Uwaga na tą firmę! Odpowiedz Link