martynka9003 20.11.05, 12:45 PODAJCIE MI PROSZE JAKIEŚ WYDAWNICTWA Z KTÓRYMI MIELIŚCIE DOCZYNIENIE NAJBARDZIEJ INTERESUJĄ MNIE ICH ADRESY STRONI I NAZWYM....PLISS pomuście:( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yanga Re: WYDAWNICTWA! 21.11.05, 14:24 Proszę nie krzyczeć, bo uszy puchną. Szeptem, szeptem do mnie mów. A strony wydawnictw są dostępne w wyszukiwarkach. Odpowiedz Link
martynka9003 Re: WYDAWNICTWA! 22.11.05, 15:37 to wiec szepten mówie: ja nic nie znalałam pppoodaj pilss Odpowiedz Link
spacey1 Re: WYDAWNICTWA! 22.11.05, 17:08 Nie no, nie żartuj, nic a nic??? A wpisywałas w google "WYDAWNICTWO"? Odpowiedz Link
hanna26 Re: WYDAWNICTWA! 25.11.05, 00:53 Jest coś takiego, jak książka telefoniczna. Naprawdę, czasami bardzo się przydaje. Odpowiedz Link
autumna Re: WYDAWNICTWA! 22.11.05, 15:49 wirtualnywydawca.pl/a/link_list/lcat_symbol/wy.html Odpowiedz Link
moony7 autumna, gratuluję poczucia humoru! 25.11.05, 14:19 Ale chyba właśnie o to chodziło? ;))) Po co na darmo strzępiliśmy języki? Odpowiedz Link
martynka9003 Re: autumna, gratuluję poczucia humoru! 25.11.05, 16:56 JA JESTEM POCZĄTKUJĄCA PO PROSTU SIE PYTAM!!!! Odpowiedz Link
tetys Re: autumna, gratuluję poczucia humoru! 25.11.05, 17:16 Martyno! Po pierwsze. Nie krzycz. Używając caps-locka i wielokrotnych wykrzykników naskakujesz na osobę, z którą piszesz. To tak, jakbyś w rzeczywistości wrzeszczała jej do ucha. Po drugie. Napisałaś "NAJBARDZIEJ INTERESUJĄ MNIE ICH ADRESY STRONI I NAZWYM....PLISS pomuście:(" Więc dostałaś to, o co prosiłaś. A jeśli odpowiedź Cię nie zadowala, to nie sarkazmuj tutaj. Zdaj sobie sprawę, że Atumna chciała Ci pomóc! I poświęciła dla Ciebie swój czas! Nie widzę problemu:) PS. A tak nawiasem mówiąc, to ja w swojej naiwności myślałem, że żółtodzioby(do których się zaliczam) powinny dziękować za to, że doświadczeni autorzy znaleźli chwilkę:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
senseeko Co wy chcecie od autumny? 03.12.05, 13:48 moony7 napisała: > Ale chyba właśnie o to chodziło? ;))) Po co na darmo strzępiliśmy języki? A o co chodzi? Przeciez autumna spełniła prośbe Martynki i podała adresy i to tyle, że nic, tylko wybierać Odpowiedz Link
hajota Re: Co wy chcecie od autumny? 03.12.05, 13:55 No właśnie. Ja też coś dorzucę www.portal.ksiazka.net.pl/modules.php?name=Web_Links&l_op=viewlink&cid=1 Odpowiedz Link
martynka9003 Re: Co wy chcecie od autumny? 03.12.05, 14:18 dzieki tą strnke już widziałam Odpowiedz Link
martynka9003 Re: WYDAWNICTWA! 26.11.05, 16:30 dziekuje wszyskim, że mi poświecili czas.....za krtyki i złośliwosci nie dziekuje:( Martyna Odpowiedz Link
tetys Re: WYDAWNICTWA! 26.11.05, 17:42 A powinnaś! :)) Cenię w ludziach to, że chociaż kogoś lubią i szanują potrafią powiedzieć mu "twój tekst jest beznadziejny":) To daje kopa do dalszego pisania, bądź zniechęca. Twój wybór:) Odpowiedz Link
koszulka.ona Re: WYDAWNICTWA! 26.11.05, 21:12 Ja tam sie ciesze, że sie starsz i to jest wazne:) Odpowiedz Link