Dodaj do ulubionych

Podejmę współpracę

08.05.07, 10:57
Z czasopismami, wydawnictwami w zakresie pisania tekstów, artykułów.
Liczę na pomoc z Waszej strony :)
Obserwuj wątek
    • skajstop Re: Podejmę współpracę 08.05.07, 11:02
      Lepiej będzie, jeśli swoją ofertę współpracy - a najlepiej gotowe teksty lub
      przynajmniej próbki - wyślesz prosto do pism lub wydawnictw :)
      • mamadawida2 Re: Podejmę współpracę 08.05.07, 11:28
        Tak, tak, wiem, ze tak powinnam zrobić.
        Powiem wiecej, juz to zrobiłam i pisze na zlecenie artykuły do jednego
        miesięcznika. Wprawdzie dopiero zaczynam, ale bardzo mi się spodobało i....
        chciałabym robic to... powiedzmy zawodowo.
        Nie obrazaj sie , ze umieściłam moją oferte współpracy na Forum :)
        Pomyślałam sobie, ze byc moze wsród uczestników jest ktoś , kto współpracuje z
        czasopismami i mógłby mi pomóc. Pomóc w sensie podpowiedziec, dac jakies
        wskazówki.
        • skajstop Re: Podejmę współpracę 08.05.07, 11:44
          Ależ dlaczego miałbym się gniewać? :)

Jednak aby ci sensownie doradzić, należy znać pewne szczegóły, których nie
          podałaś, np. czy planujesz pisać dla "Poradnika Wędkarza" czy "Wróżbity
          Codziennego" :P
        • kerry_weaver Re: Podejmę współpracę 08.05.07, 12:29
          > Pomyślałam sobie, ze byc moze wsród uczestników jest ktoś , kto współpracuje
          z
          > czasopismami i mógłby mi pomóc. Pomóc w sensie podpowiedziec, dac jakies
          > wskazówki.

Cóż, ja współpracuję ale na tej samej zasadzie - jako "autorka zewnętrzna"
          piszę teksty na zamówienie do miesięcznika dla rodziców. Pomóc chyba nie
          pomogę, bo w czym - to proste jak drut, zlecenie-napisanie-konsultacja-
          akceptacja-drukują-płacą :) Jeśli już zaczęłaś to teraz wszystko zależy czy
          Twoje teksty się spodobają i czy pismo zechce przedłużać współpracę z Tobą.
          Nie wiem co masz na myśli mówiąc "zawodowo" - sama piszę od 1,5 roku mniej
          więcej co miesiąc do każdego numeru ale jakoś określenie "piszę zawodowo" nie
          przechodzi mi przez gardło :) Traktuję to jak przyjemność i potwierdzenie
          własnych umiejętności. Zresztą wyżyć się z tego nie da chyba żebyś pisała do
          kilku tytułów, stawki są bardzo przyjemne ale w miesiącu są góra 3 teksty do
          napisania.
          • mamadawida2 Re: Podejmę współpracę 08.05.07, 13:29
            Byc może współracujemy nawet z tym samym czasopismem :), ponieważ również pisze
            do miesiecznika dla rodziców.
            Piszesz że nie da sie z tego wyżyc. Z pewnością nie, ale... gdybym pisała do
            kilku tytułów mogłabym traktowac to jako zawód.
            Dla mnie również pisanie stanowi niezwykła przyjemność, a nie ma chyba nic
            piekniejszego niż fakt ze pasję mozna wykorzystac w pracy. Dlatego własnie
            chciałabym to robić zawodowo.

Przy okazji informacja dla Skajstopa :)
            Jakoś nie bardzo widze się w Poradniku dla wędkarza :)
            Chetnie nawiążę współpracę z czasopismami dla Rodziców , dla kobiet oraz z
            tytułami specjalistycznymi w zakresie:
            - marketingu
            - sprzedaży bezpośredniej
            - technik negocjacji , motywacji itp
            Ogólnie rzecz biorąc, wszystko co przeznaczone dla menagerów, przedstawicieli
            handlowych, kadry kierowniczej niższego i wyższego szczebla.
            pozdrawiam :)
            • kerry_weaver napisałam na priv n/t 08.05.07, 16:53

• mamadawida2 Re: napisałam na priv n/t 08.05.07, 19:40

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka