eulalia11 28.10.07, 19:55 Zapraszam autorów, którzy chcą wydać swoje książki w takiej formie. Najlepsi dostaną wydanie "papierowe". Wszelkie info indywidualnie- strona rusza za 4 dni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_sjm eeeeee-book 29.10.07, 12:19 Pomarudzę... eeeeeeeeeeeee e-booki ? - Najlepsze są papierowe - pachną, można pożyczyć a nawet zabić muchę. pzdr Odpowiedz Link
pisam Re: eeeeee-book 29.10.07, 14:37 Nie lubię e-boków. Niech mnie ktoś przekona że jest inaczej. Odpowiedz Link
a_sjm Re: eeeeee-book 29.10.07, 16:11 Pisam - mam to samo. E-boki to jakaś fanaberia tych, co im się nie chce tyłka ruszyć z domu do księgarni. I wszystko chcą za darmochę! E-mulowcy jedni! pzdr Odpowiedz Link
panistrusia Re: e-book 02.11.07, 10:40 A ja uwielbiam e-booki. Nie wiem, co bym bez nich zrobiła - mam 3 domy, gdybym co kilka miesięcy musiała targać choćby tylko te książki, które są mi niezbędnie potrzebne, to chyba przestałabym czytać... No i dochodzi jeszcze kwestia dostępności np. polskich książek za granicą. Odpowiedz Link
autumna Re: e-book 02.11.07, 10:57 A ja jestem ciekawa, jak to jest zabezpieczone, żeby się nie "rozpełzało" potem niekontrolowanie po różnych emulach itp. Zdaje się, że to odwieczny problem przy e-bookach. Odpowiedz Link
eulalia11 Re: e-book 04.11.07, 03:38 Witam! Jeszcze raz ja:-) Papierowa książka ma wiele zalet, ale jej wydawanie, a szczególnie dystrybucja to ogromne koszty, stąd e-book, ale gwarantuję, że każdą "perełkę" wydam na papierze (mam małe wydawnictwo w stanie zawieszenia). Odpowiedz Link
skajstop Re: e-book 04.11.07, 09:28 Może już dosyć tej reklamy, co? :) W polskich realiach ebooki są, nawiasem mówiąc, niespecjalnie atrakcyjnym towarem. Za wyjątkiem kilku bardzo specyficznych dziedzin, "wiedzowych". Beletrystyka się nie broni. Odpowiedz Link
a_sjm Re: e-book 04.11.07, 10:33 E-booki są po prostu drętwe! A tam jedna Pani się pochwaliła, że ma 3 domy??? Pani! Niech Pani o tym głośno nie mówi, bo fiskus nie śpi :) pzdr (tych skromniejszych szczególnie) Odpowiedz Link
mysia-mysia Re: e-book 05.11.07, 18:31 o, a co będzie wydawane? mogłabym tak eboka komuś na gwiazdkę sprawić :-))) Odpowiedz Link
jacek1f Myssiu:-) to drogo wychodzi taki prezent, bo lapto 05.11.07, 20:29 pa trzeba tez kupic tej osobie:-) Odpowiedz Link
mysia-mysia Re: Myssiu:-) to drogo wychodzi taki prezent, bo 06.11.07, 20:12 a może pen-drive wystarczy? Odpowiedz Link
a_sjm druk RULEZ! 07.11.07, 12:12 A książki drukowanej nie trzeba nigdzie wtykać - i to jest przewaga papieru nad prądem! pzdr Odpowiedz Link