nationalg 21.06.08, 11:14 Czy ktoś ma z nimi jakieś doświadczenie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belinks Re: Wydawnictwo Czarne 22.06.08, 09:34 Ja mam takie doświadczenie, że mija piąty miesiąc i mi nie odpisali na maila z propozycją wydawniczą:) Odpowiedz Link
pas.ja Re: Wydawnictwo Czarne 22.06.08, 09:46 hehe. ja dwa lata temu wysłałam do nich książkę :) tymczasem kto inny ją wydał. Odpowiedz Link
ciemnanocka Re: Wydawnictwo Czarne 22.06.08, 10:12 a ja nawet do nich dzwonilam z zapytaniem co sie stalo z propozycją wydawniczą. I pani nie mogla znalezc. Powiedziala, ze musi poszukac. I mialam zadzwonic po poludniu. W międzyczasie sie 2 inne wydawnictwa okreslily, zatem nie dzwonilam. Odpowiedz Link
micko2 Re: Wydawnictwo Czarne 22.06.08, 20:18 No widzisz, ty nie zadzwoniłaś, żeby powiedzieć, że wydasz u kogos innego; nie dziw się więc, że i wydawnictwa traktują autorów w podobny sposób... Odpowiedz Link
ciemnanocka Re: Wydawnictwo Czarne 23.06.08, 20:52 Jakby kazdy autor odpowiadał wydawnictwu, ze wyda u kogo innego, to by dopiero się zrobił bałagan... Odpowiedz Link
micko2 Re: Wydawnictwo Czarne 04.07.08, 12:24 Skoro szanowny autor wysłał swój niezwykły manuskrypt, to może wysłać też maila z wiadomością, że jednak z tym wydawnictwem nie chce współpracować. To taka wielka rzecz i powodująca bałagan? Skoro ci autorzy chcą być traktowani poważnie, niech też sami traktują poważnie ludzi, do których się zwracają. Odpowiedz Link
troppo_bella Re: Wydawnictwo Czarne 23.06.08, 16:21 Mnie też wydali gdzie indziej, kiedy czekałam na deklarację Czarnego. Do dziś się nie doczekałam. Czy oni odpowiedzieli kiedykolwiek komukolwiek? Halo, jest tu ktoś taki, komu odpowiedzieli?! Odpowiedz Link
zona_mi Re: Wydawnictwo Czarne 23.06.08, 22:53 Mnie odpowiedzieli - że nie są zainteresowani nawet bez czytania, bo to nie ich profil :) Odpowiedz Link