Dodaj do ulubionych

Pytanie do Catherine

06.10.04, 12:37
Chciałabym sie dowiedzieć czy ty sie czyms leczysz czy tylko usuwasz skutki
tego cholernego hirustyzmu?(depilacja)jeśli tak to powiedz mi czym sie
leczysz i jakie to przynosi skutki i czy wiesz coś o adrocurze?Ja sie lecze
właśnie tym lekiem ale z tego co czytam na forum to niewiele osób to
bierze.Podobnoj jest skuteczny,nie wiem biorę dopiero 2 cykl, ale to moja
jedyna i ostatnia nadzieja!!Mam wysoki poziom testosteronu ale na szcęście
jestem blondynkąi te włosy widać tylko w słońcu ale za to jak!!:((usuwam je
depilatorem ale to nieważne.Ja chce to zaleczyc jakoś a potem mogębraćte
tabletkidokońca życia żeby to cholerstwo nie wróciło(o ile zniknie..)
Obserwuj wątek
    • catherrine Re: Pytanie do Catherine 06.10.04, 18:18
      ta.. lecze sie... diane :/ efektow nie ma wiec pewnie albo za slaba albo w
      ogole nic hormonalnego (pierwsza lekarka nie wpadla na to zeby mi zlecic
      badania, a teraz gin powiedzial ze skierowania mi nie da). biore ostatnie
      opakowanie, poczekam z miesiac, jak sie nie pogorszy to rzucam to w cholere i
      tyle. a jak bedzie gorzej to okradne mojego ojca i wydam kase na endo..
      chyba sie nie odwaze czekac miesiac :(((
      o androcurze slyszalam cuda... tyle ze trzeba znac przyczyne choroby.
      jesli masz jasne wlosy to nie usuwaj. hirsutyzm to wlosy ciemne i grube.
      pozdrawiam
      • mika261 Re: Pytanie do Catherine 07.10.04, 16:06
        No dobra włosy ciemne i grube,ja mam jasne i w miare cienkie tzn kiedyś były
        cieńsze ale co mi powiesz na temat testosteronu 6,7?to też nie zalicza sie do
        hirustyzmu?nie powiedziałabym...niestety..
      • mika261 Re: Pytanie do Catherine 07.10.04, 16:14
        to nie zwlekaj tylko szybciutko do lekarza-to w sumie nie takie wysokie
        koszty, ten androcur mnie troche kosztuje, ale jestem sponsorowana przez mojego
        tatusia:)wiesz ja sie z kosztami nie liczę-najważniejsze jest zdrowie, bo co
        tam pieniądze..a co do diane ja też brałam przed androcurem 3 miesiace i
        nic.nawet cera mi sie nie polepszyła.poza tym lekarze wciskają nam to gówno
        zeby udawać ze coś dla nas zrobili..
        • catherrine Re: Pytanie do Catherine 07.10.04, 18:13
          no wlasnie... dlatego najpierw znajde dobrego endo zanim wydam kupe kasy.

moim zdaniem wysoki testosteron to jedno a hirsutyzm (czyli owlosienie typu
          meskiego) to drugie. i o ile testosteron zbic trzeba, to jasnych wloskow poki
          co nie depilowac. bo odrosna jeszcze gorsze...
          • mika261 Re: Pytanie do Catherine 07.10.04, 18:31
            no tak ale to owłosienie występuje na dekolcie na brzuchu ostatnio na
            posladkach o twarzy nie wspomnę-to nie jest taki lekki meszek do
            zbagatelizowania...a poza tym wcześniej miałam taki lekki meszek tylko na
            brzuchu i dekolcie ale wraz ze skokiem testosteronu tego cholerstwa
            przybyło.Niestety usuwam go woskiem.mam nadzieję że androcur pomoże..
            Ja tewż wydałam kupe kasy zanim trafiłam na dobrego w miarę endo który zlecił
            mi badanie hormonów, ale ten też nie jest rewelacyjny.chyba bym sie musiał do
            kliniki jakiejś wybrać zeby ktoś naprawdę sie mna zajął a nie tylko zbywał byle
            czym donastepnej wizyty-tylko że ja z wizyty na wizytę wygladam coraz gorzej:
            (((już nie wspomne o trądziku tłustej cerze i wypadaniu włosw.koszmar!!
      • mika261 Re: Pytanie do Catherine 17.10.04, 16:05
        ja bym na twoim miejscu zrobiła sobie poziom testosteronu!no bo jeśli to jest
        hormonalne to moze lekarz przepisze ci coś silniejszego niż diane, a jesli nie
        to nawet nie ma sensu truc sie diane...podstawa zaczynania leczenia jest
        zrobienie poziomu hormonów, ja nie wiem jak ci lekarze tak moga nas zbywać?mi
        tez na poczatku przepisywano rózne tabletki np cilest, stediril30!, diane i
        nic..dopiero póżniej ubłagałm jedna taką mądrą żeby mnie skierowała na badanie
        ona długo nie chciała ale potem powiedział zebym jej już tak nie męczyłą to da
        mi to skierowanie choć ona i tak wie że testossteron mam w normie..no i co sie
        okazało?testosteron był 6,7..zmieniąłm lekarza bo to bez sensu zeby ktpoś taki
        mnie leczył.nastepny tez nie był super ale juz lepszy...teżnie chciałmi
        poczatkowo przepisaćandrocuru i 3 miechy jechałm na dianie, efekty?włosów coraz
        wiecej cera sino szara błyszczaca i pełna pryszczy, łysienie androgenne...no to
        nareszcie mam ten androcur...tobie tez radzę jak najszybciej zrobić badania
        zeby to sie nie rozprzestrzeniło i wogóle.pozdrwiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka