18.02.05, 16:02
Debile nie potrafią docenic kobiet, ktoore moim zdaniem są piękniejsze od "łysych".Taki juz jestem...i prawde moowiac chciałbym poznac kobietę z takim , nazwijmy to problemem, bo dla mnie to nie problem..i nie chodzi tu o akceptacje, chodzi o sposoob odbioru.Mi sie to podoba i moowie to całkiem poważnie.Tez mam doozo wlosoow ale temu sie nikt nie dziwi tylko dlaetego ze jestem facetem...a co za rooznica?Wasze owlosienie to nie powood do szykanów, wrecz przeciwnie!Potraficie byc wiecej niż piekne, do tego odważne skoro o tym mówicie w świecie braku akceptacji.Zastanawialem sie nad tym jakie wyróżniki człowiek podswiadomie dają znac naszej jaźni czy ktoś przypada do gustu czy też nie.Antropolodzy snują swoje teorie, ja uważam że to biegunowość i wpojone wraz zrozwojem dogmaty.Dogmaty odrzucam...pozostaje prawdziwsza wersja czlowieka.Nie ma dzieki temu u mnie oceniania porównawczego jak to okreslili antropolodzy.
Zatem...zrobie ten ruch...pozostaje mi tylko propozycja poznania się.Jesli pozwolicie, moja strona: www.hackenbush.xu.pl moj nr GG: 3641142 moj m@il: vs@data.pl

ps. osobiscie chcialbym nawiazac kontakt z autorkami bloga o temetyce hirsutyzmu (la_meuse i pyrettablaze), lecz nie dzialją opce komentarzy i m@la:( pozdrawiam.Slowa te glównie skierowane są do nich....
Obserwuj wątek
    • mika261 Re: Witajcie 20.02.05, 16:05
      nie nazywałabym od razu takich ludzi debilami-moze tylko tych co wysmiewaja sie prosto w twarz z takich kobiet widząc ich nadmierne owłosienie..Kazdy ma swoje gusta niekórzy lubią owłosione dziewczyny czego nie potrafię akurat zrozumiec..ale do rzeczy-pamietam jeszce czasy(mam 26)lat kiedy kobiety nie goliły nóg pach czy miejsc intymnych-było to rzeczą naturalną że kobiety posiadaja w tamtych miejscach owłosienie..tyle ze z biegiem lat człowiek dązy wciąz do doskonałości i nagle te włosy stały się rzeczą mocno niepoządaną i niemodna.Nawet panowie depliuja sobie klatke nogi itp.Więc skoro kobieta z włosami pod pachami wydaje sie zaniedbana czy tez zacofana to co dopiero powiedziec o takiej która ma wąsik?włosy na dekolcie?Poza tym włosy w tych miejscach to juz patologia, i trudno sie z tym pogodzic.jest to cecha przypisana mezczyznom wiec jak mamy sie z tym normalnie czuc?A że jeden facet na milion powie ze mu sie to podoba to nie znaczy że my rzucimy w kat depilatory i bedziemy biegac owłosione bo ten pozostały milion facetów nie toleruje nadmiernego owłosienia u kobiet.
      "pozostaje prawdziwsza wersja człowieka"-nie bardzo rozumiem??hirsutyzm to choroba, to nie tylko włosy na nogach czy pod pachami-których wraz z rozwojem cywilizacji zaczeto sie pozbywać.W sredniowieczu kobiety z broda pokazywano w cyrku,więc nie mów mi tu o wpojonych przez rozwój dogmatach-o jakim rozwoju można mówic w średniowieczu?A juz wtedy uznawano to za patologie.i to sie nie zmieni, a wręcz nasila, w chwili kiedy nawet faceci siegaja po wosk depilacyjny...
      • hackenbush5 Re: Witajcie 23.02.05, 21:11
        Taki wspanialy jest ten rozwooj cywilizacji, ze mamy zanieczyszczone srodowisko a rozwarstwienie groop spolecznych doprowadzi niedloogo do tego, ze nie zrozumiemy co mowia w innej groopie.Albo cenisz nature albo swoje woski, albo zyjesz dla siebie albo dla innych.Martwisz sie,ze zle wypadasz w oczach jakis facetoow?Twoja sprawa.Wiem,ze kazdy potrzebuje akceptacji..ale nie pogodze sie z faktem, ze utarte wypaczenia, jak okreslam tendencje dazenia do sqry bez wlosoow sa motorem do zmartwien wielu kobiet.
        • mika261 Re: Witajcie 24.02.05, 14:12
          Bardzo cie prosze nie wypowiadaj sie na temat owłosienia u kobiet, bo nie jestes kobieta z hirsutyzmem i NIGDY nie zrozumiesz tego co czujemy!!!Może kobiety100 lat temu obywały sie bez mydła grzebienia ale widzisz mamy 21 wiek-który narzucił kobiecie inne kanony urody-bardziej sztuczne,bo taka jest rzeczywistość-silikony, botox, itd itp.nikt nie będize stał w miejscu i korzystał z darów natury kiedy można sie doakonalic w bardziej cywilizowany sposób.i własnie w tym świecie musimy sie odnależc-my kobiety z hirsutyzmem.w swiecie gdzie panuje moda na plastkiowe, wydepilowane ciało.Nawet nie moda tylko obecnie jest to standard-nie utarte wypaczenia.dajmy sobie spokój z depilowaniem rak np. ale czy kobieta z brodą moze normalnie funkcjonowc w społeczeństwie?Na jakich zasadach??Ani teraz ani 100 lat temu ani w przyszłości taka kobieta nie bedize akceptowana ani przez siebie ani przez społeczenstwo.Zrozum to wreszcie-a moze po rpostu nie rozumiesz co to znaczy hirsutyzm????to nie włoski na nogach czy na rękach, to owłosienie znacznie przekraczajace twoje wypbrażenia..wyobraż sobie znam kobiete z czarnym owłosieniem na całym ciele które jest reguralnie golone w zwiazku z czym wygląda jak małpa jesli sie nie ogoli.Więc skończ swoje chore dyskusje na temat pieknie owłosionego ciała.
          • wrrotka Re: Witajcie 24.02.05, 15:23
            boshhhe jak ty nie masz pojecia co to znaczy być kobieta nadmiernie owłosioną!
            nie chodzi o to że katujemy sie depilatorem aby dążyc za kanonami piekna, my
            same takie sie nie akceptujemy gdy patrzymy na swoje cialo! kobieta chce być
            kobieca i to ma w swej naturze!jestem w stanie zaakceptowac włosy na nogach
            rekach i w pachwinach gdyż zdaje sobie sprawe ze zdrowe kobiety tez je maja i z
            nimi walcza, ale wlosy na brzuchu i klatce piersiowej sa okropne! może i
            piszesz ze tobie to nieprzeszkadza i ci sie podoba, może chcesz nas podnieść na
            duchu, ale twoj post nie zmieni tego ze bedziemy dalej pozbywać sie "tego".
          • hackenbush5 Re: Witajcie 24.02.05, 23:17
            no to ja juz rezygnooje.Dostalem zjebke za to, ze mam taki a nie inny gust.Ja mysle, ze to dla Was powood do usmiechu a nie placzu.Chcialem powiedziec jednak, ze istnieje grono mezczyzn podobnych mi, ktoorzy cenia naturalne a nie plastikowe kobiety i nawet gdybym mial przedzierac sie przez dzungle wlosoow, to zrobie to zadowolony.
            • wrrotka Re: Witajcie 25.02.05, 13:15
              Ej chyba nie zrozumiałam powodem do szcześcia ma byc dla nas to ze w twoim
              mniemaniu jesteśmy "naturalne" (czyt. owłosione?). niemyśl ze jestem do ciebie
              negatywnie nastawiona ale wolałabym aby nikt na te moje wloski niereagował gdy
              mnie widzi niz miałby mi mówic ze sa piekne...z ta naturalnoscia to tak
              niedokonca=) tez sie malujemy czasem może bardziej zeby to wszystko zakryć.
              niejestesmy jakimis zarosnietymi "dziecmi kwiatami"!dbamy o siebie i jestesm
              normalne, może oprócz tych "kilku" wlosków...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka