hackenbush5
18.02.05, 16:02
Debile nie potrafią docenic kobiet, ktoore moim zdaniem są piękniejsze od "łysych".Taki juz jestem...i prawde moowiac chciałbym poznac kobietę z takim , nazwijmy to problemem, bo dla mnie to nie problem..i nie chodzi tu o akceptacje, chodzi o sposoob odbioru.Mi sie to podoba i moowie to całkiem poważnie.Tez mam doozo wlosoow ale temu sie nikt nie dziwi tylko dlaetego ze jestem facetem...a co za rooznica?Wasze owlosienie to nie powood do szykanów, wrecz przeciwnie!Potraficie byc wiecej niż piekne, do tego odważne skoro o tym mówicie w świecie braku akceptacji.Zastanawialem sie nad tym jakie wyróżniki człowiek podswiadomie dają znac naszej jaźni czy ktoś przypada do gustu czy też nie.Antropolodzy snują swoje teorie, ja uważam że to biegunowość i wpojone wraz zrozwojem dogmaty.Dogmaty odrzucam...pozostaje prawdziwsza wersja czlowieka.Nie ma dzieki temu u mnie oceniania porównawczego jak to okreslili antropolodzy.
Zatem...zrobie ten ruch...pozostaje mi tylko propozycja poznania się.Jesli pozwolicie, moja strona: www.hackenbush.xu.pl moj nr GG: 3641142 moj m@il: vs@data.pl
ps. osobiscie chcialbym nawiazac kontakt z autorkami bloga o temetyce hirsutyzmu (la_meuse i pyrettablaze), lecz nie dzialją opce komentarzy i m@la:( pozdrawiam.Slowa te glównie skierowane są do nich....