nacht_vogel 30.05.05, 15:21 Mogę zająć się zarządzaniem forum, przynajmniej na okres wakacji. Co trzeba bedzie robic?:P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalilah2 Re: Do administratorki 30.05.05, 21:21 Hej, jakis czas temu zakladajac to forum nie spodziewalam sie, ze zapoczatkuje wymiane mysli i porad az na taka skale. Bardzo sie ciesze, jezeli ktorejs z Was (Nas:) to pomoglo. Niestety nie mam mozliwosci stalego administrowania forum i wlasciwie nawet rzadko tu zagladam. Administracja forum polega na tym, ze masz dostep do wszystkich watkow i odpowiedzi, mozesz usuwac te lamiace netykiete lub generalnie w jakis sposob ofensywne czy obrazliwe. No i oczywiscie mozesz zmienic tekst powitalny i takie tam. No wiec, jak? :) Odpowiedz Link
wertepka Re: Do administratorki 30.05.05, 21:30 witaj dalilah! zawsze się zastanawiałam, gdzie jesteś i kim jesteś, że wpadłaś na pomysł takiego forum :) nie zmieniaj tekstu powitalnego, jest fajny :) pozdrawiam Cię! ps. jak walka z włoskami? Odpowiedz Link
dalilah2 Re: Do administratorki 31.05.05, 15:31 Hej :-) tak jakoś się zdarzyło, że któregoś dnia zauważyłam, że mam wiecej włosków niż moja siostra i koleżanki, a już gdy okazało się, że trzeba sobie przerzedzać pincetka owłosienie na brzuchu, to juz w ogóle wpadłam w panikę :) Teraz biorę już ponad dobry rok harmonet (moze dluzej?) i jest lepiej - tzn, nie pojawiają się nowe włoski, na brzuchu sie troche powycierały, wąsik ostatnio mogę sobie podskubywać raz na miesiąc. Chyba u mnie osłabło, nie znam przyczyn, więc wydaje mi się, że przez hormony. No i tak sobie pomyślałam, że warto żeby kobietki mogły sobie pogadać na ten temat - i jak widzę pomysł był trafiony! Bardzo sie cieszę, dziewczyny, że to forum działa tak prężnie i w ogóle fajnie, ze sie dogadujecie i lubicie. Pozdrawiam Was bardzo i zyczę Wam wszystkim, zeby włoski rosły bujnie tylko na głowie !!! Odpowiedz Link
wertepka Re: Do administratorki 30.05.05, 21:31 a zresztą chyba nie ma wielkiej potrzeby administrowania ani kasowania wątków, bo przecież wszystko jest ok? Odpowiedz Link
nacht_vogel Re: Do administratorki 30.05.05, 22:06 Jasne, moge się tym zająć:) Na tym forum przebywaja kulturalne osoby, nie łamiace regulaminu, przynajmniej nic takiego nie zauwazyłam:). Mam teraz wakacje i moge zając sie pilnowaniem "porządku":) Odpowiedz Link
morando Re: Do administratorki 30.05.05, 22:36 nacht a kogo TY tu chcesz usunac??? hmmm Odpowiedz Link
dalilah2 Re: Do administratorki 31.05.05, 15:33 Niniejszym ogłaszam, ze nacht_vogel jest administratorem naszego forum :) Odpowiedz Link
nacht_vogel Re: Do administratorki 31.05.05, 16:31 O kurcze, ale fajnie:) Tylko za bardzo nie wiem co to znaczy: "publikuj"? Jak można jakiegos posta publikowac? Boje sie sprobowac, bo jeszcze cos spiernicze:P Odpowiedz Link
wertepka Re: Do administratorki 31.05.05, 16:45 ale dalilah, rozumiem, że zostajesz z nami nadal? Odpowiedz Link
turystka86 Re: Do administratorki 31.05.05, 16:49 przecież wszystko było generalnie w porządku na forum :) i nie ma potrzeby aby nas kontrolować :) jesteśmy tylko owłosionymi kobietkami i nie mamy tu kogo obrażać... wszystkie mamy to samo i możemy smiać sie głównie z siebie samych :) pozdrawiam Odpowiedz Link
nacht_vogel Re: Do administratorki 31.05.05, 17:21 Masz racje turystka86, ale nic nie wiadomo, moze kiedyś jakieś dziady tu wlezą albo co? Lepiej być zabezpieczonym na taką ewentualność. Odpowiedz Link