Dodaj do ulubionych

jestem sobie jeżyk

20.05.07, 20:29
dziewczyny!a co robicie by nogi były gładkie? bo ja czy ogole czy wydepiluje
laserem to nigdy nie sa one idealnie gladkie, nawet gdy wloski sa jeszcze
zupelnie malutkie to kluja....jak sobie z tym poradzic?na mysl o tym,ze ktos
moze mnie dotknac dostaje szalu
Obserwuj wątek
    • zuzka_wuwua Re: jestem sobie jeżyk 20.05.07, 22:34
      no obawiam się, że z tym nie można sobie poradzić:( po prostu depilować woskiem a nie golić i tyle.
      ja też się boję dotyku. brrr. co sobie ktoś pomyśli...łydki mam kłujące jak niejeden facet twarz:/
      chociaż ostatnio doszłam do wniosku że jak komuś to przeszkadza to raczej jego a nie mój problem;) a wszystko dzięki takiemu jednemu który w 24 godziny wyleczył mnie z kompleksów. jemu nie przeszkadzały włoski to może i paru innym też nie, kto wie.
      • laciel Re: jestem sobie jeżyk 20.05.07, 23:11
        o ile dobrze pamietam = pisalas,ze oprocz wloskow masz tez problemy z
        tradzikiem??? to tak jak ja, tradzik leczony wszystkim, co mozliwe + owłosienie,
        jakiś czas temu robilam badania na wlasna reke, poczytalam jakie hormony powinno
        sie zbadac i tak tez zrobilam, zbadalam FSH,LH, prolaktyne, progesteron,
        estradiol i testosteron...wszystko wyszlo w normie, jednak nie dawalo mi to
        spokoju, teraz wiem,ze to nie sa wszystkie hormony, ktore moga odpowiadac za ten
        stan rzeczy.badania dopiero przede mna, wtedy sie okaze czy 'taka moja uroda'
        czy moze nie. BArdzo martwi mnie ten hirsutyzm, boje sie,ze nigdy sie przez to
        nie zaakceptuje, sam tradzik spowodowal,ze ograniczylam swoje kontakty do
        minimum, przestalam spotykac sie ze znajomymi zamknelam sie w domu,co do facetow
        - to juz w ogole temat zamkniety,a teraz gdy dochodzi ten kolejny problem to
        boje sie nawet myslec o przyszlosci...zreszta jakiej przyszlosci?
      • awia22 Re: jestem sobie jeżyk 30.05.07, 07:22
        a ja uważam, że na nogi jednak jest najlepszy depilator elektryczny; wiem, ze
        potem mogą wrastać włoski, alo po wosku też mi wrastały; byłam 5 razy w życiu
        na wosku nóg (łacznie z takim zabiegiem mikroliza - zresztą nie polecam) - i
        powiem, że po tym wosku w domu poprawiałam nogi depilatorem elektrycznym - bo
        miałam wrażenie, że babka robiła to niedokładnie ; a za każym razem robił ktoś
        inny!!!!
        więc mimo wszystko jestem za depilatorem elektrycznym; samemu to się człowiek
        dokładniej zajmie;

goliłam tylko parę razy w życiu (naprawdę) i za każdym razem miałam wrażenie -
        że jednak czuć te włoski - nawet mimo długiego wymaczania nóg itp; to nie na
        moje nerwy; a ja chodzę dużo na basen - i wolałabym się nawet przypadkowo o
        nikogo nie otrzeć z tym jeżem;

a depilacja nóg depilatorem elektrycznym (jadę nawet okolice bikini) - zajmuje
        mi całe 2 godziny;

dla mnie najgorsze są pośladki (a raczej to bliżej środka) - bo nijak sie tam
        mogę dostać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka